|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
soboBN
Data înscrierii: 02/Ian/2011 Mesaje: 1
|
Trimis: Dum Ian 02, 2011 1:30 am Titlul subiectului: Sistem Dacia Logan |
|
|
Salutare
Vreau sa imbunatasesc sunetul in masina si nu prea le am cu astea,in sensul ca imi place sa ascult muzica de calitate,sa se auda bass-ul si inaltele clar,dar nu am aprofundat in tainele muzicii:).
Am un player Pioneer DEH-4200 SD,cu 3 iesiri RCA.
Masina are din fabrica 4 difuzoare.
Am mai auzit una alta si cica daca vreau ceva ca lumea,fac usile fata cum trebuie,pun inele MDF si montez difuzoare sisteme pe 16.5.Inelele le am deja,si mai am 8 coli de SilentCoat,dar am inteles ca nu-mi ajunge,deci o sa mai cumpar vreo 10 coli de STP.
Vreau ca difuzoarele fata sa aiba tweeterul cu o margine,ca o buza,ca sa le pot integra in fata de usa,unde ar veni reglajul la oglinzile manuale.
Ce sfaturi imi puteti da in legatura cu insonorizatul usilor fata,montatul difuzoarelor, si mai ales, ce difuzoare sa aleg?
Daca nu montez difuzoare spate,ca cica nu s-ar auzi bine,atunci banii care i-as da pe ele,ii dau pe difuzoarele fata.
M-am gandit si la un Subwoofer,cred ca 300W sunt de ajuns,pentru ca nu vreau o incinta mare.Vreau sa-mi explicati cum e cu astea,bass-relfex si ce feluri mai sunt.Nu ma intereseaza sa se auda afara,vreau sa vibreze tot prin ea,si sa se auda un bass frumos.O sa pun stp si pe aripile spate daca e nevoie:).
Astept si aici recomandari legate de subwoofer,tipul de incinta,amplificator si ce mai trebuie.
Totusi,daca am plecat de la ipoteza ca montez doar difuzoare fata si subwoofer,voi ce ziceti?E ok?Sa pun si difuzoare spate?
Bugetul alocat e cam asa:
- Playerul,l-am luat deja,a fost 730 ron.
- Pentru difuzoare fata,subwoofer si amplificator,am alocat undeva la 11-12 milioane.Daca mai e nevoie de STP,pot rezolva iar cu cablaraiele,nu stiu cum e,cat sunt de scumpe si cum trebuie.
Astept cat mai multe sfaturi,recomandari,etc.
Vreau sa precizez ca nu ma duc cu masina la concursuri,nu vreau sa fac performanta,vreau doar sa imbunatatesc sistemul audio deja existent,cu unu care sa ma faca sa cred ca a meritat toti banii.
Multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Sâm Feb 19, 2011 3:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
am 8 coli de SilentCoat,dar am inteles ca nu-mi ajunge,deci o sa mai cumpar vreo 10 coli de STP.
gresit ... vei cumpara tot SilentCoat
M-am gandit si la un Subwoofer,cred ca 300W sunt de ajuns,pentru ca nu vreau o incinta mare
nu e obligatoriu ca un subwoofer de putere mai mare sa aiba si incinta mai mare
la restul de intrebari / nelamuriri ti-am raspuns pe mess acum cateva saptamani deci nu mai repet  _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|