Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

sistem cielo => help :!:

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
traian

Data înscrierii: 13/Mai/2007
Locație: brasov

MesajTrimis: Dum Mai 13, 2007 10:25 pm    Titlul subiectului: sistem cielo => help :!: Răspunde cu citat (quote)

sal am si eu cateva intrebari in legatura cu un sistem pt cielo:

1.la sistemul http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/mac_Audio/MAC_Power_Bass_1/ daca condesator ajuta ? si daca ajuat ce condensator sa pun pana in 220-250 max ?

2. pentru boxe pe fata http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/JBL/CS/CS2104/ sunt bune ?

3 boxe spate http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/JBL/CS/CS2165/ bune?

4 ce cablaraie imi recomandatzi Embarassed Question Exclamation Exclamation

am un cd-player blaupnkt si vreauca "sistem-ul" sa se auda decent (bass-ul ) Razz Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
baietzelu
Pasionat

Data înscrierii: 10/Mai/2007
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Dum Mai 13, 2007 10:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la dif nu prea ma pricep dar kitu la statia aia asta e bun:
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Alfatec_V101/

Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Dum Mai 13, 2007 10:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pt acel pachet de bass nu ai nevoie de condensator, dar dc mai ai ceva banuti cumpara ceva mai decent, e singurul sfat.
boxele sunt bune, se aud bine, merita toti banii
dar pt bass mergi totusi tot pe jbl dc nu vrei sa te vad la bursa dupa o singura luna Very Happy amplificare tub, jbl, in 5,5 mil se rezolva partea de bass, cablurile te mai costa pana intr-un mil...iar de condensator nu ai nevoie pana in 250W rms

sper ca te-am lamurit si nu am piardut timpul cu tine
Sus
traian

MesajTrimis: Dum Mai 13, 2007 11:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ms de ajutor mah bani nu prea am da o sa ma apuc sa muncesc pe vara si o imi iau unu mai puternic
Sus
traian

MesajTrimis: Dum Mai 13, 2007 11:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

oricum sistemul imi place ca e destul de micutz ca dimensiuni sa vad dk gasesc ceva mai puternic separat Razz
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Dum Mai 13, 2007 11:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai cum sa-ti iei unul mai puternic dc lumea se fereste sa cumpere mac??? il duci la amanet? cumpara jbl, si cand te saturi le si dai..
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum