|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
alex21_iasi
Data înscrierii: 29/Oct/2009 Mesaje: 11
|
|
| Sus |
|
 |
Radu87 Pasionat

Data înscrierii: 25/Ian/2010 Mesaje: 132 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
alex21_iasi
Data înscrierii: 29/Oct/2009 Mesaje: 11
|
|
| Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Vin Feb 19, 2010 9:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cateva sugestii:
Variantele intre care te invarti cu boxele fata au o diferenta majora.
K2-ul e pe 2 cai iar polyglass-ul pe 3. 2 cai se instaleaza relativ usor: un tw plantat pe stalpi, frumos incadrat cu fibra de sticla, iar mid-bass-ul in usi, in locurile standard. Insa la 3 cai apare problema mediei - care are nevoie de o incinta. Solutiile de obicei constau in instalarea lor in bord. Acum na.. nu stiu cat esti de dispus sa treci prin asa ceva, avand in vedere ca e o masina noua, cu toate ca daca citesti topicul pana la sfarsit, lucrarea e un real succes.
Nu o sa intru in discutia cu difuzoarele spate, doar dau un exemplu a ce as face eu: as instala boxele fata intai, insonorizate, totul ca la carte, dupa care.. daca intr-adevar simt lipsa difuzoarelor spate o sa completez anterior, in caz contrar, nu.
Cat despre cele 2 amplificatoare: nu cred ca o sa simti nici o diferenta. Poti merge pe oricare in principiu. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|