| |
| Autor |
Mesaj |
Nova Gt
Data înscrierii: 12/Mar/2007 Mesaje: 9
|
Trimis: Mie Iul 02, 2008 9:34 pm Titlul subiectului: Sistem calibra |
|
|
Salut oameni! Mi-am luat calibra si imi vand playeru plus toata investitia de data trecuta o data cu dacia.
M-ar interesa in primul rand un player decent. Am vazut ca multa lume lauda Pioneer 4000UB. Banuiesc ca suna bine, dar cu receptia radio cum sta? Pentru ca ultmul Pioneer pe care l-am avut avea probleme. Ce parere aveti despre modelele similare ca pret din gama Clarion si Alpine?
Mentionez ca am deja un subwoorfe blaupunkt si o statie magnat, cam slabute dar se aud decent.
Multumesc! |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Joi Iul 03, 2008 11:24 am Titlul subiectului: |
|
|
e un player f bun....ca idee poti sa pui un USB de 8 Gb si nu mai ai treaba .....oricum el are si reglaje pt sunet si un aspect placut |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Joi Iul 03, 2008 2:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Din punct de vedere al calitatii sunetului, reglajelor si facilitatilor disponibile, design-ului si nu in ultimul rand fiabilitatii (cateva sute de unitati vandute si inca nu s-a intors nici macare unul la garantie), iti recomandam cu toata caldura Pioneer DEH 4000Ub. Daca esti din Bucuresti sau ai drum pe aici poti trece pe la garajul nostru sa il vezi/asculti. |
|
| Sus |
|
 |
Nova Gt
Data înscrierii: 12/Mar/2007 Mesaje: 9
|
Trimis: Vin Iul 04, 2008 12:10 am Titlul subiectului: |
|
|
nu sunt din bucuresti si nici vreun drum nu cred ca voi face in viitorul apropiat. merg pe incredere. am mai cumparat de la voi, deci stiu ca pot pune baza..
cu receptia radio totusi ma poate lamuri cineva? |
|
| Sus |
|
 |
cretu

Data înscrierii: 16/Mai/2008 Mesaje: 27
|
Trimis: Vin Iul 04, 2008 1:39 am Titlul subiectului: |
|
|
e buna rauuuu _________________ nuclearu e la putere |