|
Autor |
Mesaj |
A539

Data înscrierii: 27/Dec/2008 Mesaje: 3
|
Trimis: Sâm Dec 27, 2008 4:10 am Titlul subiectului: Sistem Pe solenza |
|
|
salut am primit si eu cadou aqm de craciun un subwoofer Blaupunkt GTb 1200 750W si un amplificator Blaupunkt GTa260 400W as vrea sa stiu si eu kt sunt de compatibile inca nu am ajuns la un service sa mi le monteze nu am nici acel kit de instalare...nu cred ca o sa ma complic eu p-acasa ma duc la un service cam cat ma costa cu totul?imi recomandati un service bun?sunt din bucuresti acest ``sistem`` il voi folosi pe o Solniza (solenza) ...multumesc mult
PS:
GTA 260 :
Putere totala (2 Ohm): 400 Watt (mod operare 2-Canale)
Putere RMS (4 Ohm): 2 x 60 Watt / 1 x 180 Watt
Putere maxima (4 Ohm): 2 x 120 Watt / 1 x 400 Watt
Numar canale: 2/1
iesiri difuzoare: 2
Intrari: Cinch
Gama frecventa (Hz): 10 ? 30.000 Hz
Stabilitate: 2 Ohm
Raport semnal -/zgomot: > 90 dBA
Ajustare pierderi: 0,3 ? 8 Volt
Trece jos: 50 ? 250 Hz
Trece sus: 80 Hz
Dimensiuni I x L x A (mm): 197 x 52 x 296 mm
si GTB 1200: nu inteleg kre e faza nu gasesc exact modelul kre il am eu gasesc unul care are protectia la difuzor altfel si nu stiu daca are aceleasi caracateristici..
pe masina am un mp3player Sony R3350 :
# "Motion Blade"
# Drive-S
# Codec multiplu (redareMP3/ATRAC3)
# Redare CD-R/RW
# Tuner RDS-EON
# S-MOSFET, putere de ieÂșire 4x52 W
# EtichetĂŁ ID3 (melodie-, interpret-, nume album)/Text CD
# 1 ieÂșire pt. preamplificator
# IeÂșire pentru preamplificator sau Subwoofer spate
# EQ 3 (Egalizator cu 3 benzi)
# Panou frontal detaÂșabil
# TelecomandĂŁ card infraroÂșu RM-X151 (inclusĂŁ)
# Joystick RM-X4S (opĂŸional)
in fata am sony XS-1734 :
# Boxe rotunde de 17 cm
# Coaxial cu 3 cĂŁi
# Putere maximĂŁ de 200 W
# Putere nominalĂŁ de 40 W
# DiafragmĂŁ conicĂŁ HOP
# MascĂŁ inclusĂŁ
PE SPATE XS-F6943 :
# Difuzoare cu 4 cĂŁi de mare putere, 6 x 9
# Putere maximĂŁ de intrare 360 W
# Putere de intrare nominalĂŁ 90 W
# RĂŁspuns Ăźn frecvenĂŸĂŁ 25 Hz - 32 kHz
# Sensibilitate 93 dB/W/m
# Woofer - Con HOP
# Medii - Con din hĂąrtie - Magnet de feritĂŁ
# Tweeter Âși super-tweeter - Piezo
spuneti-mi va rog parerea voastra despre tot ce am pe masina kt de bine o sa se auda dupa ce montez si restu....ms mult
...imi cer scuze pt eventualele greseli de ortografie dar sunt nedormit...astept cu nerabdare parerile voastre!
oare e prea mult pt o solenza?trebuie sa insonorizez portierele?am nevoie de condensator?sunt incepator dar foarte dornic de a invata..masina e pt uz personal..sa imi satisfac placerile de a asculta muzca house la maxim:P..
Daca stie cineva un service bun si nu foarte scump dar deschis azi Sambata 27 decembrie 2008 sa imi trimita si mie un PM pt ca vreau neaparat sa montez subul si amplificatorul astazi! MULTUMESC ANTICIPAT! |
|
Sus |
|
 |
adypala Priceput
Data înscrierii: 15/Iun/2008 Mesaje: 253
|
Trimis: Dum Dec 28, 2008 12:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu cred ca ai postat unde trebuia  |
|
Sus |
|
 |
A539

|
Trimis: Dum Dec 28, 2008 11:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
ba da pentru k imi prezint sistemul si vreau sa stiu si eu niste pareri! eu un sistem in lucru ! _________________ Dacia Solenza |
|
Sus |
|
 |
latea Pasionat

Data înscrierii: 01/Aug/2008 Mesaje: 165 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Dec 29, 2008 11:26 am Titlul subiectului: |
|
|
Mda...Daca stai si te gandesti putin eu nu am cum sa iti spun cum o sa se auda sau daca este prea mult pentru masina ta...si nu cred ca poate cineva sa faca asta.....Ce pot sa iti spun ca,cu banii dati pe playerul ala iti luai un entry de la pioneer si pot baga mana in foc ca sunetul era altul ... Despre difuzoare nu iti pot zice nimic decat ca nu stiu cum suna sony....nu am avut placerea sa le ascult dar din cate am auzit pe la "baieti" se aud tipic sony...Ampliful si subul daca le-ai primit cadou este ok nu pot contesta nimic...cu un reglaj bun o sa ai o completare de bass buna...Scuza-mi si mie greselile daca sunt dar sunt dupa o noapte de bautura... .... _________________ Sunt pirat si am toate motivele!!! |
|
Sus |
|
 |
jlaudio Pasionat
Data înscrierii: 08/Dec/2008 Mesaje: 105 Locație: Oradea
|
Trimis: Lun Dec 29, 2008 3:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Parerea mea este ca nu te astepta la ceva sunet deosebit. Un sistem de duzina, potrivit pt auditii fara pretentii. |
|
Sus |
|
 |
ceachi Pasionat
Data înscrierii: 23/Iul/2007 Mesaje: 115
|
Trimis: Lun Dec 29, 2008 6:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Insonorizarea portierelor te va ajuta intodeauna, indiferent daca ai un sistem de top sau entry!
Daca e cum spui tu "sunt incepator dar foarte dornic de a invata" ai nimerit bine !
Iti sugerez ,daca inca nu ai motat amplificatorul, sa le ceri celor care iti vor face montajul sa iti traga un cablu de alimentare mai gros 0 AWG poate vei vrea mai tirziu sa amplifici si difuzoarele.
Despre sistem ce sa-ti zic , atita timp cit te multumeste pe tine este perfect.
Mie personal ,banuesc nu prea mi-ar placea tweeter-ele alea care sunt un pic cam agresive, alta chestie pe care eu o consider necesara unui sistem audio in masina este time alignment (corectia de timp care te ajuta sa faci ca vocea si instrumentele sa se auda pe bordul masinii ).
Ce sa-ti mai zic bafta cu montajul iar daca esti pasionat de domeniu stai pe forum si vino pe la intilniri si concursuri (nu trebue neaparat sa participi la concurs , poti sa asculti masinile care sunt acolo , in felul asta iti faci o idee despre cum ai vrea sa sune si la tine , fara a fi nevoit sa cumperi diferite componete care sa se dovedeasca pe urma ca nu iti plac).
Despre costurile instalarii ce pot sa-ti zic : cablu de alimentare gros de cupru este destul de scump 500-600 metru dar eu zic ca merita (cam toti de pe aici ne-am zgircit la iceput si in final am platit de doua ori , acuma na, eu ti-am recomandat un cablu care probabil costa cit amplificatorul dar daca esti pasionat o sa ajungi sa schimbi si amplificatorul sau sa mai adaugi unul si atunci vei avea nevoe de curent mai mult, pina la urma tu hotarasti ce vrei ). |
|
Sus |
|
 |
jlaudio Pasionat
Data înscrierii: 08/Dec/2008 Mesaje: 105 Locație: Oradea
|
Trimis: Lun Dec 29, 2008 9:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
In legatura cu cablul de curent ai perfecta dreptate, mai bine cheltuiesti mai mult la inceput decat sa pierzi banii cu schimbarea lui. Eu asa am patit, acum ca am 2 amplifuri o sa trebuiasca sa schimb cablul, si pierd ceva bani cu el, la fel am pierdut si cu restul componentelori. Orice schimb, e o pierdere de bani, asa ca cel mai bine te gandesti bine de la inceput ce doresti de la sistemul tau si cat vrei sa investesti pe parcurs! Bafta asa am inceput si eu  |
|
Sus |
|
 |
A539

|
Trimis: Mar Dec 30, 2008 2:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
deci playerul si boxele sunt luate de vreo 2-3 ani atunci knd au aparut masina a fost a tatalui meu eu le-am luat k imi placea cum se auzeau acum masina e a mea si vroiam sa adaug ceva...va multumesc mult pt sfaturi..o sa urmaresc cu interes...ideea e ca pe solenza in materie de subwoofer nu prea pot pune orice ca nu mai am spatiu deloc!
edit : mi-am luat un kit de cabluri Caliber care duc pana in 500w asa scrie pe cutie acum...si maine merg sa le montez...revin cu detalii
astea sunt : http://www.caliber.nl/product_info.php?cPath=45_54&products_id=92
l.e : l-am montat se aude super ...:X..pentru o solenza e ffff bn parerea mea _________________ Dacia Solenza |
|
Sus |
|
 |
|