Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sistem pentru Astra G

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
moulon

Data înscrierii: 24/Apr/2008
Locație: Craiova

MesajTrimis: Mie Iun 24, 2015 11:08 am    Titlul subiectului: Sistem pentru Astra G Răspunde cu citat (quote)

Am un Opel Astra G, HU Pioneer DEH X5500BT si boxele cu care a venit. As vrea sa investesc ceva in sistemul audio si am nevoie de sfaturi/pareri, in ceea ce priveste difuzoarele pe care trebuie sa le aleg. Din ce am mai citit pe aici, se pare ca este necesara si o insonorizare, dar toate la vremea lor.
Asa ca intrebarea mea este: ce difuzoare recomandati pentru a le monta pe fata, respectiv spate si daca e nevoie si de un amplificator? Subwoofer nu doresc in acest moment si nici nu prea ma pasioneaza. Bugetul nu e stabilit inca, sa zicem intre 1000-1500 lei.

Multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mie Iun 24, 2015 11:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pe fațĂŁ e necesar un sistem, pe Opel astra g ai locaș dedicat pt. tweeter

Daca nu dorești un subwoofer ești obligat sĂŁ folosești niște boxe ovale dacĂŁ vrei sĂŁ ai un bass bun.

Amplificarea tine de fiecare, unii sunt mulțumiți de volum doar cu player-ul, altora nu le ajung nici 100w pe portiere. Cel mai ok sĂŁ-ți cumperi boxele, le pui pe player iar daca nu esti mulțumit de volum le si amplifici.
Sus
moulon

Data înscrierii: 24/Apr/2008
Locație: Craiova

MesajTrimis: Mie Iun 24, 2015 8:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu prea vreau amplificare, pentru ca eu cred ca playerul ma va multumi cat poate sa scoata. Zic asta, pentru ca ce am pe masina acum, distorsioneaza la volum dat spre maxim. Si nu vreau sa dau "discoteca" cu masina.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum