|
|
|
Autor |
Mesaj |
mateyon Priceput
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 211
|
Trimis: Mie Mai 20, 2015 10:03 am Titlul subiectului: |
|
|
Esti multumit de focalurile noi???
|
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Mie Mai 20, 2015 1:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Inca nu le.am montat pe masina din lipsa de timp dar din probele facute in casa pe amp se aud chiar fff bine..cristal as zice. E o parere subiectiva pt ca nu am cu ce sa compar..poate cu niste ground zero. Pe masina pe player nu vor avea acelasi sunet dar voi vedea.
_________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
inele mdf 0744902538 adrian |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
Trimis: Lun Iun 08, 2015 10:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
da de unde, am insonorizat ca la carte, tabla exterioara si cea interiora, am monttat inele mdf..tot ce trebuie.. azi cand am facut proba mi s-a parut ca nu am bass deloc pe locurile fata...in spate e bass misto, inafara masinii se aude cat de cat bass..iar daca deschid usa dispare basul. dar cel mai nasol e ca pe locurile din fata nu am bass ..ce-i drept eram si f obosit si nemancat dar totusi.
am muncit o gramada si in caldura si..nu doar o zi si sunt cam dezamagit. medii inalte sunt super dar bass pass.
citisem pe unde pe net ca ar fi indicat ca la unul dintre difuzoare sa inversez plusul cu minusul ca asa cica nu s-ar mai anula undele intre ele..ati mai auzit asa ceva? nu am mai apucat sa testez pt ca ramasesem si fara baterie.. sau pur si simplu nu se pupa dif-ul cu usa?
Description: |
|
Filesize: |
190.84 KB |
Viewed: |
287 Time(s) |

|
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mar Iun 09, 2015 2:17 am Titlul subiectului: |
|
|
Eh, acum sĂŁ nu mai ziceți cĂŁ hertz n-au bass. Totul tine de propaganda undelor, nu ai ce sĂŁ faci.
Oricum, ai ovalele.
Acum hai cu amplificarea.
|
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
Trimis: Mar Iun 09, 2015 3:31 am Titlul subiectului: |
|
|
la un dif erau puse invers firele. Si am observat ca punand fata de usa basul a crescut considerabil pt ca a acoperit spatiul liber dintre geam si tabla interioara formand incinta. Sunt f multumit ..ma speriasem la inceput dar azi ascultand sistemul chiar am ramas surprins de sunet
Edit
zilele astea am insonorizat fetele de usi cu un strat gros de vopsea cauciucata si un strat de fonomin..am montat definitiv fetele de usi si am ramas masca ce bass pot sa scoata focalurile astea..dadeam fade ba pe ovalele din spate ba pe dif din fata si am ramas tampit cand am "vazut" ca basul focalurilor e la fel cu cel al ovalelor..chiar mai bun si ca profunzime si calitate. nu mai zic de medii inalte..super sunet.
Recomand cu mare caldura sistemul pt cei care cauta un sistem bun la pret decent care se aude excelent pe toate frecventele..medii si inalte f bn definite iar basul e uimitor.
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|