Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

sistem opel astra II classic
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
p a y n e

Data înscrierii: 16/Iul/2006

MesajTrimis: Dum Iul 16, 2006 11:18 am    Titlul subiectului: sistem opel astra II classic Răspunde cu citat (quote)

Salut mihai?!? as avea nevoie de cateva sfaturi avizate.. in ceea ce priveste un sistem "decent" pt un opel astra (decent adica nu vreau sa tremure geamurile la stop). Sistem adica player, amplif + subwoofer..!?!?
La preturi minime...
In prezent masina este dotata astfel>>
- casetofon original;
-boxe fata originale (se aude binicor) + tweetere ;
- boxe spate DLS 225 luate de la be loud + inca o pereche de tweetere din fabrica(in usi langa manerele de deschidere a usilor)
- dupa cum banuiesc ca stii.. la astra classic e problema displayului si a comenzilor de pe volan pt HU..
Multumesc anticipat!?!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Dum Iul 16, 2006 11:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

te rog sa imi spui cati bani esti dispus sa dai Wink

apropo sistem "decent" cu amplif si subwoofer la care sa nu iti tremure geamurile nu prea exista Laughing Laughing
Sus
p a y n e

MesajTrimis: Dum Iul 16, 2006 11:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu pot spune o suma anume!?! cat trebuie!?!?
si nu tin neaparat sa schimb tot ce am acum?!?
- ideea e ca cu boxele noi pe spate nu e absolut nici o diferenta fata de cele vechi originale??! Crying or Very sad Crying or Very sad
Sus
o_kh3
Priceput

MesajTrimis: Dum Iul 16, 2006 11:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hmm sa inteleg ca tu te asteptai la un bass ceva calumea Rolling Eyes cam greu sa scoti asa ceva din niste difuzoare coaxiale de 13 cm
acum ce sa iti zic .... cineva de aici si-a facut un sistem cu 400E pastrand-usi cd-playerul din fabrica. si la volum 20 i se zgaltaiau creierii. deci: uite ce proun eu:

un sistem de difuzoare pe fata, un amplficator 4 canale si un DLS W312b si sound-ul va fi alfel....

acum sincer spune-mi pe fata ce boxe ai sunt de 10 sau de 13 daca sunt de 10 foloseste DLS C4 daca sunt de 13 DLS C5.

Amplificator ar cam fi
-MAGNAT The Rock 600
-GTA 4 Special

si diufzorul cu incinta te va duce undeva la 440 ron

difurile fata le vei amplifica din amplificator cele spate din HU iar subu din puntea celor 2 canale ramase Wink

acum cu comenzile de pe volan si ecranul exista adaptoare la care te va sfatui mihai Wink

o zi buna
Sus
p a y n e

MesajTrimis: Dum Iul 16, 2006 11:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc frumos!??!/ pentru raspuns?!?!
Sus
p a y n e

MesajTrimis: Dum Iul 16, 2006 11:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu ma gandeam la blaupunkt gta 2 special si sub sal cel de 1 milion si ceva/...
Sus
o_kh3
Priceput

MesajTrimis: Dum Iul 16, 2006 12:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

acum este alegerea ta ce vrei sa faci si cum vrei sa iti cheltui banisorii....ampliful este OK dar SAL-ul nu cred ca o sa fi satisfacut de el Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Sus
p a y n e

MesajTrimis: Dum Iul 16, 2006 12:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar daca este pe doua canale?? ce pot lega la el?? 2 boxe si sub -ul?? cred ca va trebui sa schimb si casetofonul.. eu ma gandeam la clarion 558.
Sus
p a y n e

MesajTrimis: Dum Iul 16, 2006 12:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si sub mac.. mp 25 ... sau asa ceva
Sus
o_kh3
Priceput

MesajTrimis: Dum Iul 16, 2006 12:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din pacate nu se mai aduc produse macAudio in romania de ceva vreme de vreo 5 luni cam asa
Sus
obie_triceps
Priceput

Data înscrierii: 03/Iul/2006
Locație: Braila/Bucuresti

MesajTrimis: Dum Iul 16, 2006 1:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sal..
amplificatorul daca este pe 2 canale poti lega ori 2 difuzoare, ori un subwoofer(folosesti cele 2 canale in punte).
la playerul care vrei sa-l cumperi, mai bine iei un amplif Magnat The Rock 600 si folosesti cum a zis o_kh3 2 canale pentru dif din fata(pentru o fidelitate maxima) si ceelalte 2 iesiri in punte pt un sub(poti sa iei un dif West Cost Customs,Magnat,JBL,DLS si cu o incinta facuta "ca la carte" de cei de la be-loud, vei fi mult mai satisfacut decat daca ai cumpara un tub de bass)
acum depinde de suma pe care vrei sa o investesti....
Sus
p a y n e

MesajTrimis: Dum Iul 16, 2006 1:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc frumos!?? obi
Sus
p a y n e

MesajTrimis: Dum Iul 16, 2006 1:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci... ca sa inteleg bine... daca ampl. este pe 2 canale... pot lega ori doua boxe (fata sau spate) ori wooferul
si daca este pe patru canale doua boxe si wooferul cam asa??
Sus
o_kh3
Priceput

MesajTrimis: Dum Iul 16, 2006 1:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

exact Wink
Sus
mirciulik

Data înscrierii: 10/Iul/2006

MesajTrimis: Dum Iul 16, 2006 2:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu sunt cel care din 450E(ca atat a ajuns in final-aproximativ) si-a facut creierii 'praf' Very Happy (atunci, ca acuma e o placere sa stai in masina. inca n-am avut pasageri decat pe frati-miu care-i incantat Very Happy)
Configuratia mea e:
-Magnat The Rock 800
-DLS W312b
-DLS C6(fata)
-DLS 225(spate)
-cu HU(marca VDO atat scria pe el) din fabrica care pt moment face fata cu brio, asa ca daca vrei sa faci sistemul si pe urma player-ul nu cred ca ar fi vreo prbl. am sa-l schimb in 2-3sapt(sper)
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare
Pagina 1 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum