Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sistem audio sandero

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
mirel3003

Data înscrierii: 25/Mar/2012

MesajTrimis: Dum Mar 25, 2012 11:35 pm    Titlul subiectului: Sistem audio sandero Răspunde cu citat (quote)

Salutare tuturor,

Vreau sa imi pun un sistem audio pe masina. Pe fata incap in usi difuzoare de 13cm si pe spate tot in usi aceas dimensiune. Pt inceput am gasit sa cumpar un player SONY MEX-BT3600U la un pret bun(stiu ca nu sunt cei mai bui in domeniul audio auto).
Nu pot sa dau un buget pentru ca investitia nu o sa o fac toata odata ci o sa le cumpar pe rand.
In prima faza m-am gandit sa cumpar playerul mai sus mentionat si o pereche de difuzoare de maxim 500 Ron pt fata (achizitia o voi face cel tarziu la inceputul lunii aprilie)
In a doua faza voi cumpara inca o pereche de difuzoare spate la fel aproximativ 500 ron.
In faza a 3-a voi cumpara un amplificator pe 4 canale pentru cele 4 difuzoare
In faza a 4-a un subwoofer+amplificator (ceva maxim 200-250 RMS)
In ultima faza voi izola usile.

Voi ce imi recomandati, stiu ca playerul nu e cel mai stralucit dar totusi are 3 pre-out RCA, intrare USB, bluetooth. Pentru difuzoare, statie, subwoofer ce recomandati?

Edit: La 350 ron am gasit playerul
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
julyo13
Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011
Locație: Vatra Dornei

MesajTrimis: Lun Mar 26, 2012 11:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Initial trebuie sa ai un player de calitate..de acolo pleaca toate..apoi difuzoare calitative..la subwoofer si amplificator gusturile se impart..depinde ce fel de bass vrei...STIMA
tonu_adrian
Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008
Locație: TECUCI

MesajTrimis: Lun Mar 26, 2012 1:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vezi k incap fara probleme difuzoare de 16.5 cm....difuzoare spate nu mai cumpara degeaba...
mirel3003

MesajTrimis: Mar Mar 27, 2012 9:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

recomandatimi o pereche de difuzoare de 13 cm ... buget maxim 500 Ron... as fi luat de 16.5 dar nu vreau sa ma complic.
Sus
tonu_adrian
Priceput

MesajTrimis: Mar Mar 27, 2012 9:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

care-s complicatiile? scoti difu de 13 cu tot cu cochilia de plastic si pui un inel mdf cu difu de 16... faci cum vrei, da sa nu regreti ca ai aruncat 500 lei pe difuri de 13 cm..
mirel3003

MesajTrimis: Mar Mar 27, 2012 10:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Difurile astea sunt ok? http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HERTZ/Energy/Energy_ECX_165.4/
Sau aste ca sunt mai ieftine? http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Access/Access_165_CA1/
Adaproare de unde sa iau?
Sus
tonu_adrian
Priceput

MesajTrimis: Mie Mar 28, 2012 8:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pe fata pune componente (midbas+tweeter) , ia-ti un amplif pe 4 canale mai puternic , 2 canale amplifici fata si 2 in punte subwooferul..insonorizeaza usile fata si scapa de playerul ala..
wazzabi
Pasionat

Data înscrierii: 05/Dec/2010
Locație: Craiova

MesajTrimis: Mie Mar 28, 2012 12:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mirel3003 a scris:
Difurile astea sunt ok? http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HERTZ/Energy/Energy_ECX_165.4/
Sau aste ca sunt mai ieftine? http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Access/Access_165_CA1/
Adaproare de unde sa iau?

tonu_adrian a spus configuratia ideala
niste idei de la mine pentru cateva componente:
digital-designs-cs-6-5
digital-designs-c5c-4-x
subwoofer

*frumoasa configuratie dar fara lincuri catre concurenta Wink
Sus
julyo13
Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011
Locație: Vatra Dornei

MesajTrimis: Mie Mar 28, 2012 2:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Corect asa e..frumoasa configuratie..cine stie....stie....bafta..STIMA
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum