| |
| Autor |
Mesaj |
B4g4b0n7u Pasionat

Data înscrierii: 02/Feb/2007 Mesaje: 100 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Mai 21, 2007 2:15 pm Titlul subiectului: Sistem difuzoare |
|
|
Salutare la toata lumea!
Masina este o Solenza care are mare nevoie de un sistem pe fata.HU este un JVC KD G612 care momentan da in boxele stoc de pe spate ale masinii,cele de pa fata nemaiexistand.Va dati seama ce sunet e in masina.Deja mi se face greata cand dau drumul la HU.
Acasa am un JBL 75.4 si un 1204 BR + un kit de la Dietz de 20mm.
Nu le'am montat pana acuma ca nu am avut bani de boxe .
Eu m'am gandit la Focal Polyglass 165 V2S sau DLS Ultimate UP6.
Problema este ca nu stiu daca este vreuna din ele pe stoc , le'am trimis 2 mailuri la baieti si nu mi'au raspuns la nici unul , cat despre telefoane m'am cam saturat cate am dat ... nu numai la ei.Se pare ca nimeni nu poate sa imi spuna daca au venit Focal si DLS nu stiu daca sunt pe stoc.
Asa ca in concluzie , ce altceva mi'ati recomanda in locul celor 2 perechi,bugetul este de max 800 ron , dar vreau sa fie ceva coparativ calitativ cu cele mentionate de mine .
Va multumesc aniticipat _________________ fac sport extrem cu Dacia , cu ohii inchisi o calc , imi place senzatia ... |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Mai 21, 2007 4:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
| la ce boxe vrei sa cumperi, amplificatorul nu este bun deloc!!!! |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Mai 22, 2007 8:22 am Titlul subiectului: |
|
|
| Ai putea sa incerci Hertz Hi-Energy HSK-165 |
|
| Sus |
|
 |
B4g4b0n7u Pasionat

|
Trimis: Mar Mai 22, 2007 10:14 am Titlul subiectului: |
|
|
| Sharkky a scris: | | Ai putea sa incerci Hertz Hi-Energy HSK-165 |
As putea sa incerc , da , dar nu stiu unde se gasesc pe la noi asa ceva . A ascultat cineva difuzoarele alea ?
Am pus ochii pe ceva de la Ground Zero , GZUC 165C . Stie cineva ceva despre ele ? _________________ fac sport extrem cu Dacia , cu ohii inchisi o calc , imi place senzatia ... |
|
| Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Mar Mai 22, 2007 10:26 am Titlul subiectului: |
|
|
| B4g4b0n7u a scris: | | Sharkky a scris: | | Ai putea sa incerci Hertz Hi-Energy HSK-165 |
As putea sa incerc , da , dar nu stiu unde se gasesc pe la noi asa ceva . A ascultat cineva difuzoarele alea ?
Am pus ochii pe ceva de la Ground Zero , GZUC 165C . Stie cineva ceva despre ele ? |
HSK-uile sunt mai slabe decat dls up6 si focal polyglass v2 |
|
| Sus |
|
 |
B4g4b0n7u Pasionat

|
Trimis: Mar Mai 22, 2007 10:35 am Titlul subiectului: |
|
|
Stiu ca sunt mai slabe decat cele vrute de mine , dar deja am ajuns in pargul diperarii , pe bune ca nu mai stiu ce sa fac . Cum vad ceva care imi place , nu sunt pe stoc la noi in tara , nimeni nu stie sa imi spuna cand or sa vina sau daca or sa vina , ferificam si te sunam ... si de sunat sun eu a doua zi si tot nu pot sa'mi dea nici un raspuns ... Asta mi se intampla de 2 saptamani aproape ...
Chiar nu mai stiu ce sa fac ... De Ground Zero GZUC 165C ce parere aveti ? _________________ fac sport extrem cu Dacia , cu ohii inchisi o calc , imi place senzatia ... |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Mai 22, 2007 11:27 am Titlul subiectului: |
|
|
GZUC 165C sunt destul de bune dar parca tot nu sunt peste HSK-165 ... Si pretul e pe masura, Hertz-urile fiind in jur de 800 ron ...
Dar, pentru ceea ce vrei, adica GZUC 165C sau HSK-165 TREBUIE sa ai un amplificator de calitate foarte buna si usile prelucrate cat mai bine, altfel nu rezolvi nimic. |
|
| Sus |
|
 |
B4g4b0n7u Pasionat

|
Trimis: Mar Mai 22, 2007 11:29 am Titlul subiectului: |
|
|
Amplificatorul am spus care va fi , sper sa faca fata boxelor , cat despre usi ele vor fi insonorizate si boxele for fi montate cu ajutorul inelelor de MDF. _________________ fac sport extrem cu Dacia , cu ohii inchisi o calc , imi place senzatia ... |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Mar Mai 22, 2007 12:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
cele de la ground zero ma cam interesau si pe mine, dar totusi am mers pe jbl power, sper sa nu fie o alegere prosta. am inteles ca ground zero nu sunt difuzoare de calitate, dar avand in vedere ca au filtrele mari si foarte bine puse la punct, eu cred ca se aud chiar mai bine decat niste P-uri, dar sincer eu nu am avut curajul sa le cumpar  |
|
| Sus |
|
 |
3ldiablo Pasionat
Data înscrierii: 31/Iul/2006 Mesaje: 81 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Mai 22, 2007 2:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
| sunt si eu curios cine spune ca GZ nu face difuzoare de calitate! mi se pare destul de ciudat, pentru ca nu am auzit oameni sa se planga de GZ-urile care le au ei pe masina! |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Mie Mai 23, 2007 2:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
apropo de P-uri, iari le-am montat si surpriza se aud mult mai slab in comparatie cu gto-urile din spate...inteleg sa se auda mai incet ca sunt pe 4 ohm dar inaltele sa se auda la jumatate, asta nu e chiar foarte placut
vrea cineva niste P-uri???? |
|
| Sus |
|
 |
AdySoLenZa Priceput
Data înscrierii: 24/Sep/2006 Mesaje: 340 Locație: Micul Paris...
|
Trimis: Mie Mai 23, 2007 3:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Audi_A6 a scris: | apropo de P-uri, iari le-am montat si surpriza se aud mult mai slab in comparatie cu gto-urile din spate...inteleg sa se auda mai incet ca sunt pe 4 ohm dar inaltele sa se auda la jumatate, asta nu e chiar foarte placut
vrea cineva niste P-uri???? |
Nici macar mai bine nu suna? Sau te intereseaza sa sune doar TARE ? |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Dum Mai 27, 2007 5:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
se aud prea infundat, fara prea multe medii, si asta din cauza filtrelor.. ma gandesc serios sa instalez pe fata, in buzunarele de la fetele de usi, niste medii dls, tot de 90w rms si sa le leg in paralel...
eu sistemele perfecte le vad ca fiind cele care au sensibilitate mare si sa nu reduca din medii si inalte de dragul de a se auzi basul mai puternic, ca bass au destul incat multi sa creada ca am sub pe ea..
as prefera niste sisteme cu bass de jbl power, dar cu inalte care sa raspunda mai bine in frecvente, eventual de la un Kilohert dar cred ca mai bine deconectez inaltele si le montez doar un condensator de 6 micro farazi, sper sa nu afecteze filtrele ca nu va mai fi conectata inalta si va ramane curentul in ele, de inalte voi avea eu grija...sa nu le ard.
inainte sa fac asta, vrea cineva sa le cumpere? |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Dum Mai 27, 2007 5:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Adysolentza tu ai P-ri pe a ta? |