Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sistem modest pentru Dacia Solenza

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Marca Preferata
Alpine
36%
 36%  [ 4 ]
Pioneer
27%
 27%  [ 3 ]
Clarion
18%
 18%  [ 2 ]
BLAUPUNKT
0%
 0%  [ 0 ]
ALTELE
18%
 18%  [ 2 ]
Voturi totale : 11

Autor Mesaj
hitmanpepe

Data înscrierii: 28/Ian/2009

MesajTrimis: Mie Ian 28, 2009 2:08 pm    Titlul subiectului: Sistem modest pentru Dacia Solenza Răspunde cu citat (quote)

Masina : Dacia Solenza
Alegerea mea de NECUNOSCATOR :
CD plyer Alpine CDE-101RM
Boxe Fata CRUNCH Blackmaxx MXB 42 sau Blackmaxx BMX 43 (a-si merge pe cele din urma pt ca sunt mai ieftine )
Boxe spate CRUNCH GP572Cx (aici nu am stiut ce sa aleg )(.)( exista boxe care pot intre in locul celor de pe spate pe Solenza ? )

Astept alte combinatii de CD player si boxe dar sa se incadreze sub 1.000 RON

Va multumesc frumos !!!

PS : Chestionarul se refera doar la HU

Ultima modificare efectuată de către hitmanpepe la Mie Ian 28, 2009 2:46 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
hitmanpepe

Data înscrierii: 28/Ian/2009

MesajTrimis: Mie Ian 28, 2009 2:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1-Eu prefer Alpine doar din cauza imaginii (Nu am testat nici un tip de cd player din marcile de mai sus )
2- Sunt destul dde nou pe acest forum si am vazut ca tota lumea face referinta la "bursa" Vreau si eu un link catre "bursa' si ce anume este .
Sus
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Mie Ian 28, 2009 2:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O prima chestie: chestionarul tau nu e corect. Din ce punct de vedere. O fi bun Alpine la playere, dar la difuzoare prefer de exemplu alta firma. Intelegi ideea?
Alpine 101RM - din cauza ca vrei usb, banuiesc eu. Da, in banii astia e o alegere buna.
Boxe fata. Iti recomand sa faci un efort, stiu ca e mai complicat (ca trebuie sa pui filtrele undeva, ca trebuie sa fixezi tweeterele), dar totusi ia-ti un sistem - http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/CRUNCH/Sisteme/GRP_5.2C/ . Un sistem pe 16.5 ar suna mai bine din cauza suprafetei mai mari a difuzorului, implicit gama de frecvente diferita.
Boxe spate: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Coaxiale/GZTF_690MK2/ Suna tare. Cam asta pot spune despre ele.

LE: http://www.be-loud.ro/forum/bursa-car-audio-f7.html Link bursa. Audio la mana a 2-a. Cand nu ai buget mare, e o optiune foarte buna.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum