|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Liciu Pasionat
Data înscrierii: 30/Aug/2012 Mesaje: 123
|
Trimis: Joi Aug 30, 2012 7:35 pm Titlul subiectului: sistem difuzoare componente 10cm |
|
|
| Vreau un sfat de la avizati pentru un bmw e90. Ma intereseaza calitatea si putere daca se poate. sistemul va fi amplificat. Ampliful va fi JL G6600. NU vreau inalte tipatoare vreau inalte clare si fine si sa se incadreze in puterea mid-bassului. De obicei la sisteme puterea si sunetul de la tweetere este mai mare/tare decat cea a midbassului, deci vreau ceva bun. Adancimea de montare max 5 cm. Am inteles ca cele de la focal sunt cam stridente. Am avut tangente cu dls r6a (astea fiind de 16.5cm) dar si acolo tweeterele t25 mi se pareau putin prea puternice pentru difuzorul de midbass. Am vazut cele de la MAC AUDIO STAR X 2.10 au specificatii cu mult peste restul. Intrebarea este daca intradevar stiu frecventa de 42hz la 10 cm? Cum sunt tweeterele (inaltele)? De fapt ma intereseaza daca merita, au calitate ca si sistem, suna bine amplificate, sau sunt supraevaluate? astept pareri si sfaturi. Merci |
|
| Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010 Mesaje: 942 Locație: sibiu cluj
|
Trimis: Vin Aug 31, 2012 1:09 am Titlul subiectului: |
|
|
eu am focal si pararea mea le poti regla si alea nu e nimic imposibil
bafta _________________ BasuL si cu Toba MarE
Alpine 9855r/SPL Dynamics xtr 300d4-ICE-1500D/Focal.ps165 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|