|
|
|
Autor |
Mesaj |
mky
Data înscrierii: 04/Aug/2006 Mesaje: 3
|
Trimis: Vin Aug 04, 2006 11:30 pm Titlul subiectului: Sistem Complet |
|
|
SAL...as vrea sa ma ajutati si p mine sa alcatuiesc o configuratie buna pt o supernova care sa contina:
-subwoofer(de preferat p band pass)+amplif monobloc, eventual si un condesator daca s impune
-ovale spate
-boxe fata
-mp3 player
Daca s poate sa nu depasesc 2500 RON...important e subwooferu` si amplifu`...
restu sa fie accesptabil cat sa ma incadrez in suma . Va multumesc! |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Sâm Aug 05, 2006 2:32 am Titlul subiectului: |
|
|
OK, am inteles, bass maxim
asta inseamna sa distribuim bugetul mai mult spre asta...
Player Pioneer 30MP - 575 ron
Difuzoare fata sistem 13 cm - DLS B6 (210 ron) sau Magnat Ultra 213 (150 ron)
Difuzoare ovale spate: DLS 1269 (180 ron) sau Magnat Ultra 690 (135 ron)
Raman cam 15-16 milioane pentru bass si singura varianta care sa intre in bugetul asta si sa respecte cerintele tale ar fi Magnat The Rock Mono cu un subwoofer bandpass Magnat cu 2 difuzoare probabil de 25 cm.
Nu pot sa-ti spun acum exact ca nu stiu ce este pe stoc. Revin maine.
Alta varianta mai ieftina ar fi JBL GTO 75.2 plus JBL GTO1204BP la 11 milioane.
De ce vrei amplificator monobloc? Pe un subwoofer de 4 ohmi iesi mai ieftin cu o statie de 2 canale in punte decat cu un monobloc de putere similara. Pentru 2 ohmi sau un subwoofer cu 2 difuzoare de 4 ohmi un monobloc e optim insa.
La varianta JBL ramai in grafic si pentru un condensator, la varianta magnat s-ar putea sa depasim putin bugetul...
De ce vrei woofer bandpass? (pura curiozitate) Ce ai mai avut inainte / ascultat? |
|
Sus |
|
 |
mky
Data înscrierii: 04/Aug/2006 Mesaje: 3
|
Trimis: Sâm Aug 05, 2006 1:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ok..ms mult pentru sugestie! Astept sa vad ce gasesti si la subwoofer.
Apropo mac nu mai importati nu? Ca m-ar fi tentat Hyper Bass 230.
Cat despre bandpass nu am facut neaparat o pasiune dar tuburile ies din din discutie(parere personala)
si atunci bandpass-u face o legatura intre incintele trapezoidale pe bass reflex si
cele pe compresie (am auzit un mac ICE FIRE 225 si se auzea destul de bine).
Oricum e clar ca fiecare are avantaje si dezavantaje..dar luate per total tu ce mi-ai recomanda?
La statie am zis monobloc tocmai in ideea unui subwoofer cu 2 dif...ca din cate stiu eu
dau randament mult mai bun decat o legatura in punte.  |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Sâm Aug 05, 2006 3:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
mac Audio nu se mai importa acum in RO din pacate.
Am fost azi la importatorul Magnat sa vad ce mai au, nici ei nu au pe stoc acum prea multe, nu au nimic de la Magnat cu 2 difuzoare.
Optiunile ar fi un XTC 130 Neo (1 difuzor bandpass) dar asta nu e foarte puternic pentru ce vrei tu, iti permiti mai mult.
Au pe stoc un subwoofer bandpass imens bandpass cu 2 difuzoare Magnat XTC 300 (30 cm) intr-o incinta facuta de ei. Incinta arata foarte bine, cu plexiglass prin care se vad difuzoarele etc, seamana cu cele pe care le face Magnat.
Detalii despre difuzor aici: http://www.magnat.de/content/carhifi/product_detail_en.asp?p=121030&pl=7,%208&s=70
Pretul ar fi 1200 ron dar fiind singura bucata si daca o iei impreuna cu o statie Magnat The Rock Mono ti-o putem da la 1100 RON.
1100+670=1770 ron
E putin peste ce vroiai tu dar merita sigur.
Nu prea exista variante intre.. ori iei ceva de 10-12, ori ceva de peste 17 milioane. Cu un subwoofer mai puternic trebuie si o statie mai mare si pretul sare.
Zi-mi ce facem, daca vrei varianta asta. Statia e numai buna, ofera 500W in 2 ohmi si cele 2 difuzoare au cate 250W si sunt pe 4 ohmi (le legam in paralel -> 2 ohmi)
Condensatorul poti sa-l pui mai incolo daca nu poti tot acum, poate sa mearga si asa fara probleme, doar n-o sa stai cu muzica blana tot timpul ca iti darami masina oricum  |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|