|
Autor |
Mesaj |
obie_triceps Priceput

Data înscrierii: 03/Iul/2006 Mesaje: 295 Locație: Braila/Bucuresti
|
Trimis: Mar Iul 04, 2006 12:09 am Titlul subiectului: sistem pentru masina |
|
|
salut! am si eu o intrebare: cat de eficient ar fi un sistem Mac Audio compus din MP TUBE 30, MX 2.13(portiere fata) si MP 4000(sau BLAUPUNKT GTA 4 Special)?. la HU nu m-am gandit inca...intentionez un BLAUPUNKT Bermuda MP36. intentionez sa le montez pe un Audi 80 din '85 cu "sistemul de antifonare" intact din fabrica ce sfaturi imi puteti da in legatura cu sound-ul care l-as putea creea in aceasta masina in limita bugetului(12-13 mil) ??[/b] |
|
Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Mar Iul 04, 2006 8:45 am Titlul subiectului: |
|
|
iti pot spune doar atata ca un MP30 TUBE se aude super bine raport pret/calitate foarte buna bassul este deasemnea foarte puternic deajuns ca ficatii tai sa o ia la goana prin mashina!!!! si in primul rand dimensiuni foarte mici !!! merita sa il cumperi
despre celelalte te poate ajuta mihai eu doar ti-am zis ce am auzit
salu o zi buna |
|
Sus |
|
 |
obie_triceps Priceput

|
Trimis: Mar Iul 04, 2006 1:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
ok ms pt parere(de mult am pus ochii pe acel sub )...acum astept si un raspuns de la mihai  |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mar Iul 04, 2006 3:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut,
Din pacate mac Audio nu exista pentru moment pe stoc... Nu s-a mai facut nici un import in tara noastra de cateva luni si sunt gauri mari de tot in stocuri la importator. Cand erau, MP Tube 30 se vindeau ca painea calda, la fel si seria MX de difuzoare.
Tubul era intr-adevar foarte bun pentru pretul platit dar era totusi un entry level fara pretentii mari.
Inteleg din configuratia propusa de tine ca vrei sa amplifici difuzoarele fata unde vrei sa pui un sistem. foarte bune ambele idei.
Daca iti place Blaupunkt Bermuda MP36, asta sa ramana, e ok.
Raman maxim 9 milioane pentru amplificator 4 canale, woofer si sistem de 13 cm fata.
Uite o varianta:
Blaupunkt GTA 4 Special - 399.9 lei
JBL CS1204T 329.9 lei
Sistem DLS B5 - 209.9 lei
In total ar fi 1.340 lei, adica cu 400 de mii peste bugetul indicat de tine. Sistemul DLS B5 este net superior MX-ului si face toti banii. la fel woofer-ul. Nu te uita la watti, crede-ma ca JBL CS1204T face cat doua MP Tube 30.
In seara asta (cel tarziu maine) vreau sa bag pe site si gama completa Blaupunkt (difuzoare, woofere etc) si vei putea atunci sa-ti faci si alta varianta de configuratie 100% Blaupunkt daca vrei.
Eu insa tot pe cea de sus as alege-o. |
|
Sus |
|
 |
obie_triceps Priceput

|
Trimis: Mar Iul 04, 2006 8:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
pe 18-19 o sa trec prin bucuresti(examen la facultate:(() si poate va fac o vizita pe la sediu...oricum intentionez sa le cumpar "pe bucati".
GTA 4 Special se afla pe stoc?(e prima componenta care ma gandesc sa o cumpar avand in vedere ca difuzoare am in masina).
inca o intrebare.... este neaparat necesar pentru legaturile statiei sa cumpar si kit de cabluri?(zunt cam zgarcit)  |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Mar Iul 04, 2006 10:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da, GTA 4 Special acum e pe stoc. Da un telefon cu o zi inainte neaparat sa verificam atunci.
Si da, kit-ul de cabluri e necesar. nu merita sa faci alte improvizatii si daca vrei sa cumperi tu separat 5m de cablu alimentare, RCA-uri, siguranta etc vei avea surpriza sa vezi ca iesi tot acolo sau mai scump. Pretul pe piata pentru un kit de 20 mm este peste 120 ron. la noi cu 90 ron e foarte ieftin. |
|
Sus |
|
 |
obie_triceps Priceput

|
Trimis: Mie Iul 05, 2006 5:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
hehe am facut rost de 4 mil acum...ce imi recomanzi sa iau mai intai? un HU(bermuda mp36, sau daca ai tu o alta varianta mai buna in limita a 4 mil) sau amplificatorul? avand in vedere ca am un HU LG TCC-8220(cu caseta) , dar nu are iesire pt statie . |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Mie Iul 05, 2006 6:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai normal, ia player-ul!
Cu statia nu ai ce face acum... O iei sa te uiti la ea...
Aparatul il pui pe masina imediat.
Daca esti hotarat trimite comanda prin formularul de pe site, acolo centralizam totul... |
|
Sus |
|
 |
obie_triceps Priceput

|
Trimis: Mie Iul 05, 2006 7:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
un pioneer DEH2800MP ar fi mai bun decat bermuda mp36? daca stie cineva detalii despre el...(sare cd-ul,se aude bine...etc.)...ajutati-ma...ca sunt in impas:D |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Joi Iul 06, 2006 12:45 am Titlul subiectului: |
|
|
Pioneer ar fi mai OK, suna bine, Mosfet, e Pioneer la urma urmei... Dar tu ai avea nevoie de cele 2 preout-uri ale Blaupunkt-ului pentru ca amplifici si difuzoare.
Mergi pe Blaupunkt - e super ok pentru bugetul asta.
Urmatoarea optiune ar fi Pioneer 30MP care insa e 574,9 lei. |
|
Sus |
|
 |
obie_triceps Priceput

|
Trimis: Joi Iul 06, 2006 2:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
deci merg pe blaupunkt, dar de ce comenzile nu le faceti prin mandat postal?? ar fi mai ieftin pt cumparator....uite de exemplu am fost azi la domo si am gasti pioneer 2800 la 4,5mil, si normal ca imi convine (mie ca si cumparator) sa iau de la domo .trebuie sa ma gandesc la mine mai intai nu?...glumeam .... deci bermuda mp36 poti sa mi-l trimiti prin mandat postal ramburs? cred ca ar fi mai atractiv pentru clientii din tara
astept raspunsul tau Mihai  |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Joi Iul 06, 2006 3:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da, Domo, Altex, Cora etc au diverse promotii din cand in cand pentru aparate entry level si vand mult sub pretul obisnuit. Dar asta se intampla numai pentru aparate entry level... Odata creata impresia de ieftin, omul se duce si cumpara scump de acolo orice cu incredere...
In legatura cu livrarile, am ales un curier rapid din mai multe motive:
- produsele ajung in 24 de ore la destinatie
- sunt livrate direct clientului acasa, acesta nu trebuie sa se deplaseze la posta
- ajung in maxima siguranta, nedeteriorate
- nu se pierd / ratacesc pachete
- pachetele sunt asigurate la valoarea rambursului
- rambursul (banii) ajung la noi in 2-3 zile de la trimitere (cu posta putem astepta peste o saptamana chiar doua).
Costul transportului nu este chiar asa de mare. Fara costul rambursului, taxa este de 20 de lei oriunde in tara, in orasele cu centre Cargus (care sunt foarte multe). Pentru asta plata trebuie insa facuta altfel, si anume in avans, prin transfer bancar. |
|
Sus |
|
 |
obie_triceps Priceput

|
Trimis: Dum Iul 09, 2006 2:25 am Titlul subiectului: |
|
|
unde as putea sa montez statia(gta 4 special) ca nu prea am idei....si loc
numai tabla peste tot
intre bancheta din spate si portbagaj este rezervotul si nu prea am cum sa dau gauri ....si mai e si panarama de sub home made, din lipsa de ocupatie
in torpedou??s-ar putea sa incapa...dar nu se incalzeste?....poate sub torpedou....ca as avea de ce sa o prind.....cred
sub scaunele din fatza...sa nu puna "taranii" picioarele pe ea....
in spate intre dif .... nuj pare parca prea "tentant" pentru "vecinii" mei care vad masina in parcare....
nici nu stiu.... pacat ca portbagajul e oarecum compromis....astept sugestii va rog... |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Mar Iul 11, 2006 2:48 am Titlul subiectului: |
|
|
In fata nu prea merge - statia trebuie sa fie relativ aproape de subwoofer, cablu de maxim 2m...
O varianta ar fi sa prinzi statia de cutia subwoofer-ului. Multe subwoofere active sunt facute in felul asta. Totul e sa ai o incinta sanatoasa, care sa nu transmita prea multe vibratii in amplificator si suficient de groasa/mare sa poti prinde statia de ea.
In portbagaj pe partea dreapta ce e? E liber? Daca problema e ca nu ai o suprafata plana si curata, poti prinde o bucata de PAL sau MDF de tabla in cateva locuri si pui statia pe lemn. |
|
Sus |
|
 |
|