|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
nzares
Data înscrierii: 16/Mar/2009 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun Mar 16, 2009 7:41 pm Titlul subiectului: Sistem Kia pro'ceed |
|
|
Salutare,
V-as ruga daca ma puteti ajuta cu eventuale sfaturi. Zilele trecute eram prin oras, seara, la un moment dat, de departe se aude un sunet de bass. Frecvente joase cred ca sunt Se apropie, se apropie, un ursulet parca era de duduia tabla pe el de cata sonorizare cred ca avea pe el..Intrebarea mea, poate prosteasca este: Am un pro'ceed, muzica din fabrica. Cu un buget de aproximativ 1200 RON pot sa imi cumpar ceva asemanator? Ce vreau eu de fapt, nu calitate extraodinara, sa se auda ca in studio. Pur si simplu sa bubuie masina si evident sa nu distorsioneze de nu mai intelegi nimic. Oare pot sa obtin acest rezultat?
Multumesc anticipat. |
|
| Sus |
|
 |
Signalrunner Pasionat
Data înscrierii: 07/Feb/2009 Mesaje: 57
|
Trimis: Lun Mar 16, 2009 8:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Poti obtine acel rezultat sau cel putin aproximativ , depinde ce sistem avea respectivul.
Primul pas ar fi sa te gandesti daca vrei sa cumperi un set complet sau sa faci ceva custom.  |
|
| Sus |
|
 |
nzares
Data înscrierii: 16/Mar/2009 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun Mar 16, 2009 9:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut, din pacate nu am de unde sa stiu ce sistem avea respectivul pentru ca nu am apucat sa vb cu el Sincer sa fiu nu am habar de muzica, decat am auzit ca e mai bine sa iti cumperi difuzorul de la subwoofer si sa imi cumpar incinta separat.. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|