|
Autor |
Mesaj |
fpescaru
Data înscrierii: 02/Sep/2006 Mesaje: 32 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Sep 02, 2006 11:42 am Titlul subiectului: Sistem audio pt. Dacia Logan |
|
|
Salutare tuturor,
Am si eu o rugaminte la voi...am un MP3 Clarion DXZ648RMP....si vreau sa adaug pe un Logan boxe, amplificator si subwoofer......ce ma sfatuiti sa pun???....iar bugetul ar fi de 1.500-1.600RON.....eu ziceam sa pun DLS si anume:
Boxe fata: C5
Boxe spate: 960
Amplificator: CA51
Subwoofer: OA10
Va multumesc....si astept sugestii...... |
|
Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Sâm Sep 02, 2006 12:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu stiam ca la Logan pe fata este sistem pe 2 canale. Daca ar fi s-ar potrivi DLS C5, ceea ce ma indoiesc. La fel si pe spate, in consola din spate nu-ti incap ovale, crede-ma (masoara dimensiunile si pe fata si pe spate a difuzoarelor sa nu existe nici o confuzie).
Pentru fata si spate eu iti zic sa mergi pe DLS 425 (cam la acelasi pret cu C5 si cu 960, mai mic un pic). Acum depinde de dimensiunile dif-urilor de pe masina.
La subwoofer nu-mi place la specificatii OA12, si il gasesc mai bun pe Infinity REF 1240W (are si raportul spec/pret mult mai bun). oricum trebie sa economisesti bani ca-ti mai trebuie pt cabluri, un condensator (statia consuma peste 250-300 W) si mai ales incinta pentru subwoofer (una bass-reflex cred ca e apx >150 lei).
P.S. Nu e nevoie sa lansezi acelasi subiect in mai multe categorii, pt ca oricum vei primi raspuns de la aceeasi oameni. _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
Sus |
|
 |
fpescaru
|
Trimis: Sâm Sep 02, 2006 12:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
pe usile din fata am boxe de 13cm si pe spate la fel....ma gandeam sa decupez pe spate....
recomanda-mi, te rog, un sistem de boxe, amplif, bass si tot ce trebuie....pana in 2000ron..... |
|
Sus |
|
 |
Silviu Priceput
|
|
Sus |
|
 |
fpescaru
|
Trimis: Lun Sep 04, 2006 9:46 am Titlul subiectului: |
|
|
ma gandeam asa:
boxe fata: MTX 502
boxe spate: MTX 652
subwoofer: MTX T4512-44
Acum nu gasesc amplificatorul...vroiam tot MTX..dar, separe ca nu gasesc la be-loud.....Dati-mi o idee...as vrea un 5+1...care sa "mearga" cu boxele si woofer-ul......si totodata spuneti-mi daca am facut alegerea buna cu boxele si subwoofer-ul....ms.... |
|
Sus |
|
 |
fpescaru
|
Trimis: Lun Sep 04, 2006 9:47 am Titlul subiectului: |
|
|
ma gandeam asa:
boxe fata: MTX 502
boxe spate: MTX 652
subwoofer: MTX T4512-44
Acum nu gasesc amplificatorul...vroiam tot MTX..dar, separe ca nu gasesc la be-loud.....Dati-mi o idee...as vrea un 5+1...care sa "mearga" cu boxele si woofer-ul......si totodata spuneti-mi daca am facut alegerea buna cu boxele si subwoofer-ul....ms.... |
|
Sus |
|
 |
iceteam Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 443 Locație: Constanta
|
Trimis: Lun Sep 04, 2006 10:09 am Titlul subiectului: |
|
|
poate un 4 + 1  _________________ without a car..... |
|
Sus |
|
 |
fpescaru
|
Trimis: Lun Sep 04, 2006 10:10 am Titlul subiectului: |
|
|
ok...4+1...dar nu sunt decat DLS...si sunt cam scumpe.... |
|
Sus |
|
 |
Silviu Priceput
|
Trimis: Lun Sep 04, 2006 10:18 am Titlul subiectului: |
|
|
Te rog sa ma scuzi, am observat ca este un pachet de la DLS+Pioneer care avea pt logan fata difuzoare sistem.
Deci pe fata este sistem.
Diferenta pana la sistemul de 13 cm este de peste 100 lei.
Dar poti sa pui pe spate MTX de 16 cm care nu e sistem.
Ca pret tot acolo ajungi in final. Ideea e ca pe fata sa fie sunetul cel mai bun. (Doar daca aveai de gand sa pui pe fata sistemul de 16cm).
Ca statie poti folosi orice alta marca de amplificator. Uita-te pe la DLS.
Daca vrei sa dai atatia bani pe un subwoofer mai bine ia-ti un Infinity Kappa 120.3se. Eu zic ca e mai bun. Iti mai raman bani si pt cutie.
Vezi ca statiile DLS au caltitatea sunetului f buna (din spec) si o sa se scumpeasca peste 1-2 sapt. _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
Sus |
|
 |
fpescaru
|
Trimis: Lun Sep 04, 2006 10:23 am Titlul subiectului: |
|
|
ma gandeam sa pun si pe fata si pe spate-sistem:
fata: MTX THS 502, pe spate: MTX THS 652.....acum trebuie sa gasesc subwoofer si amplif.....si nu stiu cum sa fac.....sa iau un 4+1 sau sa iau un amplif cu 4 canale si sa amplific doar spatele si subwoofer-ul......
da-mi o ideee, te rog....ms |
|
Sus |
|
 |
3ldiablo Pasionat
Data înscrierii: 31/Iul/2006 Mesaje: 81 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Sep 04, 2006 10:27 am Titlul subiectului: |
|
|
de unde ideea asta cu "sa amplific doar spatele + subwoofer"? nu se face asa ceva! eu zic sa iti iei un sistem de componente pe fata, si un subwoofer serios! si sa amplifici fata si subwooferul, si pe spate sa nu pui nimik, pentru ca oricum nu o sa le simti din cauza subwooferului! tu trebuie sa obtii un sunet cat mai bun pe fata, asta e ideea! |
|
Sus |
|
 |
fpescaru
|
Trimis: Lun Sep 04, 2006 10:30 am Titlul subiectului: |
|
|
ok....am inteles.....zi-mi te rog, sunt bune MTX-erile care le alesesem???
si.....zi-mi un amplif si un subwoofer bun...ms... |
|
Sus |
|
 |
3ldiablo Pasionat
Data înscrierii: 31/Iul/2006 Mesaje: 81 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Sep 04, 2006 10:46 am Titlul subiectului: |
|
|
nu cunosc difuzoarele respective.
de aici de pe site, as recomanda infinity si dls! dar nu clasele entry, vorbesc de cele mai scumpe.
cat despre subwoofer, ce sa zic? urmareste sa suporte putere mai mare (minim 300 W), sa aiba SPL(sensibilitate) mai mare(peste 90 db)
Eu am Ground Zero in masina(tot logan), componente radioactive de 16 cm(120 W RMS) pe fata si un subwoofer tot GZ din gama Radioactive de 30 cm (500 W RMS) in cutie bass reflex!
Am avut si pe spate montate coaxiale de 16 cm, dar le-am scos ca erau degeaba, nu foloseau la nimik. cand le aveam amplificate doar de player, fara subwoofer si statii de amplificare, era ceva, dar o data ce am amplificat si am pus si subwoofer, le-am tinut vreo 2-3 zile si le-am scos.
Poate mihai o sa puna pe site si produse GZ din gama radioactive, nu doar titanium, si statii de amplificare. |
|
Sus |
|
 |
Silviu Priceput
|
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Lun Sep 04, 2006 11:01 am Titlul subiectului: |
|
|
Logan are atat pe fata cat si pe spate coaxiale de 13 cm.
Noi insa recomandam sistem din motivele binecunoscute... sunet mai bun. Se poate pune tweeter-ul la oglinda foarte bine, mai ales la modelele cu reglaj electric... toata bucata aia de plastic e libera si parca asteapta un tweeter.
MTX sunt bune. Daca iei un sistem pentru fata poti sa-l si amplifici.
Avem toata gama MTX importata in Romania dar nu sunt toate inca pe site. Oricum, amlificatoarele MTX au preturi foarte mari. Daca vrei sa amplifici tot cea mai buna varianta e DLS CA51 sau CA31 daca amplifici doar fata. |
|
Sus |
|
 |
|