Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

sistem de 16,5 cm pt fata

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Turcuman Robert
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mar Sep 19, 2006 10:05 pm    Titlul subiectului: sistem de 16,5 cm pt fata Răspunde cu citat (quote)

buna! ce boxe-mi recomandati dintre: DLS R6A, Hertz ESK 165 si ceva JL tot cam din gama celor doua? daca aveti alte sugestii le astept! dintre cele 3 JL e cel mai ieftin, urmeaza DLS dupa care Hertz.... tipul de la magazin mi-a zis JL s-ar auzi mai bine decat DLS chiar daca is mai ieftine. Hertz nu le au pe stoc, dar daca ziceti ca merita sa fac comanda nu stau pe ganduri.
Merci!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Sep 20, 2006 9:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laughing Nu crede vanzatorii, chiar daca zic uneori si adevarul. Wink
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Sep 20, 2006 10:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dintre cele 3 eu personal nu ma pot pronunta decat asupra DLS-urilor... si pot sa-ti zic ca sunt SUPER.
Am si eu o curiozitate? La ce magazin ai fost?
Indiferent ce vei lua, cu ce le vei amplifica?

PS
Avem si noi JL, zi-mi un model cauti si iti zic un pret, poate e mai bun decat ce ai gasit... Nu am avut inca timp sa le punem pe site...
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mie Sep 20, 2006 11:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am avut placerea sa le ascult pe amandoua(hertz si dls), pe aceeasi masina (cielo). pot spune ca urmarea a fost sa-mi doresc si eu tot DLS Smile . amandoua sunt excelente, amplificate corespunzator, dar cu toate ca DLS are un minus de 20W parca fata de hertz, urechea mea parca a sezizat un sunet mai puternic la dls-uri. oricum, oricare ai alege, n-o sa-ti para rau, atata timp cat le dai de papica exact cat le trebuie. despre JL nu stiu, la noi in sibiu putine masini au JL-uri.
Sus
Turcuman Robert
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mie Sep 20, 2006 7:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt din Timisora.
la firma ii zice ceva cu LOG....... nu mai stiu exact cum ca nu m-a interesat numele. aveam in plan sa cumpar boxe dupa care un amplificator (gen the Rock 600, 800, DLS ca 41). dar stau foarte prost la capitolul finante si m-am gandit sa-mi iau ceva ce sa mearga pe player (hertz dieci pe 16,5). as avea bani pt R6A, dar amplificator + cabluri + manopera ma ajunge undeva pe la 9-10 mil si n-am de unde sa-i scot nici acum nici altadata. Am fost azi cu masina si am testat JL-urile (JL TR 650 CSi) si n-am fost deloc impresionat!!! am vb cu tipul sa-mi aduca Dieci. sper ca n-am facut o alegere proasta!
daca aveti alte pareri le astept! poate pot schimba comanda!!
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mie Sep 20, 2006 7:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ps6 de la dls le-ai luat in calcul? am pus in 2 randuri ps5, de 13 cm, si suna excelent direct pe player. deci ps6 ar trebui sa nu fie mai prejos, dimpotriva.
cat despre Hertz Dieci...sunt bune dar mai mult numele de ele.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum