Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sistem bun direct pe DEH-P40MP

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Bogdan*

Data înscrierii: 30/Apr/2007

MesajTrimis: Lun Apr 30, 2007 7:21 pm    Titlul subiectului: Sistem bun direct pe DEH-P40MP Răspunde cu citat (quote)

Vreau sa`mi iau ca HU un 40mp sau un 3900mp pt o solenza. Vreau un sistem pe 13cm care sa se auda bine direct pe player asa ca recomandarile sunt binevenite. buget max 250 ron.
Eu m-am gandit la : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS502/ ca tot am vazut ca sunt laudate. Este nevoie de cabluri speciale pt a lega HU de dif`uri sau sunt bune cele stoc? Astept pareri, mersi. Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
KRZ
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Apr 30, 2007 7:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Type-E/SPE-13CS/ ar fi super ok pt player am si eu 30MP.. si o sa imi iau sitemul asta pe 16.5 40MP la fel cu 30MP
Bafta
Sus
Bogdan*

MesajTrimis: Lun Apr 30, 2007 10:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am citit undeva ca alpine cu pioneer nu prea se impaca Confused dar daca le iei tu mai rpd sa`mi zici cum merg, mersi
Sus
KRZ
Priceput

MesajTrimis: Mar Mai 01, 2007 9:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Unde scrie asta?
Am deja asa ceva pe spate http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Type-E/SPE-69C2/ si sunt mai mult decat OK.Cam pe 10 o sa le iau da deh atunci iau bani Very Happy dar o sa dureze un pic mai mult montajul tre sa le fac un fel de incinta am tico si e mai dificil.. dar am deja planu facut.
Sus
Bogdan*

MesajTrimis: Mar Mai 01, 2007 10:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ma tenteaza sa`mi iau si pe spate tot asa, zi`mi de bass daca se aude misto Very Happy
Sus
KRZ
Priceput

MesajTrimis: Mie Mai 02, 2007 4:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Basul e ok destul de puternic dar il limita amplificari de HU .Daca vrei bass profund la fecvente joase SUB neaparat.. pentru Kick Bass sunt OK.. pentru 27-22 w rms
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum