Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sistem Pioneer...alegere boxe...recomandari!!!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
cibernautu

Data înscrierii: 16/Ian/2007

MesajTrimis: Mar Ian 16, 2007 9:24 pm    Titlul subiectului: Sistem Pioneer...alegere boxe...recomandari!!! Răspunde cu citat (quote)

In acest moment am un hu pioneer deh-281. pe el scrie 4x45w. pe fatza am 2 boxe de 13cm tot pioneer http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Coaxiale/TS-G1349/ iar pe spate 2 ovale pioneer http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Coaxiale/TS-A6901/
Momentan sunt multumit de cum se aude (nu vreau ceva profesional).
As vrea in schimb sa schimb ovalele de pe spate cu http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Coaxiale/TS-A6911/ .... magandesc ca au 3 cai si sunt si ceva mai puternice.

Are ceva daca pun boxe de 80w pe o cale de 45w? mai imi trebuie amplificare? se va auzi suficient de puternic fara sa stric iesirea de la hu?

As mai vrea sa pun 2 tweetere si sa le pun la boxele fatza dar am inteles ca nu e tocmai indicat sa pui 2 boxe fie ele coaxial shi tweeter pe aceeasi cale...cum sa procedez?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mar Ian 16, 2007 9:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

playerul acela nu scoate mai mult de 25 de w rms nu are rost sa iti iei altele
in legatura cu dif fata mai bn iei un sistem
nu mai schimba dif spate si pune sistem pe fata
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Mar Ian 16, 2007 9:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu o sa faci mare lucru prin schimbarea ovalelor daca nu o sa pui amplificator.

playerul in cauza are undeva pe la 20W reali. daca pui difuzoare mai puternice nu are nimic atata timp cat impedanta lor nu este sub 4 ohmi.

esti taximetrist ?
Sus
cibernautu

MesajTrimis: Mar Ian 16, 2007 9:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu sunt taximetrist....de unde si pana unde?

de unde stitzi ca scoate numai 20-25w reali...?
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Mar Ian 16, 2007 9:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

adica toata lumea stie ca scoate 20 25 si tu zici ca nu e adevarat uitate la cateva manuale de cd player
Sus
cibernautu

MesajTrimis: Mar Ian 16, 2007 9:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu zic k stiu ca scoate 45....citesc si eu ce scrie pe el si intreb....ca nu intreb doar sa ma aflu in treaba....ci pt ca nu stiu Razz ...10x anyway
Sus
Hitman_047
Pasionat

Data înscrierii: 04/Noi/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Ian 16, 2007 10:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca ai niste fonduri poti incerca

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Sisteme/TS-A132C/

in locul prastiilor de pe fata. Diferenta e imensa.Gama entry de la Pioneer sunt pocnitori. Nu schimba 6901 cu 6911 daca nu vrei sa le amplifici.

Dgdgaby poate omul nu se pricepe. Nu e nevoie sa-l iei asa tare.

AnDrU
Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Mar Ian 16, 2007 10:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce scrie pe player e puterea maxima, care poate fi de maxim 45w in cazul tau
puterea continua care o poate avea e specificata in manual sau la unele modele pe abtibildul de pe player unde poate fi trecute si instructiuni de instalare (diagrama culorilor firelor) si probabil ca e in jur de 20-22 w la modelul acesta
Sus
cibernautu

MesajTrimis: Mar Ian 16, 2007 10:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hitman_047....merci mult...o sa incerc sa iti urmez sfatu...astept in continuare pareri

AnDrU...in sfarsit cineva care stie sa explice frumos...nu toata lumease naste invatzata...ms
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Mar Ian 16, 2007 10:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cati bani ai pt toatsa treaba asta
Sus
Hitman_047
Pasionat

MesajTrimis: Mar Ian 16, 2007 10:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu doar ti-am dat o idee pentru ca am vazut ca mergi pe Pioneer Smile
cibernautu

MesajTrimis: Mar Ian 16, 2007 10:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am vazut ce poate Pioneer , sunt destul de multumit(stiu ca se poate si mai bine dar toate au o limita) am auzit numai lucruri bune si voi merge tot pe pioneer...ideea e ca sistemu e pus pe o berlina si nu imi vine sa bag f multi bani...e buna ideea cu sistem de 2 boxe...chiar nu m-am gandit...

Are cineva idee ce boxe merg la Renault Clio 2004 fatza/spate atat ca putere cat si ca diametru (fara a face modificari)

eu stiu ca sunt de 13fatza shi 16,5 spate...as pune cele de 13 pioneer in locul celor din fatza shi ceva de 16,5 pe spate..ca ce are acum din fabrica parca sunt de carton
Sus
Hitman_047
Pasionat

MesajTrimis: Mar Ian 16, 2007 10:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cel mai bun raport pret/calitate la firma asta este seria aCcelerate adica TS-A****. Restul nu prea se merita. Gama high sunt prea scumpe pentru ce ofera si entry sunt prea slabe.
cibernautu

MesajTrimis: Mar Ian 16, 2007 10:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Sisteme/TS-A132C/ mi se par chiar ok...pretu e cam mare dar nu cred ca nu se justifica in vre-un fel...mai ales ca au si tweetere separate....celelalte chestii mici nu stiu ce sunt...heeelp..
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Dum Ian 21, 2007 3:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

chestiile mici sunt filtrele.
orice sistem de difuzoare cat de cat decent are asa ceva.
Rolul lor este de a separa sunetul care se duce in tweeter (medii, inalte) de sunetul care ajunge in woofer (joase, ceva medii)
Calitatea unui sistem de difuzoare depinde foarte mult de calitatea acestor filtre si difuzoarele scumpe sau foarte scumpe au filtre mari, cu componente de inalta calitate.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum