|
Autor |
Mesaj |
caponegrasu
Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Iul 15, 2013 10:06 pm Titlul subiectului: sistem pasiv 5.1 yamaha |
|
|
Salutare si scuze daca par "idiot" (novice) dar nu ma pricep f. bine si ma depaseste situatia.
Asadar, sa ma explic: mi-am luat un sistem 5.1 pasiv fara amplificator (http://usa.yamaha.com/products/audio-visual/hometheater-systems/home-theater-package/dvx-s60_silver__u/?mode=model) si nu stiu ce amplificator i s-ar potrivi caci daca-l "bag" direct in placa de sunet s-aude mai incet ca boxele a4tech de 12 lei...
Ideea e daca ma puteti ajuta caci bugetul este redus, sa-mi spuneti ce fel de amplificator sau placa de sunet cu amplificare insa nu la un pret f. piperat caci pe sistem am dat 150 ron de pe okazii si ce m-ar interesa ca amplificare sa fie tot ceva in gen ca pret sau daca aveti alta solutie sunt deschis oricarei idei numai sa mearga sistemul ca-l tin de o saptamana mobila in casa...  |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|