Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

sistem peugeot 206 2 usi (cu JBL 1200B)
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Hy_noroCK

Data înscrierii: 30/Mai/2007
Locație: inima strazii

MesajTrimis: Mie Mai 30, 2007 9:18 pm    Titlul subiectului: sistem peugeot 206 2 usi (cu JBL 1200B) Răspunde cu citat (quote)

salut

am un 206 hdi 2003 , 2 usi si as vrea sa-i skimb sistemul audio actual(stock)

as fi interesat de sistem care sa includa:
- 2 boxe de 16,5cm aprox 80W
- 2 boxe 13cm tot cam 80W
- statie
- subWoofer(neaparat jbl gto 1200B)
- condensator
- cabluri

(am pierdut oferta cand era la bass pack jbl gto 1200b cu tot cu statie Razz )

Sistemul va fi montat momentan pe cd-playerul stock de la Peugeot.
Insonorizarea o las pe altadata .

Va rog sa imi prezentati si mie niste variante de componente si daca se poate si preturile aferente

ms anticipat

asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Vin Iun 01, 2007 8:02 am    Titlul subiectului: Re: sistem peugeot 206 2 usi (cu JBL 1200B) Răspunde cu citat (quote)

o singura intrebare. difuzoarele le vrei amplificate? iti recomand sa le oferi amplificare, HU stock de obicei au puteri micute, 10-15W in cel mai bun caz. de asemenea, spune un buget total in care ai vrea sa te incadrezi.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Hy_noroCK

MesajTrimis: Vin Iun 01, 2007 11:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da, le vreau amplificate

O sa schimb si HU-ul dar mai incolo ... intai astea sa mi le iau si in momentul in care o sa am HU nou, mai bun , o sa simt si un plus de calitate ...

buget - pt woofer + statie cam 800ron
pt boxe fatza + spate max 4-500ron
si restu sa iasa cat mai ieftin Smile

Hy_noroCK

MesajTrimis: Sâm Iun 02, 2007 2:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce m-am gandit eu ca ar merge ar fi cam asa :
woofer - jbl gto 1000b sau 1200b (250W)
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/GTO_1000B/
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/GTO_1200B/

pt usi fatza - GZHF_652 (90W) -16.5 cm
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Coaxiale/GZHF_652/

pt usi spate - GZHF 552 (70W) -13cm
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Coaxiale/GZHF_552/

cabluri - kit aplificator de 10mm (daca e nevoie de mai mult iau de 20mm Smile )

si condensator de 1F , asta daca e nevoie neaparat - am auzit ca ar fi nevoie doar pentru sisteme de peste 400W

si daca e totul bine ... am nevoie de o recomandare de o statie care sa amplifice sistemul

Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Sâm Iun 02, 2007 7:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu cumva ai sistem in usile din fata....? si chiar daca nu ai, desi nu prea cred, gandeste-te totusi la un sistem. sincer boxe pe spate nu iti trebuie, pt o auditie cat mai clara, mai bine ai investi banii in insonorizarea portierelor fata decat sa pui boxe pe spate Wink

bugetul pt amplificator nu l-ai dat, dar sa inteleg ca vrei in primul rand sa scoti totul din sub...si de ce nu si din sisteme: http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/JBL/GTO_75.4/
Sus
Hy_noroCK

MesajTrimis: Sâm Iun 02, 2007 7:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pt statie buget in jur de 3-400 ron

nu am sistem in portierele din fatza am doar cate o boxa de 16,5cm
iar in portiunea unde ar trebui sa fie portierele spate (care nu sunt ca am doar 2 usi Smile ) sunt doua boxe de 13cm

sa se inteleaga clar ca nu vreau in spate boxe... ci in portierele spate Smile
si am ales ca woofer gto 1000 sau gto 1200b datorita dimensiunilor, ca sa pot sa-mi pun si eu in portbagaj macar o pungulita de cumparaturi de la supermarket Wink

si vreau un amplificator care sa poata sa amplifice si boxele si woofer-ul si sa nu imi goleasca buzunarul Smile

legat de propunerea ta ... e tare amplificatorul , dar mi se pare mult prea scump

Hy_noroCK

MesajTrimis: Lun Iun 04, 2007 7:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ajutati-ma si pe mine pana nu keltuiesc toti banii

GTO 75.2 ar fi bun pt ce am spus mai sus?
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/JBL/GTO_75.2/

ca observ ca are 2 iesiri pe 4 ohmi si una pe 2 Neutral

[g]
Pasionat

Data înscrierii: 26/Ian/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Iun 04, 2007 9:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E bun amplificatorul, dar daca te gandesti sa amplifici si boxele fata, mai bine alegi JBL 75.4 - 2 iesiri in punte pentru sub [284RMS] si 2 iesiri pentru boxele fata [2x104RMS].
In legatura cu faptul ca ai doar boxe coaxiale pe fata, asta nu te impiedica sa-ti cumperi un sistem pe componente care trebuie amplificat si tweeterele sistemului sa le pui pe bord sau pe stalpii fata, ele nu trebuie sa stea neaparat in locase concepute din fabrica. Oricum tu mai verifica, mie mi se pare ciudat sa nu ai boxe sistem pe fata.

Asa ca:
statie: JBL 75.4
woofer: 1200B, dar te poti uita si la altele, nu ca nu ar fi bun, e super ok - pentru lipsa de spatiu poti cauta un sub cu o incinta sealed
fata: sistem pe 16.5 la alegere pentru amplificare
spate: coaxiale pe 13
kit amplificator: ia-ti unul mai "serios" - gen alfatec de 20
condensator: depinzand de baterie si amplificator - in principiu monteaza sistemul si vezi cum se comporta instalatia ta electrica, daca te tine bateria si alternatorul, dupa care iti poti pune si un condensator daca vei simti nevoia.

Bafta. Wink

Hy_noroCK

MesajTrimis: Lun Iun 04, 2007 11:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ms pt raspuns

dar din ceea ce zici tu inteleg ca 75.2 nu poate sa amplifice 2 perechi de boxe + woofer ...decat o pereche in fatza + woofer in portbagaj

nu se pot lega cumva ambele perechi de boxe din cadrul portierelor (boxe usi fatza + boxe usi spate) la acelasi semnal din statie? (in paralel sau cum i-o zice Neutral )

[g]
Pasionat

Data înscrierii: 26/Ian/2007

MesajTrimis: Mar Iun 05, 2007 8:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

75.2 poate sa amplifice doar o pereche de boxe [preferabil fata pentru auditie] sau doar un subwoofer, nu pe amandoua impreuna.
De aceea iti recomandam 75.4, cu el poti amplifica totodata si un sistem de boxe fata, si subwooferul in acelasi timp. Nu te mai gandi sa mai amplifici si boxele spate pentru ca in spate o sa ai si subwoofer si nu o sa-ti mai trebuiasca.

Bafta.

Hy_noroCK

MesajTrimis: Mie Iun 06, 2007 8:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok ... o sa incerc sa ajung pe la be-loud intr-o zi pentru mai multe lamuriri cand scap mai repede de la munca , dar ar fi super daca as afla si eu programul be-loud
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007

MesajTrimis: Mie Iun 06, 2007 8:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Recomand calduros pe fata un sistem de la Ground Zero de 16.5.
Vor suna mult mai bine decat acele coaxiale si cred ca vor fi pe placul tau.
Pentru mai multe detalii putem discuta pe messenger.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Joi Iun 07, 2007 12:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai de ce pe messenger?
aici ce are?
Sus
Hy_noroCK

MesajTrimis: Joi Iun 07, 2007 3:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mihai ... pana la cat aveti deskis in timpul saptamanii ?... si mai exact si sambata si duminica daca e , kiar vreau sa ajung pe la voi

si poate imi dati si un sticker sau doua Smile

later edit : L-V 9-19, S 10-16

trec maine pe la voi Very Happy

sebastian
Pasionat

Data înscrierii: 25/Oct/2006
Locație: ALBA IULIA

MesajTrimis: Vin Iun 08, 2007 10:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cel mai bine ai izola usile , eu tot peugeot 206 cu 2 usi am si am insonorizat deja usile , s-a meritat cu varf si indesat am luat Dynamate Extreme pentru portiere , atasez si poze sa vezi cum ar veni , le poti face si tu singur , nu e mare scofala . In schimb auditia se schimba complet , chiar si cu vechiul sistem

Image023.jpg
 Description:
 Filesize:  88.72 KB
 Viewed:  382 Time(s)

Image023.jpg

Image024.jpg
 Description:
 Filesize:  88.38 KB
 Viewed:  355 Time(s)

Image024.jpg

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum