| |
| Autor |
Mesaj |
naiba
Data înscrierii: 04/Mai/2010 Mesaje: 44
|
Trimis: Lun Mai 12, 2014 2:16 pm Titlul subiectului: sistem dif 16.5 pt. amplif PEIYING ALIEN PY-A4E76R + Kenwood |
|
|
salutare! spuneti-mi si mie cateva difuzoare sa se auda macar ca Helix DB b62c. am vrut sa le cumpar pe astea si nu am mai gasit nicaieri.
detin urmatoarele:
-vw golf 4 (hatch) cu portiere recent insonorizate (silent coat pe tabla ext si pasla pe fetele usilor)
-amplif PEIYING ALIEN PY-A4E76R (AB 4x120 W RMS)
-HU Kenwood kdc 3057 ury
Bugetul este undeva intre 300 si 400 lei. Mi-au placut mult helixurile cum se aud avand tweetere de matase care se auzeau mai cald (nu stridente cum am vazut la altele) si as vrea sa aiba si sensibilitate buna (macar 91db).
Multumesc anticipat pentru feedback!
 |
|
| Sus |
|
 |
naiba
|
Trimis: Lun Mai 12, 2014 5:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
dupa cateva cautari pe net am gasit cateva care ascultandu-le pe youtube pareau ca suna bine:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Ground-Zero/Iridium/GZIC-650X/
sau
GROUND ZERO TITANIUM GZTC 165T (T simplu, fara X)
sistem de difuzoare cu 2 componente
diametru woofer: 16.5cm
putere RMS: 100w
putere Max: 150W
raspuns in frecventa: 60Hz – 20kHz
tweeter de matase
crossover (cu protectie tweeter): 6 / 12dB
mtx-audio-roadthunder-rts-652
difuzoare sistem, 2 cai
diametru difuzor: 16 cm
tweeter: 19 mm, silk dome
putere RMS: 60 W
putere maxima: 200 W
impedanta: 4 Ohmi
raspuns in frecventa: 48Hz-25kHz
SPL: 93 dB
adancime de montaj: 60.5 mm
si astea care mi le recomanda unul in locul helixurilor:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Mac-Audio/Pro-Flat/PF-2.16/
cineva, alte idei? |
|
| Sus |
|
 |
costy_suceava Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009 Mesaje: 943 Locație: suceava
|
|
| Sus |
|
 |
naiba
|
Trimis: Lun Mai 12, 2014 10:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu mersi. Nu vreau pe 3 cai ca nu m-apuc de facut modificari la usi. Si apoi eu n-am cerut oferte am cerut doar niste pareri? Nimeni nimic? |
|
| Sus |
|
 |
hexis Pasionat
Data înscrierii: 04/Noi/2013 Mesaje: 74 Locație: PLOIESTI
|
Trimis: Mar Mai 13, 2014 9:38 am Titlul subiectului: |
|
|
| naiba a scris: | | Nu mersi. Nu vreau pe 3 cai ca nu m-apuc de facut modificari la usi. Si apoi eu n-am cerut oferte am cerut doar niste pareri? Nimeni nimic? |
cauta helix,dls sau focal.
ce ai scris tu ca optiuni nu le recomand.
iar amplificatorul ala sigur nu scoate 120w rms pe canal.
max un 60 w rms.
un amic le-a avut pe acestea si se aud bine,un pret foarte bun pentru ce stiu sa faca:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/DLS/Performance/Classic-B6A/ _________________ Apline CDE-170RM , DLS C6A+ DLS CA41 , Alpine SWR-1222D + DLS CA23 |
|
| Sus |
|
 |
naiba
|
Trimis: Mar Mai 13, 2014 11:15 am Titlul subiectului: |
|
|
| calculat dupa ratingul sigurantelor (3x30A) eu cred ca se apropie de adevar ampliful. acu te intreb hexis tu ai ascultat difuzoarele pe care le-am gasit eu sau doar ai auzit dls, focal? deoarece ca sa spui ca alea 3 trebuie sa caut, inseamna ca faci o comparatie cu cele prezentate de mine si ascultandu-le ai ajuns la concluzia ca sunt mai bune. |
|
| Sus |
|
 |
hexis Pasionat
Data înscrierii: 04/Noi/2013 Mesaje: 74 Locație: PLOIESTI
|
Trimis: Mar Mai 13, 2014 1:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
| naiba a scris: | | calculat dupa ratingul sigurantelor (3x30A) eu cred ca se apropie de adevar ampliful. acu te intreb hexis tu ai ascultat difuzoarele pe care le-am gasit eu sau doar ai auzit dls, focal? deoarece ca sa spui ca alea 3 trebuie sa caut, inseamna ca faci o comparatie cu cele prezentate de mine si ascultandu-le ai ajuns la concluzia ca sunt mai bune. |
sunetul este subiectiv.
eu am recomandat ce folosesc si cei mai multi care sunt interesati de car-audio.
daca vrei calitatea sunetului la bani aia eu mi-am spus parerea, șa care adaug si Helix.
sigurantele alea nu spun nimic.
uite asta Magnat xCite 560 W are una de 40A si are ”cica” 4x140w rms,deci...ca sa nu mai zic ca degeaba ai 120w pe canal daca sunt de proata calitatea.
un amplif de caliatea cu specificatiile alea costa de 4-5 ori mai mult.
Eu ti-am spus despre lucruri de caliatate.
Sunt bani tai pana la urma,mie imi este indiferent. _________________ Apline CDE-170RM , DLS C6A+ DLS CA41 , Alpine SWR-1222D + DLS CA23 |
|
| Sus |
|
 |
naiba
|
Trimis: Mar Mai 13, 2014 4:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ok. asta e parerea completa. dupa cat am sapat stiam si eu ca astea sunt cele mai recomandate, cat despre celelalte poate nu se stie asa multe nefiind cumparate de multi poate din cauza 'nerecomandarilor'. imi pare rau ca nu mai gasesc helixurile pe nicaieri, pana la urma cred ca o sa optez pentru dls B6A si sper sa nu aiba inaltele prea stridente. oricum mai stau vreo cateva zile ca n-am banii acum. mai astept pareri intre timp. |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mar Mai 13, 2014 8:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
AscultĂŁ Hertz, acolo Ăźnalte stridente... _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
naiba
|
Trimis: Mie Mai 14, 2014 2:04 am Titlul subiectului: |
|
|
| aha. asa am auzit si eu despre hertz. |
|