| |
| Autor |
Mesaj |
Bogdancta
Data înscrierii: 22/Mai/2007 Mesaje: 25 Locație: Constanta
|
|
| Sus |
|
 |
KRZ Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006 Mesaje: 431 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Aug 12, 2007 3:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Hai sa incerc sa te ajut si eu cu parerile mele si o sa incerc sa si argumentez fiecare produs sa te lamuresc oarecum hai sa incepem
HU SAU mp3 eu as merge pe http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P4900IB/ pentru setarile de sunet mai avansate pe care la are fatza de alpine ..alpine arata un pic maibine dar pioneer are HPF mult mai avansat LPF are egalizator pe 3 benzi plus egalizator parametric..iesir RCa hi volt.. pentru a tine gainu din statie mai jos astfel evitand distorsiunile destule puncte in plus zic eu
Boxe fatza http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Access_165_A1/ pioneer am auzit destule difuzoare si din pacate nimik extraordinar si faza cu speciala pentru opel.. doar idee de marketing Focal este o firma cu renume in difuzoare . pentru spate as merge tot focal si anume http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Access_130_CA1/
in rest componentele sunt ok.. ce curiozitate am daca iti intra subul in portbagaj.. vreau si eu asa ceva pentru un amic de al meu cu un cielo amplifu e ok in bani lui si pt puterea pe care o scoate . sincer cred ca o sa iti rupi masina in 2 cu el multa bafta |
|
| Sus |
|
 |
Bogdancta
Data înscrierii: 22/Mai/2007 Mesaje: 25 Locație: Constanta
|
Trimis: Dum Aug 12, 2007 4:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sal! Da am si eu dubi in privinta la subu ala......dar cred ca intra in spate 99% intra dar mai bn o sa masor si sa imi spuna si mie cnva...ce diametru are Lungimea si inaltimea ma intereseaza...la cielo cred ca ar intra......ms mult pt ajutor si mult bafta...astept parerile voastre in continuare |
|
| Sus |
|
 |
Barsy Priceput

Data înscrierii: 31/Mai/2007 Mesaje: 284 Locație: Brasov
|
Trimis: Mar Sep 04, 2007 10:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut! Parerea mea e sa te mai gandesti putzin la pioneer-urile alea de pe spate...una la mana s-ar prea putea sa obtzi ceva distorsiune din ele..(la cei 35W si 13cm diametru) si plus de asta la ampu si wooferu pe care l-ai ales ma tem ca o sa fie cam multa bubuiala in masina iar mediile tale si inaltele o sa fie cam pe nicaieri..gandeste-te putzin la raportul de putere dintre sub si difurile tale de inalte si medii(600W RMS woofer - la cei 35W RMS pe spate si 50W RMS parca, pe fatza)..
Bafta in alegerea ta  |
|
| Sus |
|
 |
andrei006 Priceput
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 338 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Sep 04, 2007 10:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu vreau sa te dezamagesc dar amplificatorul ala nu o sa scoata niciodata totul din 2 difuri kicker
mie mi se pare ok ce ai ales mai putin amplificatorul care nu mi se pare destul de puternic. |
|
| Sus |
|
 |
Barsy Priceput

|
Trimis: Mar Sep 04, 2007 10:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Clar nu va scoate tot din wooferu asta dar clar o sa acopere mediile si inaltele din masina destul de bine .... in mod cert.. Si plus de asta poate mai incolo o sa vrea sa ia un amp mai capabil si atunci clar o sa fie nevoit sa schimbe si difurile din masina ca sa mai auda si muzica .. E doar o parere..  |
|
| Sus |
|
 |
andrei006 Priceput
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 338 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Sep 04, 2007 10:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
depinde. eu am un difuzor kicker de 450W rms si boxe de 60rms fata si 50rms spate si nu pot sa zic ca se aude doar bass. oricand poate sa regleze subwoofer-ul la -2;-3 daca i se pare prea puternic.
oricum daca ia focal ... parca ar fi pacat sa le puna doar pe amplificarea de casetofon. ar merita si ele o statie .. macar de 4x45.
ps: de intrat cred ca intra subwoofer-ul. Daca e hatchback intra fara probleme ca e mare portbagajul.
later edit: ai putea totusi sa iei si cabluri AWGO ... |
|
| Sus |
|
 |
Barsy Priceput

|
Trimis: Mar Sep 04, 2007 10:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da si cu o amplificare corespunzatoare la ele si ceva bun pe fatza ,..se mai poate ajusta si wooferu si atunci ar fi ok..
V-am salutat! si auditzie placuta  |
|
| Sus |
|
 |
|