Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

SISTEM PASSAT '04 subwoofer+amp
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Alexb5

Data înscrierii: 23/Ian/2009
Locație: Craiova

MesajTrimis: Vin Ian 23, 2009 11:35 pm    Titlul subiectului: SISTEM PASSAT '04 subwoofer+amp Răspunde cu citat (quote)

dupa cum spuneam in titlu...sunt posesorul unui vw passat 04, are sistemul de navigatzie MFD, se aude destul de bine, nu ma pot plange, dar vazand pe la alti pr tot felul de woofere si amp, am decis ca e timpul sa cresc si eu in"db".Bugetul meu este pe undeva pe la 12-13mil.eu ma orientasem catre:"In Phase Premium Bass Pack".Dar vreau sa aud si parerile voaste.MS ANTICIPAT!!!
Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Alexb5

MesajTrimis: Sâm Ian 24, 2009 3:39 am    Titlul subiectului: Re: SISTEM PASSAT '04 subwoofer+amp Răspunde cu citat (quote)

app...am vazut pe site-ul acesta o anume"interfatza", trebuie pus si un dvd la ea,sau poate reda video de pe card??? Surprised
Sus
cristimac
Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008
Locație: Arad

MesajTrimis: Sâm Ian 24, 2009 11:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O idee
amplif http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Juice/JA1800D/

sub http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Alpine/SWR-1222D/

sau http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Ground_Zero/Hydrogen/GZHW_30X/
Sus
mircea_ioan_25
Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Ian 24, 2009 12:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

avand in vedere ca masina este un passat..in cazul in care nu este break si este sedan cu bugetul acela nu cred ca o sa faci mare branza,o sa bagi ceva bass in masina dar nu multumitor.pe partea de amplificare nu as recomanda juice-le,mai bine mai pui ceva banutzi si iei altceva iar pe partea de woofer avand in vedere k portbagajul la passat este "sigilat" fatza de habitaclu as inclina sa-ti recomand sa te orientezi spre un woofer de 15"(38 cm diametru) k sa simti totusi o mica presiune inauntru Smile
Sus
Alexb5

MesajTrimis: Dum Ian 25, 2009 1:38 pm    Titlul subiectului: re Răspunde cu citat (quote)

multumesc d sfaturi, dar dak tot ai zis k treb un woofer mare m-am gandit la altceva(nu pot ocupa tot portbagajul,kred k nici nu are loc cel de 15") si m-am gandit k ar fi mai interesant sa pun o interfatza DIETZ(1412) si un dvd aceias firma (BOA85700)
Sus
mircea_ioan_25
Priceput

MesajTrimis: Dum Ian 25, 2009 3:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poi nu prea vad legatura intre ce vrei tu sa pui(interfata+dvd) cu bassul din masina.......si nu iti ocupi tot portbagajul cu un woofer de 15"....o incinta de 120-130 L bass-reflex pt un dif de 15" intra fara probleme in passat..si nici nu ocupa prea mult spatiu...Smile
Sus
Alexb5

MesajTrimis: Dum Ian 25, 2009 3:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

m-am gandit k ar fi mai frumos un dvd, dkt bass, plus ca...nu poti asculta tot timpul la volum tare k te inebuneste Exclamation
Sus
providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Dum Ian 25, 2009 3:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am ascultat si amplif de 200W in passat,si nu mi s-a parut deloc ca nu se aude destul de tare Wink
Alexb5

MesajTrimis: Dum Ian 25, 2009 3:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

se pare k toata lumea este pro bass si nu...dvd, mai ashtept si alte pareri,MS!!!
Sus
mircea_ioan_25
Priceput

MesajTrimis: Dum Ian 25, 2009 3:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ovi...dupa gusturile mele in passat si 600-700 w sunt putini.. Razz ..dar na...fiecare cu "pasarica" lui...depinde ce asteptari are omul de la sistemul lui..mie deja mi se pare putin si un woofer de 15"...dar probabil k am ceva stricat la etaj... Laughing
Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Dum Ian 25, 2009 4:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mircea_ioan_25 a scris:
ovi...dupa gusturile mele in passat si 600-700 w sunt putini.. Razz ..dar na...fiecare cu "pasarica" lui...depinde ce asteptari are omul de la sistemul lui..mie deja mi se pare putin si un woofer de 15"...dar probabil k am ceva stricat la etaj... Laughing
si mie imi place basul mult,chiar foarte mult crede-ma ca un sub magnat(serie veche de peste 5 ani)cu doar 200W pe el reusea destul de bine sa acopere difuzoarele din interior care mergeau de pe un pioneer7800 parca,normal ca ideal ar fi ceva mai mult dar totul are un inceput,omul trebuie sa auda ce are si apoi sa vrea mai mult,pentru ca oricum va vrea totdeauna mai mult Laughing Laughing
mircea_ioan_25
Priceput

MesajTrimis: Dum Ian 25, 2009 4:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

apropo de vrut mai mult..sper ca in 1 saptamana sa deschid si eu un topic cu noutatile de pe cielo meu..Very Happy.deocamdata e ink in faza de proiect...mai trebuie sa ma lupt cu constructia incintei dupa care tre sa gasesc o modalitate sa inghesui aprox 230 L exteriori in portbagaj.. Very Happy
Sus
Alexb5

MesajTrimis: Dum Ian 25, 2009 5:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stie kreva dak INTERFATZA DIETZ 1412 pacaleste sistemul asta(apare dupa ce pleci cu masina d'pe loc)

25012009.jpg
 Description:
 Filesize:  179.76 KB
 Viewed:  223 Time(s)

25012009.jpg

Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Dum Ian 25, 2009 6:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

providius a scris:
eu am ascultat si amplif de 200W in passat,si nu mi s-a parut deloc ca nu se aude destul de tare Wink

Totul e in incinta Cool

Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Dum Ian 25, 2009 11:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ssrli a scris:
providius a scris:

Totul e in incinta Cool
eu am facut-o eu Laughing Laughing
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum