|
|
|
Autor |
Mesaj |
keddy_net Priceput
Data înscrierii: 27/Oct/2007 Mesaje: 482 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Ian 10, 2011 6:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
inphase - nu, uitate la focal, helix iar daca acolo nu gasesti nimic ce sa iti convina incearca la infinity, hifonics. Boxele neaparat amplificate si in usile din fata sisteme.
Deci tu vrei sa te orientezi la 11 mil 4 difuzoare + amplificator?
Pentru woofer sunt destule sisteme la 250-300w rms destul de ok, puteri decente, as spune minime pentru o masina cu un wofer. _________________ Alpine CDA 9855r, DLS MS6A, DLS CA12, Dacia SuperNova. |
|
Sus |
|
 |
alex91
Data înscrierii: 07/Dec/2010 Mesaje: 24
|
|
Sus |
|
 |
keddy_net Priceput
|
|
Sus |
|
 |
alex91
|
Trimis: Mar Ian 11, 2011 2:59 am Titlul subiectului: |
|
|
Sa nu ma intelegi gresit... Nu vreau niste boxe care sa se auda Tare... vreau ceva care sa nu bubuie masina si sa fie cat de cat calitativ sonor...
Daca vreau sa fie si boxele puternice pot sa fac asta dar cu bugetul meu vreau ceva care sa se auda cat de cat ok si frumos nu necesar tare... _________________ Peugeot 206 1.6 HDI 110cp
Special K Edition 2006 |
|
Sus |
|
 |
tonu_adrian Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008 Mesaje: 324 Locație: TECUCI
|
Trimis: Mie Ian 12, 2011 12:15 pm Titlul subiectului: sal |
|
|
keddy_net ti-a recomandat ceva bun...mac audio alea sunt niste pocnitori punct _________________ PIONEER DEH-9300+AUDISON VR 404 XR EVOLUZIONE +Hertz HI Energy 3way+ Phase Thriller 10" |
|
Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Mie Ian 12, 2011 1:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
alex91 a scris: | Sa nu ma intelegi gresit... Nu vreau niste boxe care sa se auda Tare... vreau ceva care sa nu bubuie masina si sa fie cat de cat calitativ sonor...
Daca vreau sa fie si boxele puternice pot sa fac asta dar cu bugetul meu vreau ceva care sa se auda cat de cat ok si frumos nu necesar tare... |
in cazul asta ti-as recomanda sa cumperi exact opusul a ce crezi tu ca ti se potriveste . mac-urile alea sunt niste pocnitori... exact ce nu vrei ! helix sunt exact ce vrei . amplificatorul mac are maxim 4x50w rms , sau mai corect spus... are 4x80w rms cu 10% distorsiuni .
difuzoarele "scumpe" nu inseamna neaparat ca se aud TARE .
secretul din stramosi... nu asculta sfaturile vanzatorului care lucreaza la magazinul de unde vrei sa cumperi !  |
|
Sus |
|
 |
alex91
|
Trimis: Mie Ian 12, 2011 8:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Atunci spune-mi si mie ce mi-ai recomanda ?
Ceva sa ma duca pana in 11 milioane maxim ! _________________ Peugeot 206 1.6 HDI 110cp
Special K Edition 2006 |
|
Sus |
|
 |
keddy_net Priceput
|
|
Sus |
|
 |
cszrabi
Data înscrierii: 19/Feb/2011 Mesaje: 9
|
Trimis: Mie Feb 23, 2011 3:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Hai ca incerc sa te ajut si eu un pic, doar, Peugeot am si eu .
In primul rand, gandeste-te bine daca vrei cu siguranta sa alegi varianta schimbatul difuzoarelor pentru a avea bass. Usile la Peugeot (in afara de 607 unde din cate am inteles e un pic mai bine) sunt foarte, foarte prost construite pentru muzica. Boxele sunt prinse de plastic, si chestii de genul acesta. Nu se merita sa dai bani multi pentru configuratii de 1100-1200 RON , pentru ca , nu o sa simti diferenta asa de mare, incat sa ti se merite. Vei avea inalte frumoase probabil ( totusi, RD3 , ca pleyer, nu e cel mai excelent), si cam atat, si iti va suna tare, dar nu clar.
Daca chiar vrei sa iti faci boxele si nu usa, eu iti propun, ca in prima faza sa iti fai o insonorizare ( desi repet, mai ales la 206, boxele is un pic mai sus, si nu jos, nu vei avea acel efect). Lucru deloc simplu, pentru ca uneori mai trebuie taiat si din tabla (spre ex. 307). In acest caz, eu zic sa aloci undeva la 400 Ron pe a insonoriza usa fata, si vei avea o schimbare MAJORA in bine. Chiar mai mare decat daca ai schimba difuzoarele. Posibil sa fii placut surprins si sa nici nu mai trebuiasca sa schimbi difuzoarele. In cazul in care nu e de ajuns, poti sa treci la urmatoarele chestii. Eu spre exemplu iti recomand un sistem, si anume Hertz Dieci, care din cate am inteles, nu necesita neaparat o amplificare. Poti desigur sa alegi si alte componente. Ai grija insa : dupa cum am spus si mai sus, NU SE MERITA sa investesti multi in amplificator, sistem boxe, cabluri, smd. , pentru ca cheltuielile sunt mari, si din pacate usile respective nu ofera prea mult.
Sper ca m-ai inteles la ce punctez, si banuiesc ca nici tu nu doresti sa arunci 11. mil. pe geam, si sa nu fii multumit.
Eu ce iti pot recomanda cu caldura : faci o insonorizare , care costa cam 400 RON. Vei avea un sunet mult mai placut. In cazul in care nu esti multumit de inalte, iei un tweeter:vreo 100 si ceva de lei. Esti cam la 550 Ron. Iti mai raman vreo 700 Ron. Iei un subwoofer mic, chiar de 10", vorbesti cu Adi Banu, are el ceva JL din cate stiu eu, la pret de 250 RON(NOU,garantie) , daca nu ma insel. Faci o incinta la asta , sealed, mica, care e vreo 150 Ron . Care in total e vreo 400 Ron. Iti mai raman 300 Ron. Deja prea putin pentru amplif + cabluri. Daca nu iei tweeter si faci tu insonorizarea, atunci economisesti vreo 200 RON. Deci esti la 500 RON. Din asta poti sa iti iei un amplif, tot de la Alex , vb. cu el , are el ceva MAC Fearless (nou si acesta). Si in 50 Ron , mai pui un pic si ti-ai luat si cablurile.
Sper ca matematica nu m-a dat peste cap.
Numai bine. |
|
Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Mie Feb 23, 2011 3:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
sustin cele spuse mai sus  |
|
Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2010 Mesaje: 689 Locație: slobozia
|
Trimis: Joi Apr 07, 2011 7:27 am Titlul subiectului: |
|
|
cszrabi foarte bine punctat!!!! mai bine ai face ce a spus el,s-ar putea sa fii surprins de ce va iesi  _________________ 140 db ; 146,4 db ; 147 db ; 151,2 db ; 154,4 db ; 155,2 db;153.2 db; 153.6 db;bass race 150.9 db |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|