Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Skoda Felicia

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Legal
Pasionat

Data înscrierii: 12/Iul/2008
Locație: Metropola Iasi

MesajTrimis: Dum Feb 22, 2009 7:41 pm    Titlul subiectului: Skoda Felicia Răspunde cu citat (quote)

Salut!

Detin o Skoda Felicia care are deja o linie audio Pioneer (cand am cumparat-o avea deja sistemul), dar as vrea sa ii fac un upgrade..playerul nu stiu exact ce model este..o sa ma uit mai atent pe viitor..pe el scrie 4x45 w ...

pe fata as merge pe varianta urmatoare:
http://be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Coaxiale/TS-1376/

iar pentru rear deck ma gandeam sa imi recomandati voi ceva pana in 2.5 mil..nu trebuie sa fie numaidecat pioneer...

subwoofer nu detin inca...deocamdata atat vreau sa pun in masina..sunt cam limitat de buget..subwooferul o sa urmeze pe viitor.

Astept sfaturi de la voi.

Va multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Legal
Pasionat

MesajTrimis: Lun Feb 23, 2009 9:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Imi raspunde cineva?

Va rog!
Sus
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Lun Feb 23, 2009 10:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hm... nu ai vrea cumva sa mergi pe un sistem? Adica componente formate din kick si tweeter? O sa fii mult mai multumit de sunet.
A si... nu alea nu sunt bune.
Sus
Legal
Pasionat

MesajTrimis: Lun Feb 23, 2009 10:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

difuzoarele de kick le-as putea pune in portiere...dar nu am in portiere sau in alta parte, loc special pentru tweetere...
Sus
Body28
Audiofil

MesajTrimis: Lun Feb 23, 2009 11:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si nu vrei niste tweetere pe bord? Un genul asta : http://www.be-loud.ro/forum/razvan-opel-astra-t3689.html
Daca totusi vrei coaxiale, mergi pe asa ceva:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_125/
Nu stiu inca ce buget ai pt ele. Am ales setul de mai sus cu gandul ca e unul destul de limitat.
Sus
Legal
Pasionat

MesajTrimis: Mar Feb 24, 2009 1:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc pentru raspunsuri...bugetul este de aproximativ 5 milioane...cam care ar fi cea mai indicata optiune in acest caz?
Sus
Body28
Audiofil

MesajTrimis: Mar Feb 24, 2009 3:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Spune-mi intai daca vrei sistem si un tweeter pe bord ca in topicul pe care l-am postat mai sus. 5 mil pentru niste boxe fata e un buget bun.
Ce player ai?
Sus
Legal
Pasionat

MesajTrimis: Mar Feb 24, 2009 5:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am un radio CD Pioneer..nu stiu exact modelul...pe el am vazut ca nu scrie nimic..scrie doar ca are 45W...oricum..scoate binisor din cate am aproximat eu avand in vedere volumul in comparatie cu cat de tare se aude...
Sus
Body28
Audiofil

MesajTrimis: Mar Feb 24, 2009 6:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Body28 a scris:
Spune-mi intai daca vrei sistem si un tweeter pe bord ca in topicul pe care l-am postat mai sus. 5 mil pentru niste boxe fata e un buget bun.

Inca nu mi-ai raspuns.
Daca vrei cu tweeter pe bord - o solutie buna e asta http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HERTZ/Sisteme/Energy_ESK_130/
Daca nu - http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Coaxiale/E_105_Esprit/
Sus
Yuri Prime
Priceput

Data înscrierii: 27/Noi/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Feb 25, 2009 3:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu merita sa dai 5 mil pe un set de difuzore doar daca ai in plan si un amplificator pentru ele.........altfel zic sa te orientezi la ceva mai ieftin Smile
Body28
Audiofil

MesajTrimis: Mie Feb 25, 2009 5:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si apoi cand isi da seama ca vrea mai mult, le vinde pe alea pe nimic si ia altele... Aham..
Sus
Legal
Pasionat

MesajTrimis: Mie Feb 25, 2009 6:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci planul meu este deocamdata sa merg pe amplificare doar de la player pentru difuzoarele in cauza...pe viitor o sa fie acompaniate de un subwoofer amplificat de o statie(cam 250 W)...eu nu caut putere extraordinar de mare ci calitate...

o sa ma gandesc la solutiile propuse si o sa vad ce o sa fac...

Va multumesc!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum