Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sistem auto DLS

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
themichael
Pasionat

Data înscrierii: 15/Ian/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Feb 07, 2007 3:47 pm    Titlul subiectului: Sistem auto DLS Răspunde cu citat (quote)

Salut. Am un prieten care mi-a cerut ajutorul sa ii fac un sistem audio pt masina(fara subwoofer). M-am gandit la unul DLS. Pt fata 13cm iar pt spate 16cm(sunt tot in usi)--are o honda crv. Eu m-am gandit asa: fata-http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Reference_MS5A/ ; spate-http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Reference_MS6A/ si statie-http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/DLS/CLASSIC_CA41/. Cred totusi ca e cam mica statia. Cum credeti ca e mai bine? Am vazut si o statie de 4X104w rms la jbl-http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/JBL/GTO_75.4/. E mai buna? Statia nu conteaza neaparat marca(as vrea sa fie dls dar nici nu vreau sa coste mai mult de 10mil deci e cam greu) dar boxele neaparat de la DLS-dar pana la ultimate. Care credeti ca ar fi configuratia ideala tinand cont de aceste lucruri?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mie Feb 07, 2007 4:01 pm    Titlul subiectului: Re: Sistem auto DLS Răspunde cu citat (quote)

pai depinde si de amicul tau ce vrea...in principiu DLS se rezuma la un sunet natural, calitativ. daca asta vrea, ramai pe DLS. daca vrea si din cand in cand ceva impresie in jurul masinii, acolo ai alte alternative, gen JBL, Infinity etc.
CA41 ar fi excelent pentru sistemele in cauza...eu as ramane pe el.
Sus
themichael
Pasionat

MesajTrimis: Mie Feb 07, 2007 4:11 pm    Titlul subiectului: Re: Sistem auto DLS Răspunde cu citat (quote)

Am fost acum jos sa ma uit la dimensiuni. Are de 16 si pe spate dar nu pot sa desfac masca ca sa vad ce adancime! Cam nasol ca nu prea cred ca se pot pune sistem pe spate pentru ca nu stiu unde s-ar putea pune tweter-ele! Ce zici sa lasam 4 Reference MS6A,daca tot are 16 pe spate sau pe spate sa bagam 2coaxiale? cu toate ca la dls nu vad coaxiale k-lumea ca putere! Dar daca punem 4 din alea Reference MS6A de 100w rms nu e cam mica statia de doar 4 X 70w rms???
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mie Feb 07, 2007 4:23 pm    Titlul subiectului: Re: Sistem auto DLS Răspunde cu citat (quote)

eu zic sa ramai pe coaxiale pe spate. lasa puterea mare, nu aia e atat de importanta, ia uite-te putin la sensibilitatea coaxialelor 425 si 426.. pastreaza sistemul pe fata, si pe spate pui coaxiale, daca ai de 13 cm gaura, merg classic 425 daca ai de 16 pune 426. asta daca vrei linie completa DLS.
Sus
themichael
Pasionat

MesajTrimis: Mie Feb 07, 2007 4:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hai sa facem altfel,ca nu mi-a placut cum ai zis,daca vreau linie completa DLS,ca si cum s-ar puteam mai bine dar daca eu vreau linie completa DLS... Hai sa zicem ca nu vreau linie completa DLS. Zi-mi tu un sistem care sa se auda bine,frumos,tare si sa coste pana in 20mil. fata,spate de 16 si statie! Tu ce ti-ai lua la banii astia ca sa sune k-lumea dar si tare in acelasi timp? astefel incat sa pot folosi difuzoarele aproape de puterea lor maxima,am inteles ca nu e bine sa iei stati mai puternica decat difuzoarele dar nici statia cu prea mult mai putin puternica decat ele,adica am inteles ca ar sta degeaba difuzoarele cand ele ar mai putea canta.
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mie Feb 07, 2007 5:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci...eu de banii aia as lua exact ce ai zis tu. complet DLS. doar ca e o problema...pe mine nu ma intereseaza TARE. din ce ai zis tu, eu aleg doar bine si frumos, dar ma multumesc cu volum mediu. asa ca exemplu...am ca sub + ampli 1204BR si dls ca23...si nivelul subului din player e la -3....
daca amicul tau asta cauta, atunci ramai pe DLS. suna superb dar nu tare (in comparatie cu alte difuzoare). ce naiba, un jbl CS de 16cm, suna mai tare pe player, decat PS6A ale mele amplificate. (acum saracele nici amplificator nu mai au). dar cat de bine suna JBL-urile fata de ale mele?....nu exista termen de comparatie.
Sus
themichael
Pasionat

MesajTrimis: Mie Feb 07, 2007 5:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am inteles. Ok. Multumesc. Pana la urma o sa ma duc la ei acolo pe Theodor Palady nr.3 si o sa discutam despre o configuratie. El vrea tare ca si mine,adica ma gandesc ca daca se aude tare nu o fi chiar atat de prost la marci cat de cat cunoscute gen infinity,cel putin nu detectabil de urechea noastra.
Sus
pesteimputit
Pasionat

Data înscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Mie Feb 07, 2007 10:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ca fapt divers statia trebuie sa fie mai puternica decat difuzoarele, astfel incat gainul sa poata fi lasat jos ca atunci cand clientul da playerul la maxim statia sa nu dea curent aproximativ continuu (care arde difuzoare)
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum