|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
George Pasionat
Data înscrierii: 15/Noi/2006 Mesaje: 127 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mie Noi 22, 2006 9:49 am Titlul subiectului: |
|
|
| ar ajunge si B6A pe spate. de fapt...eu spun sa iei numai fata/ampli/sub, si sa vezi cum se aude....s-ar putea nici sa nu mai fie nevoie de difuri in portierele din spate. un sistem bun dupa parerea mea consta dintr-un sistem pe fata bun, un sub echilibrat, in functie de masina (sedan mai puternic), o amplificare sanatoasa atat ptr sistem cat si ptr sub....fara nici macar un tw pe iesirile playerului. playerul sa nu lucreze decat pe RCA, nu pe amplificarea proprie. |
|
| Sus |
|
 |
George Pasionat
Data înscrierii: 15/Noi/2006 Mesaje: 127 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mie Noi 22, 2006 5:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
asa m-am sfatuit si un prieten,intai sa iau ceva calumea pt fata si pe spate sa nu pun nimic. o sa incerc sa iau R6A pt fata . o singura intrebare mai ramane... Pioneer DEH4800 are suficiente iesiri pt RX44 ca sa dau cu o punte in sub si una 2 canale in boxe?ma refer fara improvizari sa splituiesc semnalul _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
iceteam Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 443 Locație: Constanta
|
Trimis: Mie Noi 22, 2006 5:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
4800 are 2 iesire pt statii deci poti sa il folosesti exact cum vrei tu
tuner compatibil RDS
iesiri preout RCA: 2 (F, R sau S/W)
intrare AUX-In _________________ without a car..... |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|