| |
| Autor |
Mesaj |
Claus
Data înscrierii: 19/Iul/2006 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie Iul 19, 2006 1:34 pm Titlul subiectului: sistem usor pt. Nova |
|
|
Ma intereseaza un sistem simplu pentru o Dacie Nova.
Acum am pe teava un player Kenwood KDC-WF431 4 x 45 Wati MOSFET (daca alegerea nu e nimerita pastrati-va parerea ).
In rest vreau sa pun un sistem pe fata si coaxiale pe spate fara amplificator.
M-am gandit la macAudio MX 2.13 pe fata si MX 13.2 pe spate.
M-am interesa in special doua lucruri:
1. daca modelele alese is corecte,
2. daca se merita variantele pe 16 cm, neluand in calcul modificarile, ci doar faptul ca vor fi fara amplificator si pe o masina relativ zgomotoasa si cu ceva vibratii. Din acelasi motiv nu ma gandesc la un sistem mai tare pentru ca va fi "redus" de masina.
Multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
obie_triceps Priceput

Data înscrierii: 03/Iul/2006 Mesaje: 295 Locație: Braila/Bucuresti
|
Trimis: Mie Iul 19, 2006 3:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
sal...
eu am mac MX 2.13 pe fata legat la un pioneer deh 2820 4x50 mosfet....si se aud acceptabil de bine...si bass si inalte.....
pe spate am MX16.2 si se aud f bine pt niste dif-uri pentru spate....
problema mai mare este ca de cateva luni bune nu s-a mai importat Mac audio.....pacat...era un raport calitate/pret fff bun....mai bine orienteazate la alte firme....cum ai observat daca ai mia citit forumul...DLS-urile sunt mult mai bune decat Mac(si putin mai scumpe....dar merita) |
|
| Sus |
|
 |
Lucas Pasionat
Data înscrierii: 04/Iul/2006 Mesaje: 97
|
Trimis: Mie Iul 19, 2006 3:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Unu la mana Mac Audio nu s-au mai importat in romania de ceva timp ( cateva luni ) si nu cred ca o sa se importe prea repede. Doi la mana....cum ziceai si tu.... masina zgomotoasa , etc...nu are sens sa pui de 16...merg de 13...ar fi arhi-suficient....eu zic sa te axezi pe sunetele inalte , medii si....hai sa zicem si o tenta de mid-bass.....nu poti cere sa ai bas in masina daca vibreaza...in masina ar fi zgomot nu muzica.
Alte detalii probabil iti vor da Mihai si o_kh3 ca ei sunt mai priceputi in domeniu asta. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mie Iul 19, 2006 3:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pentru difuzoare de buget similar, vezi pe site seria Ultra de la Magnat..
Sau daca te poti intinde putin, ia DLS B5 + DLS 225 |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Dum Iul 23, 2006 6:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Urmeaza recomandarile de mai sus si adauga la ele faptul ca montarea unor difuzoare de 16.5cm pe fata pe Dacia Nova presupune decupare si posibilitatea de a atinge cu manivela de ridicare/coborare geam in grila difuzorului. I Know! I've been there once! :d |
|
| Sus |
|
 |
|