|
|
|
Autor |
Mesaj |
inmang20

Data înscrierii: 22/Feb/2007 Mesaje: 18 Locație: Constanta
|
Trimis: Joi Feb 22, 2007 7:38 pm Titlul subiectului: Sistem audio pentru un Citroen C3 |
|
|
Salut,
In curand o sa-mi livreze masina, Citroen C3 si ma gandesc cu ce sitem audio sa o echipez.
Dupa lungi discutii si dupa ce am citit pe forum m-am hotarat la Pioneer DEH-3900MP la 440 ron, mi se pare un raport pret /calitate foarte bun. Ce parere aveti ?
Acum vine partea si mai grea pentru ca nu prea ma pricep si as vrea ajutorul vostru, mai ales al celor care si-au montat boxe pe C3 ! Am suant la dealereul Alpha Motors din Constanta care distribuie aici Citroen si mi-au spus ca boxele pe fata trebuie sa fie de 170 mm iar cele de pe spate 130/135 mm, dar cele de pe spate au si un suport de fixare care la Alpha Motors consta 70 ron 2 buc. Manopera pentru mp3 player si boxe este de 150 ron. Ce parere aveti ?
Ce ma sfatuiti sa cumpar, avand in vedere ca vreu sa-mi iau Pioneer DEH-3900MP, pentru fata de 17 si pe spate de 13 ? Nu ma intereseaza sa fie puternice, nici mari, doar sa se auda ok si sa fie la un pret rezonabil, fara sa harie sau chestii de genul asta.
Multumesc frumos  _________________ O zi buna  |
|
Sus |
|
 |
banderas
Data înscrierii: 22/Noi/2006 Mesaje: 21 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Mar 27, 2007 10:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai sunt jdemii de variante ... daca studiezi bine forumul o sa vezi.. ideea e sa stii in ce bani vrei sa te incadrezi
Pioneer DEH-3900MP e ok, la Be-Loud e 429,90 RON _________________ la urma urmei urechea ta e cea care alege... |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|