|
Autor |
Mesaj |
cristi289
Data înscrierii: 19/Feb/2007 Mesaje: 2 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Feb 19, 2007 10:55 pm Titlul subiectului: sistem de boxe 5.1 |
|
|
Salutare. As avea si eu nevoie de un pic de ajutor (poate chiar din partea celor de le be-loud). Tocmai am achizitionat un receiver kenwood krf-v5100D-s si as avea nevoie de ceva sfaturi in achizitionarea unui sistem 5.1 pentru el. Ma bate gandul sa iau un JBL SCS 260.5 dar sincer nu prea ma pricep si as vrea sa ma incadrez in suma de 900 RON. Stie cineva cum se prezinta acest sistem?
Mentionez ca intentionez sa il folosesc intr-o camera de 20 mp. |
|
Sus |
|
 |
cristi_an2000
Data înscrierii: 25/Dec/2006 Mesaje: 7
|
Trimis: Joi Feb 22, 2007 12:57 am Titlul subiectului: |
|
|
salut, daca iti cumperi pana la urma acel sistem de la jbl te rog sa pui pe forum impresii despre cum se aude, si mai ales daca e compatibil atat ptr. muzica cat si ptr. filme. dincolo de faptul ca arata bestial, acest sistem imi place foarte mult ca nu iti ocupa foarte mult spatiu din camera si asta este un mare avantaj fata de sistemele clasice cu doua boxe standfloor. ramane insa de vazut si cum se aude..... |
|
Sus |
|
 |
cristi289
Data înscrierii: 19/Feb/2007 Mesaje: 2 Locație: bucuresti
|
Trimis: Joi Feb 22, 2007 12:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sorry, am renuntat la acel sistem in favoarea lui JBL SCS 178 care astept astazi sa imi ajunga, asa ca nu prea am ce detalii sa iti trimit, daca vrei despre asta o sa imi spun parerea aici pe forum. |
|
Sus |
|
 |
Skutt
Data înscrierii: 17/Mai/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Joi Mai 17, 2007 4:44 pm Titlul subiectului: SISTEM SONY SS-FCR455H 5.1 |
|
|
Cer un sfat am achizitionat un asemea sistem (nu ma prea priep la boxe) ele au venit cu cabluri fara mufe la ambele capete , ce un sfat sai o informatie daca vreau sa le utilizez la un PC sau la o plasma si nu vreau ca sa se defecteze pc-ul sau plasma trebuie sa imi cumpar si unamplificator sau le pot utiliza asa ? cine ma poate ajuta? Va multumesc anticipat pentru ajutor |
|
Sus |
|
 |
Skutt
Data înscrierii: 17/Mai/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Joi Mai 17, 2007 4:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
e vorba de SISTEM SONY SS-FCR455H 5.1 cred ca nu la precizat |
|