Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

sistem de 1000w :P

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Dum Noi 12, 2006 2:38 pm    Titlul subiectului: sistem de 1000w :P Răspunde cu citat (quote)

salut tuturor ...
vreau sa va intreb despre urmatorul sistem format din :
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/JBL/GTO_1201.1/ si
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/Pioneer/TS-W3004SPL/

masina de care dispun este un logan ... in care am deja un sistem JBL 75.2 si 1200B ... pe care am sal vand !!!

va multumesc !!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Dum Noi 12, 2006 3:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce urmaresti sa obtii: db cat de multi sau spatiu minim ocupat ?
Daca vrei db multi alege 2 difuzoare de putere insumata echivalenta. Pentru spatiu minim ocupat solutia aleasa de tine e f buna.

Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Dum Noi 12, 2006 4:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sincer mar interesa amandoua ... si dB si spatiu minim consumat ... nu ca nas avea loc in logan ... dar mie frik sa nu aiba nevoie si tata de el si sa dorm pe pres ...
pt mai multi dB ce variante as avea !?
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Lun Noi 13, 2006 9:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu ma ajuta nimeni !? Sad
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Lun Noi 13, 2006 10:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am fost si eu in dilema...e un sub care ma atrage mai mult ca altele..DLS MW12...2 amplificate de un mono vor ingropa un pioneer.
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Lun Noi 13, 2006 11:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc ASUS ... iau in calcule si varianta asta !!!
Sus
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Mar Noi 14, 2006 10:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am ascultat urmatoarea combinatie..... 3004spl + GM-D510M + kit cabluri dietz 20mm...... bine pe langa astea mai erau 6 difuzoare..... mashina o solenza...... dusa la db drag a rezultat un numar de 138db.... incinta era un br recomandat de cei de la pioneer dar cu o incinta pt SPL se ducea la mult mai mult .....

observam ca amplficarea este doar jumatate pt 3004 spl..... deci daca am da in el cu 1000w RMS (da rms sa fie) in 2 ohmi.... ar mai creste numarul de db + db crescuti din incinta pt SPL....

Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Mar Noi 14, 2006 2:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc frumos ... mam gandit de la inceput la vatianta asta ... 3004spl amplificat de 1201.1 ( 1114W la 2 ohmi ) ...
am simulat cu bassbox si 2xDLS MW12 sau comportat destul de bine ... din cate am vazut este o combinatie reusita intre spl si sq ...
vreau sa am cat mai multe varinate din care sa aleg ... imi pare rau ca nam unde asculta mai multe sisteme ca sami dau seama exact ce caut si ce mar incanta cel mai mult !!!

o zi buna all !!!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum