|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Patrick.
Data înscrierii: 30/Sep/2014 Mesaje: 12
|
Trimis: Mar Sep 30, 2014 11:28 pm Titlul subiectului: sistem difuzoare pentru Skoda Octavia Tour |
|
|
Salut, urmeaza sa imi comand un HU kenwood kmm 361SD. Azi un amic de pe forum "Legal" la cuplat la Golful lui si a zis ca e foarte multumit de el. Eu pe masina am cele stoc Blaupunkt. As vrea un sistem, masina are difuzoare doar pe usile din fata cu tweetere in rama de la geamuri. As vrea ceva care sa aibe bass sa redea sunetul clar si cald. Ca buget am 400 de lei daca va fi cazul urc la maxim 500.
Am vazut pe forum la baieti recomandand pe alte masini hertz, focal, helix, jbl. Acum eu astept pareri si sfaturi din partea voastra nu vreau sa ma arunc cu banii. Multumesc |
|
| Sus |
|
 |
Frezzy
Data înscrierii: 13/Sep/2014 Mesaje: 4
|
Trimis: Mie Oct 01, 2014 4:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
iti trebuie amplificator,boxe tip sistem si kit instalare pentru amplificator.Parerea mea e sa nu ti iei boxe tip sistem fara amplificator.
Eu mi am pus pe masina boxe sistem MAC Audio si amplificator Pionner , HU Pionner.Am bass destul doar din boxele amplificate, exact ce cred ca cauti si tu ceva care sa nu ti bubuie capul , ma refer la subwoofer.
Eu am http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Mac-Audio/Performance-X/Performance-X-2.16/ si sunt foarte multumit de ele cu amplificator bineinteles. deci, recomand www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Mac-Audio/Performance-X/Performance-X-2
Trebuie sa iei in considerare pretul boxelor,amplificator,kit plus instalarea care costa intre 60-100 lei (la mine in oras boxe+amp)
Pentru ati mai putea face niste recomandari ar fi ok daca ai spune ce dimensiuni ai la portiere , banuiesc ca 16,5 ? sau 13 ? si sa calculezi daca iti incap boxele.La mine erau 16.5 si a trebuit sa tai in portiere pentru ca magnetul era foarte mare si nu incapea in incinta. |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
|
| Sus |
|
 |
Patrick.
|
Trimis: Joi Oct 02, 2014 11:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut Frezzy, da locasul boxelor este de 16.5-17, nu stiu acum adancimea.
la amplificator nu m.am gandit pentru ca nu am reusit sa ma consult cu multa lume cat sa imi propun un buget sa fac totul ca la carte ca sa zic asa (nu sunt nici genul sa conduc o discoteca pe roti vreau ceva frumos decent dar care sa si sune frumos cand dau mai tare).
M.am gandit la un HU nou pentru ca e piesa de baza la un sistem dupa care sa ma orientez la boxe. Am locasuri de tweetere si in usile din spate la manerul de deschidere al usii si langa stalpii de la luneta din spate pentru boxele de portbagaj acolo nu stiu ca diametru.
Dar am zis sa o iau treptat, recunosc nu sunt un mare cunoscator dar vreau sa invat, de aceea am zis sa incerc cu un HU nou si mai performant, si cu un sistem de difuzoare pe usile din fata.
Eu iti sunt recunoscator pentru sfaturi si ajutor.
Cele pe care razvy mi le.a recomandat sunt mai slabe decat cele mac audio propuse de tine ca putere ma refer. Bine aici pot sa vorbesc cel mai probabil in necunostinta de cauza.
Nu dispun de buget mare de accea incerc cate un pas pe rand, dar care sa nu il regret, gen unul inainte doi inapoi, vreau sa il fac cu cap. Poate pe viitor pun si un amplificator, extind cu sistem si pe spate la usi si portbagaj. |
|
| Sus |
|
 |
Patrick.
|
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Vin Oct 03, 2014 11:52 am Titlul subiectului: |
|
|
| Modelul ESK este foarte ok dar nu iti intra in usa. Daca vrei sa te convingi singur da fata de usa jos si masoara adancimea dar sa faci asta cu geamul lasat. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|