Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sistem audio Skoda Fabia
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
lucian.t

Data înscrierii: 13/Dec/2015

MesajTrimis: Dum Dec 13, 2015 7:48 pm    Titlul subiectului: Sistem audio Skoda Fabia Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua,

Recent am achizitionat o Skoda Fabia Hatchback din 2002 si am probleme cu sistemul audio. Am un HU "Sunny"(ceva chinezarie, care nu prea merge, citeste CD doar cand vrea el, si radio nu prea prinde, doar un post care nu se aude bine), difuzoarele nu stiu ce marca sunt, nu am reusit sa le probez. Ca difuzoare am doua tweetere, doua in fata si 4 in spate(am vazut ca doar 2 din spate sunt legate pe instalatie)

As vrea sa schimb in primul rand HU, sa pot sa vad de ce sunt capabile boxele. In caz ca nu o sa fiu multumit o sa vreau sa le schimb.

O sa schimb tot daca e necesar. In primul rand vreau sa se auda clar, cu umpic de bass, probabil nu o sa ascult muzica tare sa nu mai aud nimic.

Va rog sa imi recomandati un HU pana in 300 lei. Vreau sa il iau cat mai repede(as vrea sa aibe USB sau card, CD nu conteaza)
In caz ca nu o sa fiu multumit de claritatea sunetului actual, o sa schimb si difuzoarele(poate si un tub de bass). In acest caz o sa am un buget la vreo 1000 lei, dar cu cat mai putin cu atat mai bine.

Multumesc anticipat!
Lucian
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Dum Dec 13, 2015 10:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asta http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/Kenwood/-KMM-121Y/
lucian.t

MesajTrimis: Mie Dec 16, 2015 8:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut. Am luat un KENWOOD KMM-361SD, l-am gasit la 320 lei.

Acuma l-am instalat.
Se pare ca o sa am nevoie si de ceva difuzoare. Am 2 pe fata, 2 spate.
As vrea sa imi recomandati 2 boxe fata + 2 boxe spate. Sau am nevoie si de un amplificator?
Am un buget pana la 700 lei.(daca e mai putin e si mai bine)
Nu stiu exact ce marimi au locurile pentru difuzoare, daca cumva nu stiti voi cam ce ar merge, as putea sa le masor(maine-poimaine).
Nu as vrea sa bag subwofer, dar as vrea ceva boxe sa aiba ceva bass. Dar cat mai mult sa aiba un sunet clar.
Multumesc

Edit: Tweeterele merg bine, sunt multumit de ele( nu am nevoie de altele)
Sus
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mie Dec 16, 2015 11:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

În primul tĂŁu post ai menționat cĂŁ nu dorești un volum foarte ridicat deci cel mai sigur te va mulțumi puterea playerului.

În cazul boxelor, aflĂŁ ce mĂŁrimi ai pe fațĂŁ si cumpĂŁrĂŁ doar o pereche, dacĂŁ nu ești mulțumit de volum iei și pt. spate.

DacĂŁ cele de pe spate sunt Ăźn uși renunțĂŁ de tot la ele pt. cĂŁ nu meritĂŁ investiția.

În bugetul respectiv poți Ăźncerca ceva Helix seria blue sau alte variante de la dls, b2, esx.

lucian.t

MesajTrimis: Joi Dec 17, 2015 8:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut.

Nu am avut timp sa desfac usa sa masor dimensiunile, dar pe net am gasit:
diametru 165mm
adancime maxima adimsa: cca 60mm

Astazi am realizat ca cele de pe fata nu functioneaza, iar in spate am pe placa aia ceva difuzoare majestic( daca dau vol peste 20 baraie, si nici bass nu prea au).
Daca am timp maine o sa vad care e treaba cu cele de pe fata.
Oricum ce ar fi mai ideal? boxe usa fata sau sa pun in spate pe placa aia?(placa aia as putea sa o tai pentru orice dimensiune, doar ca pare cam firava si sper sa nu vibreze prea tare).
Astept pareri unde ar fi mai bine sa le pun si ceva recomandatii pentru difuzoare.
Multumesc
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Vin Dec 18, 2015 4:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am inteles exact situatia ta. in cazul tau ..daca vrei un bass gen de sw in placa din spate poti sa pui doua ovale, daca nu vrei asa ceva..poti sa pui pe fata un sistem bunicel si aia e. sau daca esti multumit de sistem dar mai vrei un adaos de bass poti adauga ulterior doua ovale in spate. eu asa am si nu-mi trebuie mai mult. Dar prima data pune pe fata,, eu unul le-am nimerit..si nu ar mai fi fost nevoie de ovale (dar alea le-am pus prima data)

Si cand zic ca le-am nimerit ma refer ca s-au pupat bine de tot cu usa mea (am si insonorizat ca la carte)

aici fade doar pe fata https://www.youtube.com/watch?v=2JZRF9cae2E
si aici impreuna cu ovalele https://www.youtube.com/watch?v=NM-J8OB9PJ8

VanIIa
Audiofil

MesajTrimis: Vin Dec 18, 2015 6:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dar de ce tii asa jos volumul? E cu defeat on si tot ce tre'? Smile))
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Vin Dec 18, 2015 9:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Era f frig cand am filmat ..abia intrasem in masina si mi se parea ca membranele sunt cam rigide de la frig si nu doream sa abuzez. Si piesele erau varianta bass boost unde doar basul era scos in fata.. defeat nu stiu la ce te referi dar la alpine iti da totul pe auto..si nu suna prea bn.
lucian.t

MesajTrimis: Sâm Dec 19, 2015 5:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut.

Vreau sa dau comanda la Focal Auditor R-165S2 (ca si alea tale)
O sa trebuiasca sa imi iau si ceva inele MDF?
Am gasit astea: http://www.be-loud.ro/produse/Integrare-OEM/Skoda/Inele-MDF-Fabia-M702319/
Sunt bune?
Daca se potrivesc o sa dau comanda.

Multumesc pentru recomandari si ajutor.
Sus
dulyshor
Pasionat

Data înscrierii: 23/Sep/2014
Locație: Turnu Magurele

MesajTrimis: Sâm Dec 19, 2015 7:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca vrei iti dau eu Hertz Dieci Dsk 165.3 Smile
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Dec 19, 2015 10:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/forum/inele-distantiere-mdf-pentru-difuzoare-auto-t17554.html

sunt bune inele doar ca prea scumpe..vezi linku de mai sus sau nr din semnatura mea.

lucian.t

MesajTrimis: Dum Dec 20, 2015 4:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dulyshor a scris:
daca vrei iti dau eu Hertz Dieci Dsk 165.3 Smile

La ce pret? Functioneza bine si la volum mai mare?

alecspc
Daca includ si transportul sunt cam pe acolo la pret. Intrebarea e, daca imi comand de la el o sa se potriveasca si la mine pe masina?

Mersi
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Dum Dec 20, 2015 4:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poi da..tot rotunde sunt Smile))) ...is doar niste inele toate sunt la fel..faci cum vrei. cumperi de unde vrei.,transportul e 10 lei prin posta. esti baiat mare ..te descurci
VanIIa
Audiofil

MesajTrimis: Dum Dec 20, 2015 4:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alecspc a scris:
esti baiat mare ..te descurci

Smile)))))))))))

dulyshor
Pasionat

Data înscrierii: 23/Sep/2014
Locație: Turnu Magurele

MesajTrimis: Dum Dec 20, 2015 7:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

lucian.t

250lei difuzoarele dsk ,sunt in stare perfecta de functionare , se aud tare difuzoarele ,acum depinde si de asteptarile pe care le ai ai tu de la ele .
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum