|
Autor |
Mesaj |
KRZ Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006 Mesaje: 431 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Dec 07, 2006 1:16 am Titlul subiectului: sistem fatza pentru Logan |
|
|
Salut ..
M-ar interesa un sistem pentru portierele din fatza de logan... maxim 200 ron... H.U Sony CDX-S 2250 Va Multumesc! |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
|
Sus |
|
 |
KRZ Priceput

|
Trimis: Mar Dec 19, 2006 8:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
pana la urma la recomandarile lui Asus.. caruia ii multumesc.. am luat http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/Clarion/SRS1726/ bine el mi-a recomandat de 13 sa intre fara probleme.. da cu un pic de efort au intrat de 16.5 fara mari modificari..... acum urmeaza sub si statie.. |
|
Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
|
Sus |
|
 |
king
Data înscrierii: 16/Iul/2006 Mesaje: 6
|
Trimis: Joi Dec 21, 2006 3:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am o intrebare? tweeterele unde le-ai pus ? |
|
Sus |
|
 |
KRZ Priceput

|
Trimis: Joi Dec 21, 2006 3:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
..langa oglinda... in cazu in care ai electrice... daca nu.. undeva...tot la innaltimea aia.. ar fi ideal.. sistemul acesta are TW reglabile deci... un avantaj.. ideal ar fi sa ai electrice si sa faci o scobitura sa pui TW acolo.. pachetul contine un sistem special pt o instalare de genu asta.. din pacate masina mea e de firma.. si nu am avut cum sa fac o astfel de scobitura.. in fatza de usa.. ar fi insemnat sa le las si TW acolo in caz ca iau alta masina sau plec ...asa ca am lipit cu dublu adeziv. si am dat decat o mica gaurica pt fire.. recomand sistemul asta sunt super multumit de el.. aia tot ce iti trebuie pentru instalare pe aproape ori ce tip de masina |
|
Sus |
|
 |
|