Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

sistem nou
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
stoica22
Priceput

Data înscrierii: 04/Aug/2012

MesajTrimis: Mie Feb 27, 2013 7:04 pm    Titlul subiectului: sistem nou Răspunde cu citat (quote)

dupa ce am vandut bubuiala din portbagaj magnaturile chargerul si black core-ul vreau sa-mi iau ceva micut dar sa-si faca treaba si cel mai important nou sa fie ...

si am ramas cam aici

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Focal/Access_30_A1/
si
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/HELIX/B_12W_DVC2/

Deci acum v-a cer voua parerea care si-ar face treaba mai bine dintre aceste 2 difuri sau daca ati ascultat Helixu sau daca mai aveti alta optiune dar pana in pretul de 400 ron nou.

iar dupa ce aleg un difuzor sub o sa vad si un amplificator de 300w pt el dar si ala nou
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
stoica22
Priceput

MesajTrimis: Mie Feb 27, 2013 7:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sau sa mai pun 100 lei ceea ce nu prea as vrea sa ma duc pe swr -ul de 350 http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Alpine/SWR/SWR-843D/
Sus
Bogdi24
Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mie Feb 27, 2013 8:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai pune 200 si incearca SPL Dynamics XTR-250D2.Stie sa cante si stie sa faca presiune.Laurentiu poate sa iti confirme.
Sus
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Mie Feb 27, 2013 8:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sau poti sa mergi pe cel de la Helix Twisted Evil
Sus
stoica22
Priceput

MesajTrimis: Joi Feb 28, 2013 11:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai asta era si ideea ... sa nu ma mai duc in alt sistem de bubuiala ... vreau doar ceva intre 250-350w care sa se auda binisor ...
Sus
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Joi Feb 28, 2013 1:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu are rost sa investesti prea mult. Poti sa mergi pe Helix si sa-i faci o incinta inchisa (sealed). Pe ce masina il folosesti ?
Sus
remus83
Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2008

MesajTrimis: Vin Mar 01, 2013 2:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Alpine,parerea mea
Priceput

MesajTrimis: Sâm Mar 02, 2013 4:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

masina e o supernova .... pe ea am avut multe sisteme si din cauza celor 2 r-type care le-am avut in portbagaz vara trecuta si chargerul 230 acuma portbagajul este dilatat cativa milimetri si se pierde foarte mult de acceea caut un sub micus si sa se auda cat de cat frumos
Sus
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Lun Mar 04, 2013 1:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Atunci poti sa mergi pe unul din cele doua modele de Type-R pe 20 cm (http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Alpine/SWR/) - in functie de amplificatorul pe care il folosesti.
Sus
neos

Data înscrierii: 05/Dec/2010

MesajTrimis: Lun Mar 11, 2013 9:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

conteaza foarte mult daca iti faci o incinta cu niste dimensiuni care sa fie pe placul difuzorului, si mai ales amplificatorul. trebuie sa alegi ceva care sti ca o sa dea semnal calumea si nu cand dai mai tare in loc sa fie semnal curat sa iti bage distorsiuni. daca se intampla asta ajungi sa obosesti difuzorul, si o sa ajungi cu el la rebobinat.( sunt patiti ). mai conteaza foarte mult si ce cabluri iti alegi, asta ca sa nu pierzi semnal. daca ai o masina cu dimensiuni mici e bine sa ai un traseu de alimentare, pe o parte, si pe cealalta parte a masinii, alt treseu pentru semnal, asta daca nu vrei sa auzi "tiuitul" de la alternator.
Sus
cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Mar Mar 12, 2013 3:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

neos a scris:
daca ai o masina cu dimensiuni mici e bine sa ai un traseu de alimentare, pe o parte, si pe cealalta parte a masinii, alt treseu pentru semnal, asta daca nu vrei sa auzi "tiuitul" de la alternator.

Si daca avem masina de dimensiuni mai mari nu se aplica acelasi principiu?
Sus
stoica22
Priceput

MesajTrimis: Mar Mar 12, 2013 4:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ma de incinta si de conectica si cabluri nui problema ca ma descurc cu ochii inchisi Smile) ... ideea era sa gasesc un sub care sal il folosesc pe un amplificator in 4 canale adica pe o punte si sa se auda cat de cat iar pe celelalte 2 canale sa ramana sistemul focal access 165.

Dar din cauza spatiului si locului de munca care imi cere loc liber in portbagaj am ales sa mai iau un sistem sau ceva midbass sa le pun tot in portierele din fata... si asa banii care ii dadeam pe sub + incinta imi iau ceva care sa sune mai bine in portiere.

Azi sau maine ma hotarasc ce componente sau midbass o sa aleg pana in 700 ron maxim si vor rula pe un amplif fearless 4000d
Sus
neos

MesajTrimis: Mie Mar 13, 2013 10:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cynegeticos a scris:
neos a scris:
daca ai o masina cu dimensiuni mici e bine sa ai un traseu de alimentare, pe o parte, si pe cealalta parte a masinii, alt treseu pentru semnal, asta daca nu vrei sa auzi "tiuitul" de la alternator.

nu se aplica acelasi principiu. cu cat masina e mai mare , esti mai departe de subwoofer. de ce mai multe ori masinile monovolun sunt facute in asa fel incat sa poti deschide portabajul, plia scaunele din spate, ca sa ai loc sa incarcari. dar cand vine vorba de sedan uri, atunci ai o placa de metal plus ceva izolatie intre scaune si portbagaj.
Sus
neos

MesajTrimis: Mie Mar 13, 2013 10:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stoica22 a scris:
ma de incinta si de conectica si cabluri nui problema ca ma descurc cu ochii inchisi Smile) ... ideea era sa gasesc un sub care sal il folosesc pe un amplificator in 4 canale adica pe o punte si sa se auda cat de cat iar pe celelalte 2 canale sa ramana sistemul focal access 165.

Dar din cauza spatiului si locului de munca care imi cere loc liber in portbagaj am ales sa mai iau un sistem sau ceva midbass sa le pun tot in portierele din fata... si asa banii care ii dadeam pe sub + incinta imi iau ceva care sa sune mai bine in portiere.

Azi sau maine ma hotarasc ce componente sau midbass o sa aleg pana in 700 ron maxim si vor rula pe un amplif fearless 4000d

daca te duci la be-loud, poti sa iti pui pe masina sa "vezi" cum se aude juice a12. e micut, nu are nevoie de amplif si se aude bine. o sa ramai surprins.
Sus
doggovy
Priceput

Data înscrierii: 24/Apr/2007

MesajTrimis: Mie Mar 13, 2013 8:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

neos a scris:
cynegeticos a scris:
neos a scris:

nu se aplica acelasi principiu. cu cat masina e mai mare , esti mai departe de subwoofer. de ce mai multe ori masinile monovolun sunt facute in asa fel incat sa poti deschide portabajul, plia scaunele din spate, ca sa ai loc sa incarcari. dar cand vine vorba de sedan uri, atunci ai o placa de metal plus ceva izolatie intre scaune si portbagaj.

si totusi, ce legatura are marimea masinii cu traseele de alimentare si de semnal?
Mai intreb si eu o data: daca ai masina mare, nu mai trebuie sa ai trasee separate pentru alimentare si semnal? e valabila teoria doar la masinile cu dimensiuni mici?

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum