Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sistem audio pt Logan

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
sci456

Data înscrierii: 20/Sep/2006
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mie Sep 20, 2006 4:39 pm    Titlul subiectului: Sistem audio pt Logan Răspunde cu citat (quote)

Salut! Ma numesc Cosmin si sunt mai nou pe aici. Am nevoie si eu de un sfat al vostru celor care va pricepeti la sisteme audio si "scule" de genu'.
De curand mi-am cumparat un MP3 player Pioneer DEH-4700MP(50X4) si 4 boxe Sony XS-F1324 (35W RMS) de 13cm pe care le voi monta pe un Logan. Am pus boxe de genul asta de 13cm pentru a nu mai taia in masina in spate mai ales si pentru a nu face deranjul prea mare. Si in acelasi timp am cumparat aceste "scule" pentru a ma incadra intr-o suma rezonabila. Am mers pe mana unui prieten la MP3 player pentru ca si el are Pioneer si mi-a placut cum se aude si desi scula asta pe care am luat-o nu arata atat de spectaculos ca altele cam de acelasi pret am zis ca mai important este cum se aude si ce stie. Iar la boxe m-am rezumat la acel model pentru a nu depasi 2 milioane la boxe si pentru a nu face intr-adevar discoteca ceea ce de fapt nici nu ma intereseaza dar macar pentru a auzi mai bine decat la cele 4 boxe pe care le aveam inainte pe masina. Acelea aveau din cate spun cei de la Dacia 15W si erau de la Blaupunkt.

Acum am si eu o intrebare.
Nu le-am montat inca dar voi ce ziceti mai ales din experienta voastra - cum se va auzi?
Astept un raspuns.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Sep 20, 2006 4:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Probabil o sa se auda acceptabil. Ceea ce te trage in jos si se putea mai bine la pretul respectiv sunt boxele Sony. Din cate le stiu eu calitativ nu se aud de toti banii.

Respect.

asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mie Sep 20, 2006 4:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

chiar imi pare rau, dar acele blaupunkt de care "baietii" de la Dacia ti-au zis ca au 15W, rezista cu brio la un RMS de 25W, adica la un mp3player ca al tau. de asemenea, cu un tweeter, chiar si unul de 2 lei, sunetul este peste cel al unei boxe sony Xplod. diferenta intre ce ai acum si ce vei avea (ma refer la cele 2 tipuri de difuzoare puse pe acelasi player) este infima, poate un plus de inalte ptr sony, dar atat. puteai linistit sa iei pe spate difuzor de 16 cm, nu trebuie taiat/modificat nimica, in fapt loganul are gauri in tabla ptr difuri de 16 cm, si e folosit un adaptor de 13 cm ptr boxele originale.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum