|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Echo
Data înscrierii: 10/Iul/2009 Mesaje: 24 Locație: Wien
|
Trimis: Lun Sep 09, 2013 5:52 pm Titlul subiectului: Sistem passat 3b variant |
|
|
Salut lume,
in aproximativ o luna imi voi schimba masina, si m-am gandit sa imi pun si un sistem de sunet decent. Precizez ca nu am pretentii de SQ. doar sa sune decent. Ca sa va faceti o parere de pretentiile mele uite ce sisteme am avut pana acum:
Opel Astra F:
HU: Pioneer 2100UB
Renegade Bass Pack: http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Renegade/Renegade_Bass_Pack/
si la vremea respectiva am fost multumit de sunet.
acum am un Audi a4 b5 limuzina:
HU: pioneer 6300SD
Dif: sisteme Infinity pe fata si spate amplificate de un Blaupunkt model mai vechi pe 4 canale, 4x75W
Amplif: Impulse SD-500 http://amp-performance.de/145-Impulse-SD-500.html
Woofer: ceva model america no name de 500W cica, in cutie BR.
sistemu de pe Audi este mult peste cel de pe Opel, dar difuzoarele Infinity sunt cam vechi, si cumva nu scot mai deloc bass, si masina fiind limuzina cam trebe sa merg tot timpu cu bancheta rabatata sa ajunga ceva bass in habitaclu.
Pe passatul care il voi cumpara vreu sa imi fac un sistem decent
HU: Alpine 170RR
Fata: un sistem decent amplificat probabil de un Magnat edition 2 limited(sau ceva din aceeasi clasa de pret, ampliful va fi Sh, depinde ce gasesc la momentul respectiv
sistemul pt fata si amplif vor fi cumparate ulterior, peste 2-3 luni, la inceput me voi multumi cu sistemul stock + sub + amplif
Amplis sub: Magant RX mono sau ALPINE MRP-M500 sau in cel mai rau caz Magnat edition mono, Sh, depinde ce gasesc la momentul respectiv
Sub: fiind limitat de buget (~160€ cu tot cu incinta) m-am gandit la 2 x JBL GT5-12 legate in 2 ohm intr-o cutie facut probabil de Baubau. Cele 2 Suburi ma costa 90€ noi, sincer nu cred ca gasesc ceva mai puternic in banii respectivi.
Repet, nu am pretentii de SQ, sunt constient ca la bani asa putini nu intra in discutie. Personal consider ca un sistem cum am enumerat va fii mult peste tot ce am avut pana acum.
Ce parere aveti, sunt ok suburile JBL ? si va rog sa imi mai recomandati un sistem pt fata. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|