Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sistem under construction.LOGAN GROUND ZERO.

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
alexneo
Priceput

Data înscrierii: 21/Noi/2007
Locație: Hunedoara Vulcan

MesajTrimis: Lun Ian 07, 2008 2:36 am    Titlul subiectului: Sistem under construction.LOGAN GROUND ZERO. Răspunde cu citat (quote)

Salut m-am gandit sa va prezint si sistemul ce maine il voi baga in portbagajul masinii mele. voi reveni si cu poze dar mai intai sa enumeram din ce este format.

Subwoofer : ground zero 500 w RMS http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Ground_Zero/Radioactive/GZRB_12BT/

Amplificator ALPINE V POWER http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Alpine/V_Power/MRP-M650/

HU: Sony Xplod CDX R3350 http://www.sony.ro/view/ShowProduct.action?product=CDX-R3350&site=odw_ro_RO&pageType=Overview&category=ICA+CD+Tuners

Difuzoare : MTX AUDIO THX 502 http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MTX_Audio/XT502/

Kit amplificator : http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Dietz/Kit_amplificator_20mm_(23089)/

Condensator : tre sa vina Smile

ACUMA NISTE POZE CU SCULELE.

product1948.jpg
 Description:
 Filesize:  19.74 KB
 Viewed:  2795 Time(s)

product1948.jpg

sony.jpg
 Description:
 Filesize:  24.45 KB
 Viewed:  379 Time(s)

sony.jpg

product930.jpg
 Description:
 Filesize:  23 KB
 Viewed:  374 Time(s)

product930.jpg

Ultima modificare efectuată alexneo la Lun Ian 14, 2008 12:36 am, modificat de 2 ori în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mgm2000ro
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2007

MesajTrimis: Lun Ian 07, 2008 3:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Citat:
sistemul ce maine il voi baga in portbagajul masinii mele

Laughing HU tot acolo ai de gand sa-l instalezi

Scuze!Multa bafta si zile insorite sa poti lucra. Rolling Eyes
Sus
Barsy
Priceput

Data înscrierii: 31/Mai/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Lun Ian 07, 2008 2:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca ai de gand sa pui doar difuzoarele alea in ushi sau unde vrei sa le instalezi..pe langa ampu si subu pe care l-ai ales nu o sa ai parte de muzica... Eventual de bubuiala la greu, dar mizica nem....
Exista posibilitatea sa stai cu wooferu dat f incet dar in cazu asta de ce iti mai iei woofer..nu? Very Happy
Mai gandeste-te putzin la difuzoare... fa un efort si mergi pe un sistem de difuri mai competitiv...
Bafta!
Sus
Florian
Pasionat

Data înscrierii: 15/Oct/2007
Locație: Constanta

MesajTrimis: Lun Ian 07, 2008 2:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O sa pateasca ca mine, fregvente joase de'ti tremura paru'n cap si medii+inalte slabe din punct de vedere al SPL-ului ca sa zic asa, daca ai putea sa renunti la MTX si sa treci pe ceva care sa aiba ~94DB 1W/m )(cum ar fi Dls-R5A) ca sa mai compensezi diferenta de care zic si poate mai tarziu ii pui un amplificator pentru ele.

Revin cu o precizare, desigur "SPL" intre ghilimele pentru ca nu se poate vorbi de presiune sonora pe parte de medii, inalte.
Deci Barsy are dreptate.

Ultima modificare efectuată de către Florian la Lun Ian 07, 2008 3:00 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Barsy
Priceput

Data înscrierii: 31/Mai/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Lun Ian 07, 2008 2:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dap, cel mai indicat ar fi un sistem bun care pe viitor sa il si amplifici separat cu un amp in 2 canale Smile
P.S. @Florian - sper ca ai zis intre ghilimele SPL la inalte si medii Very Happy , pentru ca nu putem discuta de SPL in acest caz Wink
Sus
alexneo
Priceput

MesajTrimis: Lun Ian 07, 2008 4:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hei ... dar nu sunt bune difuzoarele acestea ? am 2 in usi fata , 2 usi spate , 2 spate in locul de boxe. am 6 x MTX. pe un amplif de 2 canale ... deci 4 pe MP3 si 2 pe amplif. dar aveti dreptate
in timp ... o sa iau un sistem ... cred ca DE LA GZ ACELA LA 1100 ron.

Sus
liviu
Priceput

Data înscrierii: 08/Noi/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Ian 07, 2008 5:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

subul tau este 12BT sau 12xd-al in incinta facuta? te intreb asta ca 12s-al care este in incinta respectiva e un dif pe 4 ohmi, deci dai in el doar 300w.
cat despre difuri mai bine iei asa ceva:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Reference_MS6A/

cu care iti mai raman si bani pt un amplif decat GZ-urile de 1100 Ron. Wink

Leutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Dec/2006
Locație: Iasi

MesajTrimis: Lun Ian 07, 2008 9:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Scuza-ma ca ma bag in seama. si scuzele de rigoare pentru eventualele nemultumiri vizavi de post-ul meu. Dar tu nu prea ... esti cu tangeta ca sa zic asa ... la semnatura ai ceva ... prezinti altceva + ca modul de a te exprima e tare ciudat (si nu numai)... totusi sa ai o auditie placuta si sa te bucuri de scule
alexneo
Priceput

MesajTrimis: Mar Ian 08, 2008 2:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iti accept scuzele Smile) asta e fostu meu sistem kicker ... iar eu nu am stat sa schimb semnatura. ai dreptate. iar in privinta modului de exprimare... graba sau faptul ca am stat 5 ani in italia. nu e nimik. te inteleg:)
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum