|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
d0lc3
Data înscrierii: 11/Aug/2011 Mesaje: 8
|
Trimis: Mie Apr 04, 2012 11:04 am Titlul subiectului: Sistem audio peugeot 407 |
|
|
Salut baieti! Detin un pejo 407 dotat cu sistem audio din fabrica original format din mp3 player + patru difuzoare de 16.5 cm in portiere si 2 tweetere in bord. In luna septembrie anul trecul mi-am achizitionat un agressive bass pack (http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/mac_Audio/SX/Agressive_Bass_Pack/). Amplificatorul este alimentat cu un cablu de 8 mm, fara sa-i montez un condensaor. Cablul de remote nu am putut sa-l conectez la mp3 player intrucat imi dadea mai multe erori la computerul de bord, si din acest motiv amplifcatorul nu se mai oprea ramanand fara baterie in vreo 2 zile. Astfel am decis sa-i pun un intrerupator pe cablul de alimentare.Se aude ok pe linie de bass... dar cam atat.Difuzoarele nu se mai aud deloc.
De aceea as vrea sa-i adaug un amplificator pe 4 canale + patru difuzoare, eventual 2 ovale pe care sa le montez la luneta (dupa ce tai tabla cu un flex) si doua in portiere. Va rog sa-mi dati niste idei, insa nu la un buget foarte mare, intrucat nu dispun.
Va mai cer un sfat.Cum pot sa alimentez al doilea amplificator?trebuie sa trag un alt cablu de alimentare separat de la baterie sau cum?
Multumesc |
|
| Sus |
|
 |
fxg Pasionat
Data înscrierii: 29/Iun/2011 Mesaje: 99
|
Trimis: Mie Apr 04, 2012 2:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca esti din Bucuresti si poti sa treci maine pe la intalnirea Peugeot, putem sa stam de vorba.
Cu un cablu de 8mm nu faci nimic - daca vrei sa mai adaugi ceva pe 4 canale, eu iti recomand sa-l inlocuiesti cu cel putin un cablu de 35mm [2AWG] sau 50mm [0AWG] cu distribuitor in portbagaj ca sa pleci spre amplificatoare.
Aseara am pus la vanzare un amplificator Focal Solid 4 nou - daca te tenteaza, da-mi un semn: http://www.be-loud.ro/forum/vand-focal-solid-4-nou-t14415.html
Pentru difuzoare, discutia este lunga. Tine de gusturi, da' si de buget. Spune cati bani esti dispus sa bagi si lumea iti poate recomanda cate ceva.
Daca nu vrei sa schimbi player-ul din fabrica, ar fi de un mare ajutor un procesor de sunet de genul asta: ******mtx-re-q5.html
Din cate tin minte, RD4 nu are iesiri preamplificate, deci procesorul de sunet ajuta mult. L-am vazut pe RD3 si ajuta enorm, ca sunet.
Hai cu bugetul, eventual daca ti-a facut ceva cu ochiu' si vedem ce se poate recomanda. Eventual spune si ce muzica asculti.
**** fara link-uri catre concurenta . multumim |
|
| Sus |
|
 |
fxg Pasionat
Data înscrierii: 29/Iun/2011 Mesaje: 99
|
Trimis: Mie Apr 04, 2012 2:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu pot sa dau edit, asa ca:
Din moment ce ai deja sub, nu cred ca mai are sens sa bagi flexu' in polita din spate. Eu as zice sa insonorizezi usile si sa pui un set de componente pe fata si coaxiale pe spate.
La o adica, poti sa pui doar midbasi pe spate [sensibilitate putin mai mica, sau date un pic mai incet], doar ca sa-ti umple sunetul, iar stage-ul ramane in fata din cauza tweeter-elor. Am vazut solutia asta in mai multe masini si merge foarte bine. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|