|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
catalinclio
Data înscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 11 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Mar Feb 27, 2007 2:06 pm Titlul subiectului: SISTEM AUDIO PT CLIO BICORP- PARERI |
|
|
Va salut p toti,eu fiind nou p-aici!
Am un clio bicorp si urmatoarele scule pt el...o parte montate deja,altele nu.
MP3-SONY X-PLOD 4x52
Sub JBL 1000B+STATIE CS 4CH+ 2 DLS269
Boxe JVC( ) d 13 pt usile spate
Sistem 2 componente(stock) pt usi fata. VREAU SA VA INTREB:
1.POT MONTA LA USILE FATA DIF DE 16.5 ???
2.CONTEAZA MULT DIF DIN USILE SPATE? Ca m-am gandit ca e destul bas p spate,JVC-urile le tin pt inalte mai mult...
3.AM INTELES CA NU POT AVEA BAS P FATA FARA ANTIFONARE,ASA CA UNDE POT FACE ASTA SI CAM CAT COSTA?
Multumesc anticipat,bafta  _________________ CLIO 16V |
|
| Sus |
|
 |
monk Priceput
Data înscrierii: 08/Ian/2007 Mesaje: 218
|
Trimis: Mar Feb 27, 2007 2:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
poti face si acasa, daca te incumeti sa desfaci singur usile ...
se gasesc kituri de antifonare si la be-loud aici
eu recomand sa mergi la un magazin specializat pe asta care sa faca montari profesioniste si acolo sigur se ocupa de asa ceva. |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mar Feb 27, 2007 2:15 pm Titlul subiectului: Re: SISTEM AUDIO PT CLIO BICORP- PARERI |
|
|
se pot pune difuzoare de 16cm, dar e mai dificil, din cate mi-aduc aminte si la clio e aproximativ acelasi sistem de prindere ca la logan. trebuie inel adaptor. "antifonarea" portierelor banuiesc ca se refera la izolarea fonica. poti folosi asa ceva iar montajul, daca ai putina indemanare si curaj il poti face chiar tu. daca nu, intr-un atelier specializat. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
catalinclio
Data înscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 11 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Mar Feb 27, 2007 3:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc. Cu difuzoarele din usile spate...ce ziceti?Conteaza si astea avand in vedere ca in spate am 2 DLS ovale si un SUB.? _________________ CLIO 16V |
|
| Sus |
|
 |
monk Priceput
Data înscrierii: 08/Ian/2007 Mesaje: 218
|
Trimis: Mar Feb 27, 2007 3:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
| antifonarea e binevenita oriunde, indiferent de difuzoare, daca la asta te referi. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|