|
|
|
Autor |
Mesaj |
mikes
Data înscrierii: 29/Sep/2011 Mesaje: 1
|
|
Sus |
|
 |
fabflix
Data înscrierii: 02/Oct/2011 Mesaje: 7
|
Trimis: Dum Oct 02, 2011 5:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sfatul meu e sa mergi pe NAD + Wharfedale sau Jamo. |
|
Sus |
|
 |
keddy_net Priceput
Data înscrierii: 27/Oct/2007 Mesaje: 482 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Oct 19, 2011 1:24 am Titlul subiectului: |
|
|
sfatul meu este urmatorul:
Daca ai degand sa le cumperi de noi, la acest buget/nivel esti abea la entry level, nu la adevaratul sens hi fi.
Parerea mea este sa le iei pas cu pas fara graba, sa studiezi mult, iar daca ai un simt practic sa ti le construiesti tu singur(boxele). Un sistem hi fi se construieste cam intr-un an sau mai mult, daca nu ai 5000E sa arunci pe ele.
In materie de amplificator, uitate pe piata sh. Sunt o multitudine de amplificatoare bune sh, la preturi foarte bune, si inamplator impecabile. Uitate sa fie amplificator pe tranzistori, marci de renume ca nad, onkyo, denon, unele de la pioneer(nu toate). Seriile vechi de amplificatoare sunt mult mai bune ca cele din ziua de azi, care au o economie fantastica de piese si materiale la interior. Uitate sa fie grele, sa aive 2 transformatoare in interior, si asa mai departe.
Nu sunt cunoscator ca sa iti dau detalii, dar daca dai un search pe google vei vedea ca apare forumul electronistilor, si sunt de 10000 de ori mai in materie ca mine sa te indrume spre o alegere minunata. _________________ Alpine CDA 9855r, DLS MS6A, DLS CA12, Dacia SuperNova. |
|
Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Mie Oct 19, 2011 2:13 am Titlul subiectului: |
|
|
magnat monitor supreme 800 cu nad 316bee , cred ca e cea mai ok combinatie din ce ai insirat tu acolo .
am avut magnat monitor 200 si mi-au placut la nebunie, diferenta intre 800 si 200.... este doar midbasul in plus, in rest...sunetul este aproape la fel .
am ascultat un amplificator nad si se aude super, iar de putere nu mai vorbesc, puterile sunt declarate cu simt de raspundere, nu sunt deloc umflate . |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|