| |
| Autor |
Mesaj |
Paul2007
Data înscrierii: 02/Sep/2007 Mesaje: 6
|
Trimis: Dum Sep 02, 2007 2:54 pm Titlul subiectului: Sistem nou |
|
|
Salut!
As dori un sfat amical. Doresc sa-mi schimb sistemul audio la masina mea, un Golf IV Variant. Are radiocas-ul original si probabil doua boxe in usile din fata....as dori sa achizitionez un CD/MP3 player si boxe pentru usi de calitate decenta, nu excesiv de scumpa dar de o calitate superioara celei pe care o detin. Chiar nu ma pricep deloc si n u as vrea sa fiu pacalit de vreun amator de chilipiruri. As achizitiona de pe site asa ca ar fi bine sa ma sprijiniti cu referire directa la ceea ce as gasi aici. Mersi anticipat de ajutor. |
|
| Sus |
|
 |
purebass Pasionat
Data înscrierii: 10/Aug/2007 Mesaje: 119 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Sep 02, 2007 3:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
| spune-ne un buget in care vrei sa te incadrezi |
|
| Sus |
|
 |
Paul2007
|
Trimis: Dum Sep 02, 2007 3:49 pm Titlul subiectului: Sistem nou |
|
|
| Ma gandesc la un buget de 600 - 1000 lei maximum, dar nu stiu daca e mult sau putin.... |
|
| Sus |
|
 |
purebass Pasionat
|
|
| Sus |
|
 |
Paul2007
|
Trimis: Dum Sep 02, 2007 5:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Da,..inteleg, nu mi-e clar daca pun si in fata si in spate aceleasi tipuri de boxe sau in mod diferit? Ce inseamna crossover? si ce inseamna doua componente? |
|
| Sus |
|
 |
purebass Pasionat
|
Trimis: Dum Sep 02, 2007 6:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Paul2007 a scris: | | nu mi-e clar daca pun si in fata si in spate aceleasi tipuri de boxe sau in mod diferit? |
nu prea am inteles la ce te-ai referit.
crossoveru e un filtru care impiedica o anumita plaja de frecvente sa ajunga in tweeter.
sistem de difuzoare cu 2 componente inseamna ca difuzoarele de medii sunt separate de tweetere. la cele coaxiale tweeterele nu sunt separate de difuzoarele de medii. pe fata e recomandat sistemul de difuzoare. |
|
| Sus |
|
 |
Paul2007
|
Trimis: Dum Sep 02, 2007 6:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da a devenit clar acum..ma refeream la faptul ca pun un sistem de boxe recomandate de tine pe fata (Coustic coaxial) adica la usile din fata..iar la cele din spate tot asa sau recomanzi altele..ma gandesc ca se va auzi mai bine si in spate astfel, daca rezista amplificatorul playerului sau nu...sau cum recomanzi.
Mersi mult astfel, m-ai ajutat pe de-a intregul...o sa-ti urmez sfatul. |
|
| Sus |
|
 |
purebass Pasionat
|
|
| Sus |
|
 |
Paul2007
|
Trimis: Dum Sep 02, 2007 7:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu pe polita pentru ca nu are masina asa ceva...vreau sa le pun la USILE din spate adica de la usile corespondente pasagerilor din spate pentru ca au loc de boxe sau poate chiar au din fabrica, nu stiu..pentru astea nu stiam ce boxe sa pun..daca identice cu alea din fata sau mai mici, daca rezista amplificatorul de la player. |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Dum Sep 02, 2007 7:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
salutare ... sper ca nu deranjez pe nimeni dc tii dau si eu o parere !
te sfatuiesc de bani sati cumperi un HU ... ceva bun de la pio ... deh40mp ... sau ceva mai sus ... pe fata un sistem bun de difuri ... DLS ps6a .. iar ce ai pe fata sa le pui pe spate !
ai masina cu potential ( usa ta este inchisa ... formeaza o incinta ) !!! _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
|
| Sus |
|
 |