|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
moulon
Data înscrierii: 24/Apr/2008 Mesaje: 13 Locație: Craiova
|
Trimis: Mie Iun 24, 2015 11:08 am Titlul subiectului: Sistem pentru Astra G |
|
|
Am un Opel Astra G, HU Pioneer DEH X5500BT si boxele cu care a venit. As vrea sa investesc ceva in sistemul audio si am nevoie de sfaturi/pareri, in ceea ce priveste difuzoarele pe care trebuie sa le aleg. Din ce am mai citit pe aici, se pare ca este necesara si o insonorizare, dar toate la vremea lor.
Asa ca intrebarea mea este: ce difuzoare recomandati pentru a le monta pe fata, respectiv spate si daca e nevoie si de un amplificator? Subwoofer nu doresc in acest moment si nici nu prea ma pasioneaza. Bugetul nu e stabilit inca, sa zicem intre 1000-1500 lei.
Multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mie Iun 24, 2015 11:39 am Titlul subiectului: |
|
|
Pe fațĂŁ e necesar un sistem, pe Opel astra g ai locaș dedicat pt. tweeter
Daca nu dorești un subwoofer ești obligat sĂŁ folosești niște boxe ovale dacĂŁ vrei sĂŁ ai un bass bun.
Amplificarea tine de fiecare, unii sunt mulțumiți de volum doar cu player-ul, altora nu le ajung nici 100w pe portiere. Cel mai ok sĂŁ-ți cumperi boxele, le pui pe player iar daca nu esti mulțumit de volum le si amplifici. |
|
| Sus |
|
 |
moulon
Data înscrierii: 24/Apr/2008 Mesaje: 13 Locație: Craiova
|
Trimis: Mie Iun 24, 2015 8:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu prea vreau amplificare, pentru ca eu cred ca playerul ma va multumi cat poate sa scoata. Zic asta, pentru ca ce am pe masina acum, distorsioneaza la volum dat spre maxim. Si nu vreau sa dau "discoteca" cu masina. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|