Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sistem nou, se aude ca o tigaie.

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
mammut

Data înscrierii: 12/Noi/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Dec 02, 2006 4:41 pm    Titlul subiectului: Sistem nou, se aude ca o tigaie. Răspunde cu citat (quote)

Salut, sunt posesor de Tico, si am urmatoarea problema:)

Configuratie:
HU - Alpine CDE-9850Ri
Dif spate - Alpine SPS-69C2 (montate pe polita noua din PAL sau PFL, nu ma pricep, care este mochetata si prinsa sanatos in locul celei originale)
Dif fata - CS2104 (ascunse sub scaune, nu am putut sa le prind in bord, le-am facut o chestie sa le feresc de lovituri, un fel de cutie)

Problema este urmatoarea: nu am bas aproape deloc, HU fiind pus uneori pe bass maxim. Pana aici sa zicem ca nu este nimic necunosccut, Tico nu prea are performante acustice. Chestia interesanta intervine in momentul in care dau balansul in stanga sau dreapta - se aude belea, am bass atat cat imi doresc, are profumzime si nu distorsioneaza deloc, daca revin cu balasnul la mijloc iar se aude ca o tigaie.
Aveti idee care ar fi problema?
Din cate vad HU poate scoate bassi pe care sa fie suporrtati de diffuri.
Sa fie vreo problema cu HU?
Orice sugestie este bine venita.
Am rasfoit manualul, am facut o gramada de setari, nimic.
Helpppppp Smile

Multumesc frumos!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Sâm Dec 02, 2006 4:54 pm    Titlul subiectului: Re: Sistem nou, se aude ca o tigaie. Răspunde cu citat (quote)

sunt defazate difuzoarele. pune - la - si + la +. tu acuma ai pe stanga de ex + la + si - la - si pe dreapta + la - si - la +.
Sus
mammut

MesajTrimis: Sâm Dec 02, 2006 4:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O sa mai ma uit o data, dar cred ca sunt puse bine, am fost destul de atent la chestiile aste. Sper ca a fost si tipul care mi-a facut legaturile la mufa ISO.
Revin.
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Sâm Dec 02, 2006 4:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

crede-ma...ai inversat polaritatea. verifica, cu balansul cand zici tu ca se aud bine, membranele sa bata inspre exterior.
Sus
mammut

MesajTrimis: Sâm Dec 02, 2006 5:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cobor acum, schimb firele si iti zic.
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Sâm Dec 02, 2006 5:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu schimba la amandoua, numai la una. daca schimbi la amandoua, e aceeasi poveste. tu verifica,,ca membranele sa bata spre exterior.
Sus
Turcuman Robert
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Sâm Dec 02, 2006 5:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asus sigur ai dreptate, dar ca si chestie.... eu pe boxele mele indiferent cum pun firele merge bine. d c?
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Sâm Dec 02, 2006 5:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai incercat sa pui una corect si una invers? ia vezi daca mai merge bine.
Sus
Turcuman Robert
Priceput

MesajTrimis: Sâm Dec 02, 2006 5:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu. am inversat polaritatea in draci cand le-am montat, dar doar pe o boxa... si stiam ca trebuie sa pun - la - si + la + ca alfel imi bate in interior si am ramas uimit ca mergea ok oricum... sa inteleg ca mergea bine fiindca testam doar un difuzor?
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Sâm Dec 02, 2006 5:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da. daca lasai amandoua sa mearga, puse corect, apoi inversai una din ele...suna cum bine a zis initiatorul topicului. ca o tigaie.
Sus
Turcuman Robert
Priceput

MesajTrimis: Sâm Dec 02, 2006 5:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am inteles... merci pt raspuns
Sus
mammut

MesajTrimis: Sâm Dec 02, 2006 5:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Inversat firele si ce pot sa zic: sa-ti dea D-zeu sanatate ca tare bine se mai aude Laughing incepusem deja sa plang dupa banii dati.
Merci mult.
Ies sa dau o tura Twisted Evil
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum