|
Autor |
Mesaj |
alexneo Priceput

Data înscrierii: 21/Noi/2007 Mesaje: 449 Locație: Hunedoara Vulcan
|
|
Sus |
|
 |
mgm2000ro Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2007 Mesaje: 545
|
Trimis: Lun Ian 07, 2008 3:45 am Titlul subiectului: |
|
|
Citat: | sistemul ce maine il voi baga in portbagajul masinii mele |
HU tot acolo ai de gand sa-l instalezi
Scuze!Multa bafta si zile insorite sa poti lucra.
|
|
Sus |
|
 |
Barsy Priceput

Data înscrierii: 31/Mai/2007 Mesaje: 284 Locație: Brasov
|
Trimis: Lun Ian 07, 2008 2:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca ai de gand sa pui doar difuzoarele alea in ushi sau unde vrei sa le instalezi..pe langa ampu si subu pe care l-ai ales nu o sa ai parte de muzica... Eventual de bubuiala la greu, dar mizica nem....
Exista posibilitatea sa stai cu wooferu dat f incet dar in cazu asta de ce iti mai iei woofer..nu?
Mai gandeste-te putzin la difuzoare... fa un efort si mergi pe un sistem de difuri mai competitiv...
Bafta!
|
|
Sus |
|
 |
Florian Pasionat
Data înscrierii: 15/Oct/2007 Mesaje: 50 Locație: Constanta
|
Trimis: Lun Ian 07, 2008 2:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
O sa pateasca ca mine, fregvente joase de'ti tremura paru'n cap si medii+inalte slabe din punct de vedere al SPL-ului ca sa zic asa, daca ai putea sa renunti la MTX si sa treci pe ceva care sa aiba ~94DB 1W/m )(cum ar fi Dls-R5A) ca sa mai compensezi diferenta de care zic si poate mai tarziu ii pui un amplificator pentru ele.
Revin cu o precizare, desigur "SPL" intre ghilimele pentru ca nu se poate vorbi de presiune sonora pe parte de medii, inalte.
Deci Barsy are dreptate.
_________________ Under construction...
Ultima modificare efectuată de către Florian la Lun Ian 07, 2008 3:00 pm, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
Barsy Priceput

Data înscrierii: 31/Mai/2007 Mesaje: 284 Locație: Brasov
|
Trimis: Lun Ian 07, 2008 2:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dap, cel mai indicat ar fi un sistem bun care pe viitor sa il si amplifici separat cu un amp in 2 canale
P.S. @Florian - sper ca ai zis intre ghilimele SPL la inalte si medii , pentru ca nu putem discuta de SPL in acest caz
|
|
Sus |
|
 |
alexneo Priceput

|
Trimis: Lun Ian 07, 2008 4:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
hei ... dar nu sunt bune difuzoarele acestea ? am 2 in usi fata , 2 usi spate , 2 spate in locul de boxe. am 6 x MTX. pe un amplif de 2 canale ... deci 4 pe MP3 si 2 pe amplif. dar aveti dreptate
in timp ... o sa iau un sistem ... cred ca DE LA GZ ACELA LA 1100 ron.
_________________ SW: ATOMIC ELE 15 2000 RMS
Speakers : 4 x mtx thx 502
HU : Sony Xplod cdx-r3350 |
|
Sus |
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Ian 07, 2008 5:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
subul tau este 12BT sau 12xd-al in incinta facuta? te intreb asta ca 12s-al care este in incinta respectiva e un dif pe 4 ohmi, deci dai in el doar 300w.
cat despre difuri mai bine iei asa ceva:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Reference_MS6A/
cu care iti mai raman si bani pt un amplif decat GZ-urile de 1100 Ron.
_________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
Sus |
|
 |
Leutz Priceput

Data înscrierii: 11/Dec/2006 Mesaje: 269 Locație: Iasi
|
Trimis: Lun Ian 07, 2008 9:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Scuza-ma ca ma bag in seama. si scuzele de rigoare pentru eventualele nemultumiri vizavi de post-ul meu. Dar tu nu prea ... esti cu tangeta ca sa zic asa ... la semnatura ai ceva ... prezinti altceva + ca modul de a te exprima e tare ciudat (si nu numai)... totusi sa ai o auditie placuta si sa te bucuri de scule
_________________ BMW E36 coupe black diamond
Sony BT-5100 + 2 sets x Rockford Fosgate FNX2514 |
|
Sus |
|
 |
alexneo Priceput

|
Trimis: Mar Ian 08, 2008 2:27 am Titlul subiectului: |
|
|
iti accept scuzele ) asta e fostu meu sistem kicker ... iar eu nu am stat sa schimb semnatura. ai dreptate. iar in privinta modului de exprimare... graba sau faptul ca am stat 5 ani in italia. nu e nimik. te inteleg:)
_________________ SW: ATOMIC ELE 15 2000 RMS
Speakers : 4 x mtx thx 502
HU : Sony Xplod cdx-r3350 |
|
Sus |
|
 |
|