Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sistem Audio Renault Symbol 2012, cu pastrarea HU original

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
georgematei

Data înscrierii: 14/Iun/2012

MesajTrimis: Joi Iun 14, 2012 1:34 pm    Titlul subiectului: Sistem Audio Renault Symbol 2012, cu pastrarea HU original Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua forumisti!
Cine ma poate ajuta si pe mine cu o configuratie pt un Renault Symbol 2012. Vreau neaparat sa pastrez HU-ul original, deoarece este foarte bine integrat in bord (am pus un sony, parca era sorcova Laughing ), iar adaptoarele pt comenzi pe volan si display-ul din bord costa destul de mult pt un player aftermarket. CD playerul nu are iesiri pre out.
De asemenea nu vreau nici sub in portbagaj.
Am avut mai multe idei , dar nu ma pot decide. Muzica de pe masina suna chiar ok , dar pana la un anumit volum, care pt mine este mic.
Am vrut initial sa montez un subwoofer sub scaun ( pioneer sau kenwood - doar 2 modele incap), 800-900 de lei mi se par mult pt un sub underseat, in banii astia poate se gaseste ceva mai bun. Urmatoarea idee a fost sa-mi cumpar o statie cu intrari high pt boxe , dar am citit ca semnalul venit pe acest tip de intrare este mai slab decat cel venit pe iesiri preout. Ca un rezumat: Ce-mi pot pune pe aceasta masina, fara sa schimb HU, fara montarea unui sub in portbagaj,si care sa sune bine si la un volum ridicat?

Dimensiunile boxelor fata/spate - 13 cm + 2 tweetere in bord. Bugetul este undeva in jurul sumei de 800-900 lei ( Twisted Evil am vandut sub-ul si statia din masina veche)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2012 4:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut,

Este greu sa gasesti o solutie care sa sune bine , la un volum ridicat , pe player-ul de fabrica . Puterea la care lucreaza este mica si nu are cum sa controleze bine boxele.

Eu vad urmatoarea solutie :

- boxe fata : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/Pro_Flat/PF_2.13/
- boxe spate : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/Pro_Flat/PF_13.2/
- amplificator : http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAC_Audio/MPX/MPX_4000/
- 2 x adaptor nivel = 80 lei
- kit cabluri 20 mm : http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Bull_Audio/Kit_cabluri_20_mm/
- aproximativ 15 m de cablu de difuzoare = 105 lei

Sigur o sa se auda bine si la un volum ridicat dar problema este ca depasesti bugetul stabilit de tine.

Cele mai bune boxe de legat direct la player sunt de la Hertz si de la Focal. Poti sa le alegi pe care vrei tu .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
julyo13
Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011
Locație: Vatra Dornei

MesajTrimis: Mar Iun 26, 2012 12:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am cumparat si eu MAC PROFLAT si sunt multumit de ele..mentionez ca fac fata cu brio deaorece am sub de 1000 rms si se aud foarte bine...si fata si spatele..inclusiv amplifu de la MAC este foarte bun..mergi cu incredere pe recomandare...Stima si numai de bine.. Wink
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum