Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sistemul meu .... Dacia POWER (low power)
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
ELNA
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006

MesajTrimis: Joi Dec 06, 2007 3:21 am    Titlul subiectului: Sistemul meu .... Dacia POWER (low power) Răspunde cu citat (quote)

dupa mai multe schimbari sistemul este compus din :

HU: DEH-P8400MP

Amplificatoare: GZ Plutonium GZPA 1.4000D 3500W la 1 ohm

Sony XM-1002 2x140W la 2 ohmi pe fata

Subwoofer : GZ Nuclear 12" 2000W bass reflex acordat la 35Hz

Diuzoare fata : Medii RADIOACTIVE 10cm (in cutii din MDF 19mm) , tweetere Hydrogen , Midbass deocamdata lipsa ... astept GZUC 165SQ urile

insonorizare porbagaj STP

Alternator 75A Valeo , Baterie 100A , Cablaj 50mm2 (AWG 0 ) GZ siguranta ANL 300A + un traseu cu DLS de 10mm2

urmeaza instalarea unui procesor de sunet ALPINE PXA-H701 cu controlerul aferent sau schimbarea lui 8400mp cu un Hu ALPINE care sa poata controla procesorul de sunet care il am deja Rolling Eyes atunci o sa trec pe 3 cai full active Very Happy

sistemul suna tare si bine inafara de faptul ca lipseste kick basu Sad sistemul se va vrea a fi unu de SQL acuma nustiu ce va iesi Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Dec 06, 2007 2:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ceva poze nu ai si pentru noi?
Filmulete?
Sus
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Joi Dec 06, 2007 5:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce fel de dacie, si de ce low power? ca ce ai pe acolo sigur e hy power Very Happy
frumos sistem, asteptam poze si filmulete..

providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Joi Dec 06, 2007 5:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nice,alpine h701 Wink aia da scula pt 3 cai Very Happy ,bafta si eu tot asta il folosesc Smile
Infamous
Pasionat

Data înscrierii: 27/Dec/2006

MesajTrimis: Joi Dec 06, 2007 10:22 pm    Titlul subiectului: Re: Sistemul meu .... Dacia POWER (low power) Răspunde cu citat (quote)

ELNA a scris:
dupa mai multe schimbari sistemul este compus din :

HU: DEH-P8400MP

Amplificatoare: GZ Plutonium GZPA 1.4000D 3500W la 1 ohm

Sony XM-1002 2x140W la 2 ohmi pe fata

Subwoofer : GZ Nuclear 12" 2000W bass reflex acordat la 35Hz

Diuzoare fata : Medii RADIOACTIVE 10cm (in cutii din MDF 19mm) , tweetere Hydrogen , Midbass deocamdata lipsa ... astept GZUC 165SQ urile

insonorizare porbagaj STP

Alternator 75A Valeo , Baterie 100A , Cablaj 50mm2 (AWG 0 ) GZ siguranta ANL 300A + un traseu cu DLS de 10mm2

urmeaza instalarea unui procesor de sunet ALPINE PXA-H701 cu controlerul aferent sau schimbarea lui 8400mp cu un Hu ALPINE care sa poata controla procesorul de sunet care il am deja Rolling Eyes atunci o sa trec pe 3 cai full active Very Happy

sistemul suna tare si bine inafara de faptul ca lipseste kick basu Sad sistemul se va vrea a fi unu de SQL acuma nustiu ce va iesi Laughing

Succes, astept sa vad cum suna Nuclearul dublu fata de cat il incarcam eu Very Happy
Sus
mgm2000ro
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2007

MesajTrimis: Joi Dec 06, 2007 10:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O poza cu interiorul amplifului 1.4000D Twisted Evil ?
Sus
adi_0106
Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006
Locație: Iashington

MesajTrimis: Joi Dec 06, 2007 11:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asa ca fapt divers poate va intereseaza interiorul lui 1.3000D

sau 1.8000D

sursa - aici
Sus
ELNA
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006

MesajTrimis: Vin Dec 07, 2007 4:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o sa fie si poze ! sper eu chiar asta seara ...

Citat:
nice,alpine h701 aia da scula pt 3 cai ,bafta si eu tot asta il folosesc

tu prin ce il controlezi ? ai controleru sau prin HU ? merge controlat prin orice HU care are AI-NET ? eu nu am la el nici un cablu inafara de cel de alimentare ... mi-a picat pe mana din gresala ... Laughing
Sus
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Vin Dec 07, 2007 6:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

offtopic

dj01fad cauta un procesor pxa h701 ... poate il ajuta unul dintre voi, baremi cu un sfat de unde sa-l cumpere...

cred ca-ti trebuie unitatea de control la el, eu nu l-am vazut montat independent...

providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Vin Dec 07, 2007 11:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu il controlez cu un dvd alpine iva100d,din cate stiu si eu iti trebuie neaparat unitate de control pt el sincer imi vine greu sa cred ca ar merge pe altceva decat alpine,cat despre dj 01 fad nu stiu ce sa zic,eu unul l-am mostenit de la mentorul meu Smile nu am vazut decat nou in comert pana acum si nu era ieftin
mgm2000ro
Priceput

MesajTrimis: Sâm Dec 08, 2007 12:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Apare sau nu apare poza!! hai sus cu ea ca tare sunt curios cum arata 1.4000D
Sus
mgm2000ro
Priceput

MesajTrimis: Sâm Dec 08, 2007 7:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Se pare ca te lasi asteptat....oare e greu sa deschizi ampliful....sau ce se intampla...
Hai te rog fa si tu o poza la interiorul acelui amplif AL TAU Twisted Evil
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Vin Dec 14, 2007 3:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bezz a scris:
offtopic

dj01fad cauta un procesor pxa h701 ... poate il ajuta unul dintre voi, baremi cu un sfat de unde sa-l cumpere...

cred ca-ti trebuie unitatea de control la el, eu nu l-am vazut montat independent...

dar bezz, cum nu stii tu asa detalii ?
iva d310 il controleaza foarte frumos (doar ca exemplu)
si ebay-ul este la putere. trebuie sa luati totul cu plata din mana voastra, pe viu ?

@ ELNA : a trecut 7 zile si pozele tale e inca in asteptari. unde e pozele cu unupunctpatrumii ?

Sus
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Dec 14, 2007 3:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ssrli a scris:

@ ELNA : a trecut 7 zile si pozele tale e inca in asteptari. unde e pozele cu unupunctpatrumii ?

Ca bine graiesti fiule ...
Pozeeeeeeeee!
Nu tu cu amplificatoarele, nu tu cu masina ... Nu filmulete ...Nimic ...
Parca nici n-ar exista ...
Sus
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Vin Dec 14, 2007 5:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ssrli a scris:
bezz a scris:
offtopic

dar bezz, cum nu stii tu asa detalii ?
iva d310 il controleaza foarte frumos (doar ca exemplu)
si ebay-ul este la putere. trebuie sa luati totul cu plata din mana voastra, pe viu ?

are ceva mult mai smecher decat IVA ca sursa de semnal, lui ii trebuie doar procesorul si unitatea de control;
e-bay-ul in acest caz nu trimite in romania...
tonul si comentariile tale nu cred ca-si au locul...

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum