Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

sistem de boxe 5.1

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa

Autor Mesaj
cristi289

Data înscrierii: 19/Feb/2007
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Lun Feb 19, 2007 10:55 pm    Titlul subiectului: sistem de boxe 5.1 Răspunde cu citat (quote)

Salutare. As avea si eu nevoie de un pic de ajutor (poate chiar din partea celor de le be-loud). Tocmai am achizitionat un receiver kenwood krf-v5100D-s si as avea nevoie de ceva sfaturi in achizitionarea unui sistem 5.1 pentru el. Ma bate gandul sa iau un JBL SCS 260.5 dar sincer nu prea ma pricep si as vrea sa ma incadrez in suma de 900 RON. Stie cineva cum se prezinta acest sistem?
Mentionez ca intentionez sa il folosesc intr-o camera de 20 mp.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cristi_an2000

Data înscrierii: 25/Dec/2006

MesajTrimis: Joi Feb 22, 2007 12:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut, daca iti cumperi pana la urma acel sistem de la jbl te rog sa pui pe forum impresii despre cum se aude, si mai ales daca e compatibil atat ptr. muzica cat si ptr. filme. dincolo de faptul ca arata bestial, acest sistem imi place foarte mult ca nu iti ocupa foarte mult spatiu din camera si asta este un mare avantaj fata de sistemele clasice cu doua boxe standfloor. ramane insa de vazut si cum se aude.....
Sus
cristi289

Data înscrierii: 19/Feb/2007
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Joi Feb 22, 2007 12:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sorry, am renuntat la acel sistem in favoarea lui JBL SCS 178 care astept astazi sa imi ajunga, asa ca nu prea am ce detalii sa iti trimit, daca vrei despre asta o sa imi spun parerea aici pe forum.
Sus
Skutt

Data înscrierii: 17/Mai/2007

MesajTrimis: Joi Mai 17, 2007 4:44 pm    Titlul subiectului: SISTEM SONY SS-FCR455H 5.1 Răspunde cu citat (quote)

Cer un sfat am achizitionat un asemea sistem (nu ma prea priep la boxe) ele au venit cu cabluri fara mufe la ambele capete , ce un sfat sai o informatie daca vreau sa le utilizez la un PC sau la o plasma si nu vreau ca sa se defecteze pc-ul sau plasma trebuie sa imi cumpar si unamplificator sau le pot utiliza asa ? cine ma poate ajuta? Va multumesc anticipat pentru ajutor
Sus
Skutt

Data înscrierii: 17/Mai/2007

MesajTrimis: Joi Mai 17, 2007 4:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e vorba de SISTEM SONY SS-FCR455H 5.1 cred ca nu la precizat
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum