|
|
|
Autor |
Mesaj |
Andrew18
Data înscrierii: 20/Apr/2012 Mesaje: 37 Locație: Focsani
|
Trimis: Sâm Sep 19, 2015 6:22 pm Titlul subiectului: Sistem Peugeot 206 |
|
|
Dupa cum am promis, am creat si un topic aici la prezentari cu nenorocirea mea de sistem.
In afara de HU, intregul sistem a fost montat de fostul proprietar, care se pare ca a fost fan al lucrurilor no-name .
Componente:
- Kenwood KDC-W3044 (Ex. Clarion VRX8370R pe care l-am dat jos pentru ca nu functiona ecranul mare desi totul pare in regula inauntru)
- Sistem fata format din mid-basi Axiom MRX165 XP si tweetere probabil aceeasi marca (?) tip dome de 25mm.
- Subwoofer Phonocar Thunder, incinta bandpass, difuzor de 16,5cm, amplificat de Proton CA2050 2x50w in punte.
Nu prea suna pe gustul meu, dar e decent. Unii prieteni spun ca se aude chiar bine, desi eu simt nevoia de mai mult.
Nu am ascultat atat de multe sisteme pe masini, dar ca si comparatie sistemul Bose de pe Audi A6 al unui prieten, este CLAR peste . Desi nu e perfect, se aude mai complet, mai plin, cu mai multa vlaga, dar deja joaca in alta liga.
Ultima modificare efectuată de către Andrew18 la Sâm Sep 19, 2015 11:54 pm, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
Andrew18
|
|
Sus |
|
 |
Andrew18
|
|
Sus |
|
 |
JARRELL Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011 Mesaje: 1100 Locație: TG JIU
|
Trimis: Lun Oct 19, 2015 10:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
O poza cu interiorul amplificatorului se poate? Proton nu e o firma no-name, daca mai e versiunea made in SUA... |
|
Sus |
|
 |
web
Data înscrierii: 29/Noi/2015 Mesaje: 2
|
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|