|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
aden
Data înscrierii: 16/Aug/2006 Mesaje: 28
|
Trimis: Mie Aug 16, 2006 10:19 am Titlul subiectului: SISTEM TZAPAN PT DACIA LOGAN |
|
|
Salut!
Pentru inceput am numai cuvinte de lauda pt acest forum, de nota 10!!!
Pentru continuare am o provocare pt cine se pricepe.. )
Am nevoie de un sistem tzapan pt Logan...vreau sa se invarta undeva pe la 1000 de euro...pt mine conteaza sa se auda clar si un bass mai mult decat puternic.
Astept recomandari din partea voastra. |
|
| Sus |
|
 |
3ldiablo Pasionat
Data înscrierii: 31/Iul/2006 Mesaje: 81 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Aug 16, 2006 10:31 am Titlul subiectului: |
|
|
sistem pe componente fata, de 16 cm!
2X100 W RMS amplificarea e de ajuns
si 1X300 W RMS minim in portbagaj
subwoofer de 30 cm! incinta bass reflex pentru un bass mai puternic.
Eu am configuratia asta tot in Logan, toate de la Ground Zero |
|
| Sus |
|
 |
aden
|
Trimis: Mie Aug 16, 2006 10:37 am Titlul subiectului: |
|
|
| Ms dar poti sa-mi detaliezi pe componente te rog? Ceva linkuri? Head unit? Astept raspuns. Ms |
|
| Sus |
|
 |
3ldiablo Pasionat
|
|
| Sus |
|
 |
aden
|
Trimis: Mie Aug 16, 2006 11:08 am Titlul subiectului: |
|
|
Ms mult de informati...super tare....intrebari: 1. dc nu ai nevoie de dif-uri pe spate??? 2. cat te aduce cu totul o izolare fonika de logan? si 3. HU e de calitate? BTW...sunt din buc si dak intr-o seara ai avea putin timp chiar m=ar interesa sa o aud...eu ma invart prin sect 2 dar pot sa vin intr-o zona p unde stai u.
Ms inca o data de sfaturi. |
|
| Sus |
|
 |
3ldiablo Pasionat
|
Trimis: Mie Aug 16, 2006 11:19 am Titlul subiectului: |
|
|
1.difurile spate sunt acoperite de bass! cand le aveam amplificate din HU se simtea prezenta lor, ba chiar le dadeam mai incet pe spate! cu amplificare nu isi mai au rostul! sunetul e foarte clar din fata, mai ales din cauza sistemului pe componente!
2. izolarea fonica depinde cum vrei sa o faci! cu dynamat, sau cu inlocuitori! la dynamat gasesti si tu preturi, e cam scumpa! izolarea ar consta in cele 2 usi fata, tot portbagajul, tabla aia din spate unde sunt puse difuzoarele! eu unul astept niste materiale noi care vor veni din tari indepartate si mi s-a spus ca pretul va fi mai mult decat bun.
3. parerea mea e ca HU asta e de calitate. calitate de auditie, nu si pentru competitii! totusi, nu e un player ieftin, specificatii bune, a fost vreo 9 milioane la vremea lui
Sect 3, parc titan, cristian_st23@yahoo.com |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|