Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

sistem difuzoare fata
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
TheDragon
Pasionat

Data înscrierii: 02/Aug/2007
Locație: Sange de Moldovean aka Galati

MesajTrimis: Joi Aug 02, 2007 11:38 pm    Titlul subiectului: sistem difuzoare fata Răspunde cu citat (quote)

Bine vam gasit Very Happy in primul rand ! asa... am si eu o daciuta mica si vreau sa ii pun oleaca de muzica ! pe spate o sa cumpar niste difuri de `casa` cum sar zice de 200mm cica se aud binisor la bas si 2 tweetere
apoi fata cel mai important ,dupa parerea mea mam gandit la urmatoarele optiuni
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/BLAUPUNKT/GTc_172/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Clarion/SRS1726/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS652/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Classic_K5/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/MP/MP_2.16/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Magnat/Sisteme/Power_Plus_216/

acum voi sa imi spuneti care sa aleg Razz si sa va spun de la inceput ca nu am cine stie ce player ... ii slabut el din cate stiu eu ... si cumva trebuie taiata tabla din fata ca sa intre difu de 16 sau cum sa im pun , spuneti voi ca doar sunteti experti Laughing ? si s-ar merita modificarile ca sa pun difu de 16 ? va multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
brian
Pasionat

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Aug 03, 2007 7:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

merita puse difuri de 16, pentru ca o sa coboare mai mult in frecventa. depinde si ce dacie ai, ca de exemplu eu acu ca sa imi pun Coustic CS502 (sunt de 13cm) tre sa tai putin din tabla, iar de 16 daca as pune nu stiu daca mai imi intra si vreo masca (poate doar sa fac modificari la fata de usa) - eu am o supernova.
Sus
TheDragon
Pasionat

MesajTrimis: Vin Aug 03, 2007 8:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai este o dacie berlina din 89 ! si nu am buzunar la usa Laughing Laughing dar la ce teai referit la masca ? baga polizoru in usa Laughing face loc berechet ! asa sa trecem peste glume... cand o sa iti pui coustic-ul sa imi spui si mie cum se aud ? poate aleg 1 din ele Wink
Sus
brian
Pasionat

MesajTrimis: Vin Aug 03, 2007 8:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

m-am referit la masca difuzorului; la astea de 13 (am probat sa vad) masca difuzorului intra fix pe adancitura aia de la fatza de usa (daca stii la ce ma refer) si daca as vrea sa o maresc nu ar mai veni masca difuzorului la acelasi nivel cu fatza de usa.
o sa ma duc maine sa mi le montez si iti spun cum se aud Wink
Sus
TheDragon
Pasionat

MesajTrimis: Vin Aug 03, 2007 6:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok o sa astept cu nerabdare Very Happy ! si alte pareri despre celelate sisteme ? Confused dar ideea mea cu difurile de pe spate ce parere aveti ?Very Happy o sa iasa ceva ?
Sus
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Vin Aug 03, 2007 7:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

coustic si dls sunt mai in fata, insa nestiind prea bine coustic-urile nu ma pot pronunta intre cele doua; teoretic coustic au o gama mai larga practic DLS au experienta si traditie, dar fiind gama entry nu prea conteaza mult.

mai reflecteaza la ideea cu dif-rile de casa pe spate, cu niste tweeter-e {apropo, de unde faci rost de filtre pentru ce vrei sa incropesti acolo} finalizeaza-ti sistemul pe fata si vezi cum se aude...apoi vei lua o decizie pentru spate.

unde vroiai sa pui dif-rile de 20? in polita? free air? si tweeter-ele?mai bine instalezi frumos difurile fata si strangi banii pentru un sub+amplificator.

TheDragon
Pasionat

MesajTrimis: Vin Aug 03, 2007 8:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

le puneam in spate ! sub luneta , in spatiu ala ! fara nimic .. fara incinta! zicea cineva(si este user si aici ) ca difuzoarele pe care le cumpar eu se aud mai bine decat niste sony ovale Laughing acum ce sa zic si eu ! o sa incerc ... loc de subwofer nu am ! mai folosesc masina si oleaca pe la tara ! cu bagaje multe ! si nu prea am loc de el !

si mai zic o data ca Hu meu nu este performant Smile asa o mica informare !
Sus
brian
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Aug 04, 2007 5:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am revenit cu pareri: difurile se aud bine, in sensul de clar si destul de tare. la pretul lor merita luate. am zis sa fac si un mic filmuetz, poate te intereseaza (ma rog nu e cine stie ce calitate pentru ca e filmat cu telefonu mobil)

LE offtopic: acu cam loveste maneru de la macaraua geamului in masca difuzorului pentru ca este putin mai iesita in afara fatza de masca originala a masinii. sa vad daca pot sa fac ceva sa nu mai loveasca (poate are cineva vreo sugestie), daca nu o sa revin la masca originala
Sus
TheDragon
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Aug 04, 2007 6:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai ar trebui sa pui niste distantiere ! nu mai stiu pe udne sa vorbit despre ele ...sau mai este o modalitate scoti geamusi il scurtezi oleaca si o sa fii atent cand cobori geama sa te opresti cand este dat jos de tot Razz altceva nu imi vine in cap ! vreau sa stiu basu cum se aude ? ai insonorizare ? si pune si u in seara asta filmu daca vrei Smile
Sus
brian
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Aug 04, 2007 7:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

insonorizare nu am - am de gand sa fac insa nu am idee cand o sa se intample chestia asta. bass imi scot cat de cat, dar oricum compenseaza difurile din spate asa ca nu imi trebuie sa imi scoata astea bass. o sa pun filmu pana diseara
Sus
TheDragon
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Aug 04, 2007 7:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

abia astept ! dar nu stiu cum sa zic dar imi fac cu ochiu macurile , BLAUPUNKT-urile , si clariunu adica cele mai ieftine ! care sta mai bine la sunet ? Very Happy
Sus
brian
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Aug 04, 2007 9:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

uite si filmu - dupa cum ziceam filmarea nu ofera o calitate foarte mare

CS502.rar
 Description:

Download
 Filename:  CS502.rar
 Filesize:  1002.3 KB
 Downloaded:  740 Time(s)

Sus
TheDragon
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Aug 04, 2007 10:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ehhh frumod... da dc teai zgarcit trebuia sa arati toata portiera sa vad cum ai pus difu Smile ! volumu in filmuletz cum era ? maxim cumva ca facea curse bengoase nu gluma Laughing
Sus
brian
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Aug 04, 2007 10:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

intr-adevar trebuia sa fac un film mai complex Razz. sa vad daca reusesc sa fac rost maine de o camera de la un prieten sa filmez mai k lumea macar sa stiu ca am facut o treaba cum trebuie. volumu nu era la maxim; mi se pare ca era undeva intre 38 si 46 aprox (din 62)
Sus
TheDragon
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Aug 04, 2007 10:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai daca ai putea ! teas sa le filmezi ! teai chinuit sa le montezi ? inca nu stiu de care sa iau de 13 sau de 17 Sad nu vreau sa tai nici tabla de pe masina dar nici nu vreau sa pierd din dinamica sunetului Confused
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare
Pagina 1 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum