|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
dorian Priceput
Data înscrierii: 03/Noi/2006 Mesaje: 221
|
Trimis: Joi Apr 26, 2007 4:16 pm Titlul subiectului: sistem vs coaxiale |
|
|
salurate ,
d c toti recomandati sisteme in fata pt simplul fapt ca se aud mai bine si mai clar inaltele.... mie nu imi plac inaltele ma deranjeaza .... cred ca voi fi multumit cu niste coaxiale de 13-16 pe fata si de 16-20 pe spate (mtx coustic)
sau
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/BLAUPUNKT/GTc_172/
+
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/BLAUPUNKT/GTx_803/
alta varianta ar fi sa cumpar un sistem pt fata si pe spate sa mai astept dar sincer am fost la car sistems si am facut comparatia intre sistem de difuzoare si coaxiale si nu am sesizat diferenta mare la capitolul sq ( in dacie oprcum zdrangane tot nu cred ca merita investit in sisteme de difuzoare si sq )
-player va fi ceva in jur de 500 ron ( daca se paote cu usb ) dar cumparat in rate saptamana viitoare _________________ avantajul dacie - se repara eftin si usor
dezavantajul - se strica repede |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Joi Apr 26, 2007 7:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
frecventele inaltele te deranjeaza daca ele sunt in exces, SAU daca sunt din TW de la obor cu 5-10 lei perechea...
mai ales pe fata iti recomand sistem. |
|
| Sus |
|
 |
dorian Priceput
Data înscrierii: 03/Noi/2006 Mesaje: 221
|
Trimis: Joi Apr 26, 2007 9:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
sa vad cati bani strang deocamdata am un dls ca 22 un gto 1202d un set cabluri diez si 250 ron
-player cumpar in rate _________________ avantajul dacie - se repara eftin si usor
dezavantajul - se strica repede |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|